Arama sonuçlarınız

1. Jeep3437

Jeep Cherokee 3.7 2005

Başka konu başlığında da sordum buradan da sorayım :) standart 2003 liberty ye 245-70-16 BF goodrich A/T taksak önler sürter mi acaba fikriniz tecrubenız var mıdır? Önde eğimli demir tampon ve jantlarda 2 cm flanş var. Teşekkürler,

2. Jeep3437

Duyuru - Recall - Gerİ Çağrilan Cherokee' Lar Hakk.

Yeni konu başlığı açacaktım ancak yakın zamanda buradan bilgi paylaşıldığı için sizlere danışmak istedim öncelik.. Önünde açılı demir tampon olan bir 2003 mdell liberty KJ ye BF Goodrich 245 70 16 A/T lastik takılsa sürtme olur mu? Arkalar kurtarır ama önlerin tabana en yakın alt arka...
  3. Jeep3437

Doğrudur , olsun sayenizde bir farkındalığımız oldu, teşekkürler bilgi paylaşımı için..

4. Jeep3437

2005 Jeep Liberty 3" Yükseltme Ve Kumho At51 Uygulaması

Çok teşekkürler bilgi için..

5. Jeep3437

2005 Jeep Liberty 3" Yükseltme Ve Kumho At51 Uygulaması

Merhabalar, bende 2003 model KJ ile aranıza katılmış bulunuyorum. Benim aracın ön süspansiyonda uygulanan 5.5 cm lik get i, yurtdışında bir sitede gördüğüm resimdeki kauçuk get gibi uyarlayabilir miyiz acaba? Bendekin de amortisör ve yay komple yükseltilmiş durumda, dolayısı ile orjinal ön...

6. Jeep3437

Selam, konuyu hortlatacağım ama buradan gördüğüm bilgi ile Mengerler i aradım, bendeki 2003 liberty 3.7 için 3 adet geri çağırma var dediler; -Ön Alt Rotiller -Airbag beyni ve sensörleri -Depo koruma demiri Arka süspansiyon kollarından bahsetmediler hiç.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri