Arama sonuçlarınız

1. kabasakal73

Bobber Motorsiklet Yapımı

Ynt: Bobber Motorsiklet Yapımı hayırlısı olsun. bir kaç bobber şasi planı koyuyorum, belki fikir olur.

2. kabasakal73

Ynt: Bobber Motorsiklet Yapımı 2 tane motor buldum kazalı biri plakasız diye almaktan vazgeçtim. diğeri baya hasar görmüş ondan da vazgeçmek zorunda kaldım. aramaya devam
  3. kabasakal73

5x139,7 Ölçülerde 7x15 Jant Aranıyor

Ynt: 5x139,7 Ölçülerde 7x15 Jant Aranıyor Merhabalar, ben de kendi aracıma 5x130 offsetli jant ararken aşağıdakini buldum. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-sifir-16-5x139.7-4x4-jant-pazarlik-varr-166992823/detay/ 15 değil ama belki size uyar...

4. kabasakal73

Ynt: Bobber Motorsiklet Yapımı Ben olabileceğini düşünüyorum, önemli olan şasinin yapılırken montaj yerlerinin bu motora göre dizayn edilmesidir. yoksa olmayacak hiç bir şey yoktur imkan varsa ;) selamlar
  5. kabasakal73

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Çıkma enjektör de olsa yada çıkartılıp temizlenip yeniden takılacak da olsa öncelikle eski sırasında takılmalı takılamadı ise de mutlaka kodlama yapılmalıdır. Yani araca yabancı bir enjektör takıldı ise kodlama şarttır. kolay gelsin selamlar

6. kabasakal73

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi öncelikle geçmiş olsun :( yaşadığımı için biliyorum çok can sıkıcı bir durum malesef. kırılan enjektör yerine aldığınız yenisi takılınca ssang servisinde makinaya bağlanıp tekrar kodlama yapıldı mı acaba? yapılmadı ise motor sarsıntılı olarak çalışacaktır diye...

7. kabasakal73

Ynt: Bobber Motorsiklet Yapımı hala istediğim gibi bir motor bulamadım. bulursam en fazla 1 ay içinde bitiririm diye düşünüyorum. Aynı benim kafada bir demirci ustası ile tanıştım, o da motorsiklet motor ve şanzumanından sürat teknesi yapmaya çalışyor :) başlayabilirsem buradan herşeyi...
  8. kabasakal73

Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))

Ynt: Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :)) Merhabalar, Öncelikle hayırlı olsun diyorum. kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Belirtmek iserim ki hiç niva kullanmadım ama 1 yıl samu kullandım bu sebeple karşılaştırma yapamam ama bilgimi paylaşabilirim :) nivayı bilmiyorum samu tam bir offroad...
  9. kabasakal73

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi teşekkürler arıza ışığım yanınca makinaya bağladık kızdırma bujisi arızası olduğunu gördük. bu işten iyi anlayan bir arkadaşın servisinde 4 adet kızdırma bujisini tek tek ölçerek kontrol edince 3 bujinin arızalı olduğunu gördük. üst kapak sökülünce üzerinde bulunan...

10. kabasakal73

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi teşekkürler aracı aldığımdan beri shell'den başka yerden mazot almışlığım yoktur. sanırım benden önceki kullanıcıdan kaynaklı bir sorun idi. daha önce benzinli turbo araba kullanmıştım yıllarca turbo araçların tıslama sesini iyi bilirim. ama bu arabadan tıslama...

11. kabasakal73

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Benim de başımdan bu hadise malesef geçti :( arıza ışığım yanınca makineye bağladık bujilerde sorun var dediler. kontrol sonucunda 3 bujimin arızalı olduğu sadece bir tanesinin çalıştığını gördük. sökme işlemlerinde kaynadığı için bir tanesi kırıldı. üst kapak söküldü...
  12. kabasakal73

Tosfed Baja Kupası (23-25 Mayıs 2014)

Ynt: Tosfed Baja Kupası (23-25 Mayıs 2014) Sedat Hocam, Baja derken bildiğimiz vw'lerin arkadan motorlu ve itişli kasaları üzerine yada aynı prensipte yarışlar için hazırlanan 4x2'ler kastediliyor değil mi? eğer öyle ise gerçekten merak ile bekliyorum. :) türkiyede bu tip yarışları görmek...

13. kabasakal73

2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6

Ynt: 2001 Otomatik Vitara Jlx 1.6 Hayırlı satışlar, araç 4 kapılı mı? teşekkürler selamlar
  14. kabasakal73

Actyon Sports Kullanma Kılavuzu

Ynt: Actyon Sports Kullanma Kılavuzu hayırlısı olsun, 2008 otomatik 4x4 kullanıyorum, sorunuz olursa yardımcı olurum selamlar
  15. kabasakal73

Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Tam american hot rod olacak sanırım :) maşşallah

16. kabasakal73

Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer

Ynt: Yeni Toplamaya Başladığım 1970 Model Blazer Güzel bir çalışma, takipteyiz. Allah kolaylık versin. selamlar
  17. kabasakal73

Beğendiğim Jeep Fotografları...

Ynt: Beğendiğim Jeep Fotografları... Arşivimde daha yüzlerce jeep var ama kapanışı willys wagon ile yapmak istiyorum :) işte en beğendiklerim
  18. kabasakal73

Ynt: Beğendiğim Jeep Fotografları... .

19. kabasakal73

Ynt: Beğendiğim Jeep Fotografları... devamı geliyor
  20. kabasakal73

Ynt: Beğendiğim Jeep Fotografları... Yine depreşti jeep hastalığım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri