Arama sonuçlarınız

1. kabasakal73

Beğendiğim Jeep Fotografları...

Ynt: Beğendiğim Jeep Fotografları... bunlar da benden :)

2. kabasakal73

Golden Retriever 4 Aylık (yeni Bir Ev Arıyoruz)

Ynt: Golden Retriever 4 Aylık (yeni Bir Ev Arıyoruz) keşke uygun yerim olsaydı, oğlum çok seviyor köpekleri inşallah güzel bir yuva bulunur selamlar
  3. kabasakal73

İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Trt Yolaçık Programı Çekimleri

Ynt: İzmir Kemalpaşa Nif Dağı Trt Yolaçık Programı Çekimleri Programı aşağıdaki kısa yoldan izleyebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=NHrPqL78WXA&feature=share selamlar

4. kabasakal73

110 Dan 90 Lık Defender Yapma Hk.

Ynt: 110 Dan 90 Lık Defender Yapma Hk. adı Mustafa Uysal, kendisine bu adı kullanarak özelden mesaj atabilirsiniz. selamlar
  5. kabasakal73

110 Dan 90 Lık Defender Yapma Hk.

Ynt: 110 Dan 90 Lık Defender Yapma Hk. Merhabalar, alanyadan bir ustamız vardı, forumlardan bulabilirsiniz. birebir 90'a çevirdiği bir çok 110'luk vardı bildiğim. kendisi işinin ehlidir. selamlar

6. kabasakal73

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? bir tane ile sınırlandırmak gerçekten zor ilk 3 şöyle olabilir 1) star wars serisi 2) indiana jones serisi 3) lord of the rings serisi

7. kabasakal73

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi Merhaba Arkadaşlar, 2 yıldır bu yol ile indirimli olarak vergimi ödüyorum. bu sene hem kasko değerinden hem de yaştan dolayı 2 x 540 ödeyeceğim. iyi ki navara almamışım diyorum vergimi öderken :) her sene başında verdiğiniz dilekçe ile 2 dönem indirimli ödeme...
  8. kabasakal73

Bobber Motorsiklet Yapımı

Ynt: Bobber Motorsiklet Yapımı standart bir chopper benim bütçemi baya aşar. zaten bobber tip motorlar genelde chopper için parası benim gibi yetmeyenlerin :) meydana getirdiği bir akım :) bu proje hesaplarıma göre motor dahil 1500-2000 TL'yi geçmeyecek gibi görünmekte. bence riske edilebilecek...
  9. kabasakal73

Samuraim Artık Daha Güçlü

Ynt: Samuraim Artık Daha Güçlü Merhaba Tarık Kardeşim, öncelikle aracını kazasız belasız kullanmanı dilerim. 1.5 yıl falan önce ben de benim samu uzun beli dursun ustamdan aldığım bilgiler doğrultusunda 35 lastik çeviri hale getirmek için projeye başlamıştım. taki bir arkadaşım arabamı almak...

10. kabasakal73

Lada Samara Sport Modifikasyonu

Ynt: Lada Samara Sport Modifikasyonu Kaner Bey, her işinizi çok titiz ve mükemmel yapıyorsunuz. kolay gelsin selamlar

11. kabasakal73

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-road Araç Fotoğrafları Dursun Ustam, L200'ün videolarını seyrettim bayıldım. 38 lastik takmıştın dimi sen ona. ayna mahrutiler değiştimi peki? bu arada senin suzukinin de resimlerini bekliyoruz. onun da lastikler baya iri gibi :) selamlar
  12. kabasakal73

Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum

Ynt: Yeni Oyuncagımı Sizlerle Paylaşıyorum güzel olmuş, içinin de resimlerini paylaşırsanız seviniriz, selamlar

13. kabasakal73

Suzukim Satılık

Ynt: Suzukim Satılık Aracınızı Nif dağındaki Yolaçık çekim gezisinde inceleme fırsatı bulmuş ve çok beğenmiştim, hayırlısı olsun diyelim, selamlar
  14. kabasakal73

Sonunda Defender İme Kavuştum

Ynt: Sonunda Defender İme Kavuştum Merhabalar, öncelikle güle güle ve kazasız belasız kullanmanızı dilerim. bu aracın yapımını görmüştüm, baya emek harcanmıştı bildiğim kadarı ile. halil bey'in de söylediği gibi bu araç ile 60 km hızın üzerine çıkmanız hayati açıdan tehlike yaratır. bu...
  15. kabasakal73

Korando Sports Kabin Kapatma

Ynt: Korando Sports Kabin Kapatma Merhabalar, bende actyon sports pikap var arka tam düz kapalı ama serviste tanıştığım bir arkadaş sizin belirttiğiniz model aldığını ama araç yıkamada ve şiddetli yağmurlarda bağaja su girdiğinden bahsetmişti. bilginize selamlar

16. kabasakal73

Zj'ye Mercedes Dizel ???

Ynt: Zj'ye Mercedes Dizel ??? motorla otomatik şanzumanın uyumu nasıl acaba? kullanmadan anlaşılacağını düşünmüyorum. en önemlisi de bu bence? alıpta kullanamamak var işin ucunda. zj şanzumanı da azbuz bir para değil sonuçta, selamlar
  17. kabasakal73

Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) çok teşekkürler, başarılar dilerim, selamlar
  18. kabasakal73

Ssangyong Actyon Sport İçin Ofsetli Saç Jant Arıyorum

Ynt: Ssangyong Actyon Sport İçin Ofsetli Saç Jant Arıyorum teşekkürler selamlar

19. kabasakal73

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang Sohbet Köşesi bence çok güzel bir rakam, aman nazar değimesin, selamlar
  20. kabasakal73

Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) Merhaba Acar Bey, öncelikle çalışmalarınız için sizi tebrik etmek isterim. yapılabilir mi bilmiyorum ama mesela turbo boost, ampermetre, devir, uydudan hız ve yükseklik ölçüm gibi özellikler bir arada toplanabilir mi? teşekkürler iyi çalışmalar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri