Arama sonuçlarınız

1. tokalak

Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı

Ynt: Mercedes O 308 (1985 Model ) den motokaravan yapılırmı Gezenbilire hoşgeldiniz.Alkovenliden ne kastediyorsunuz? Eğer bu aracın kasasını komple kesip alkovenli bir kasa yaptıracaksanız bu mümkün değil.Alkovenli veya alkovensiz yeni kasayı ancak şase araç üzerine yapabilir veya...

2. tokalak

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ercüment Bey, karavanı bilmiyorum.Fotoğraflardan da ahkam kesmek yanlış olur.Ancak size 3 önerim var ; 1-Karavanı almadan önce MUTLAKA kantara sokup tarttırın.Binecek kişi sayısı , yükleyeceğiniz eşya ve malzemeler ile arkaya...
  3. tokalak

Switchboard

Ynt: Switchboard Merhaba , geçen yıl sağlık sorunları nedeni ile dağa gidemedim.Kısmet olursa 29 Ocak-5 Şubat arası Ilgaz Mountain Resort da olacağım.Durumu oradan rapor ederim.

4. tokalak

FICC 2010 Hırvatistan Rally'si

Sevgili Kamp Karavancılar , FICC (Uluslararası Kamp Karavan Birliği) nin 2010 yılı Rally'si 18-25 Haziran tarihleri arasında Hırvatistan'da gerçekleştirilecektir.TKKD (Türkiye Kamp Karavan Derneği) 'den başvuru formları temin edilebilir.Rally hakkında detaylı bilgi ve program FICC ve TKKD den...
  5. tokalak

Switchboard

Ynt: Switchboard Merhaba , Amerika'dan bir Switchboard getirttim.Mart başında Ilgaz'da olacağım.Bakalım Switchbord ile kaymak nakadar zevkli olacak? Becerebilirsem tabi ki ! Sonucu bildiririm.Sevgiyle kalın. Oğuz Tokalak

6. tokalak

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Sayın burapdi , Yapmak istediğiniz karavan mı yoksa motokaravan mı? Motokaravan ise araç nedir ? Oğuz Tokalak

7. tokalak

Switchboard

Ynt: Switchboard http://www.venomsnow.com/index.php?option=com_content&task=view&id=29&Itemid=58 linkinden ne olduğunu izleyebilirsiniz Sevgiler , Oğuz Tokalak
  8. tokalak

Switchboard

Türkiye'de Switchboard temin edilebilecek yer varmı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri