Arama sonuçlarınız

1. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Herkese iyi akşamlar diliyorum. öncelikle başlığımla ilgilenen ve cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çok acil bir bilgi almak istiyorum. ilgilenirseniz sevinirim. Alacağım araçta karar kıldım. iveco daily 70 c Kamyon (takograflı) N2 sınıfında araç. Seçtiğim araçla ilgili olarak...

2. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Teşekkür ederim. Tek yönlü bakış açısı ile bakmanın doğru olmadığı gerçeğine vakıf oluyorum. Evet, sadece geniş bir yaşam alanı açısından değerlendirildiğinde bu araçlar mantıklı ama dediğiniz gibi, bir dağ yolu, bir ilçe gezisi için çok doğru bir tercih değil. O halde crafter veya sprinter da...
  3. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Dingil mesafesi etki ediyor mu acaba. Ben sordum B sınıfı kullanıyor ve kamyonet geçiyormuş ruhsatta. 3.500 kg ye kadar B sınıfı olduğunu biliyorum. ehliyet sınıfında sadece ağırlığın etkili olduğunu sanıyordum. yani Dingil mesafesinin etkili olduğunu bilmiyordum. Araştırayım. Böyle bir aracın...

4. Sinan Şah

2004 Model Volkswagen Volt Karavan Yapımı

Tşk ederim bilgi için. Bilmediğim bir konuydu.
  5. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Peki pes etmek üzereyim. En sonunda ducato ya döneceğim. aşağıda attığım resimlerdeki aracı karavana çevirmek mümkün mü. burada aracın dışında sadece kupayla kasayı birleştirme var. bu mümkün mü?

6. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

7. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Samsunun neresindensiniz?
  8. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Samsun İcra Müdürlüğü'nde :) Aslında kafamdaki şey çok basit ama neden bu kadar zorlaştırıyorlar anlamıyorum ve aradığım bilgiyi bulamıyorum. Trafik Polisi bir arkadaşımla görüştüm. O da makine mühendisi ile görüşmüş ve bu iş için TSE onayı gerekli ve standartları onlar bilir dedi. Öğrenmek...
  9. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

10. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

İlginize teşekkür ederim. Samsun icra midürlüğünde icra müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum. Aslında olanım frigorik kasayı her aşamada resimleyim makine mühendisi veya hangi oda bakıyorsa yetkili bir mühendise projesini çizdirmek. Ama dediğim gibi milimetrik hesap yapabilen bir lazer...

11. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

İlginize teşekkür ederim. Mesai saati içinde üye oldum. Adliye personeliyim malum yoğunluk fazla. Araştıramadım ve gezinemedim henüz siteyi. Polis memuru arkadaşlar bile farklı cevaplar veriyor. Onlar da tam vakıf değil. Belki karşılaşmış veya daa önce yapmış biri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim
  12. Sinan Şah

Motorkaravan Dİzayn

Herkese selamlar. Kafamdaki proje önce fiberglas ve frigorik kasa alıp daha sonra süspansiyonu iyi olan crafter, volt veya sprinter kamyonetin şasesi üzerine oturtmak. Bu nedenle araca para bağlamak yerine alacağım kasayı yaza kadar karavan haline getirmek ve en son şasi halinde kamyonete...

13. Sinan Şah

2004 Model Volkswagen Volt Karavan Yapımı

Hayırlı olsun. Ben de Carfter, Splinter, Ducato ve Iveco dally arasında kararsızım. Ama bu gün Volt ağır bastı ki gerçekten süspansiyonu en iyi olan araç bu. karavanın geniş ve kullanışlı olmasının yanında aracın da kullanışlı ve rahat olması gerekli. Zira şoförün rahatlığı oranında arkada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri