Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bobber Motorsiklet Yapımı
2 tane motor buldum kazalı
biri plakasız diye almaktan vazgeçtim.
diğeri baya hasar görmüş ondan da vazgeçmek zorunda kaldım.
aramaya devam
Ynt: 5x139,7 Ölçülerde 7x15 Jant Aranıyor
Merhabalar,
ben de kendi aracıma 5x130 offsetli jant ararken aşağıdakini buldum.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-sifir-16-5x139.7-4x4-jant-pazarlik-varr-166992823/detay/
15 değil ama belki size uyar...
Ben olabileceğini düşünüyorum, önemli olan şasinin yapılırken montaj yerlerinin bu motora göre dizayn edilmesidir.
yoksa olmayacak hiç bir şey yoktur imkan varsa ;)
selamlar
Ynt: Ssang Sohbet Köşesi
Çıkma enjektör de olsa yada çıkartılıp temizlenip yeniden takılacak da olsa öncelikle eski sırasında takılmalı takılamadı ise de mutlaka kodlama yapılmalıdır. Yani araca yabancı bir enjektör takıldı ise kodlama şarttır.
kolay gelsin
selamlar
öncelikle geçmiş olsun :( yaşadığımı için biliyorum çok can sıkıcı bir durum malesef.
kırılan enjektör yerine aldığınız yenisi takılınca ssang servisinde makinaya bağlanıp tekrar kodlama yapıldı mı acaba?
yapılmadı ise motor sarsıntılı olarak çalışacaktır diye...
hala istediğim gibi bir motor bulamadım.
bulursam en fazla 1 ay içinde bitiririm diye düşünüyorum.
Aynı benim kafada bir demirci ustası ile tanıştım, o da motorsiklet motor ve şanzumanından sürat teknesi yapmaya çalışyor :) başlayabilirsem buradan herşeyi...
Ynt: Dağ Keçisi'nden Atom Karınca'ya :))
Merhabalar,
Öncelikle hayırlı olsun diyorum.
kazasız belasız kullanmanız dileği ile.
Belirtmek iserim ki hiç niva kullanmadım ama 1 yıl samu kullandım bu sebeple karşılaştırma yapamam ama bilgimi paylaşabilirim :)
nivayı bilmiyorum samu tam bir offroad...
teşekkürler
arıza ışığım yanınca makinaya bağladık kızdırma bujisi arızası olduğunu gördük.
bu işten iyi anlayan bir arkadaşın servisinde 4 adet kızdırma bujisini tek tek ölçerek kontrol edince 3 bujinin arızalı olduğunu gördük.
üst kapak sökülünce üzerinde bulunan...
teşekkürler
aracı aldığımdan beri shell'den başka yerden mazot almışlığım yoktur.
sanırım benden önceki kullanıcıdan kaynaklı bir sorun idi.
daha önce benzinli turbo araba kullanmıştım yıllarca
turbo araçların tıslama sesini iyi bilirim.
ama bu arabadan tıslama...
Benim de başımdan bu hadise malesef geçti :(
arıza ışığım yanınca makineye bağladık bujilerde sorun var dediler.
kontrol sonucunda 3 bujimin arızalı olduğu sadece bir tanesinin çalıştığını gördük.
sökme işlemlerinde kaynadığı için bir tanesi kırıldı.
üst kapak söküldü...
Ynt: Tosfed Baja Kupası (23-25 Mayıs 2014)
Sedat Hocam,
Baja derken bildiğimiz vw'lerin arkadan motorlu ve itişli kasaları üzerine yada aynı prensipte yarışlar için hazırlanan 4x2'ler kastediliyor değil mi? eğer öyle ise gerçekten merak ile bekliyorum. :)
türkiyede bu tip yarışları görmek...