Arama sonuçlarınız

1. sadodo

25.11.2018 Olağanüstü Genel Kurul Kararı Ile Yeni Yönetimini Seçti;

Sapanca'da Kamp Ve Karavancılar İçin Özel Alan Güncelleme : SAKARYA (AA) - Sapanca Gölü yanında kamp ve karavancılar için fuar ve konaklama alanı oluşturulacak. Kamp ve Karavancılar Dernek Başkanı Ebru Yetim, yaptığı açıklamada Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür...

2. sadodo

LEYLA ÖZDAĞ Turizme çok büyük katkı sağlıyor 2009 yılından beri Antalya Kamp ve Karavan Derneği Başkanlığı yapan Banka emeklisi Leyla Özdağ, 21 yıl önce karavan alarak gezmeye karar vermiş. Çalışma hayatındayken senelik izinlerinde, emekli olduktan sonra da eşiyle beraber her fırsatta gezmişler...
  3. sadodo

İçinde sıcak suyu, buzdolabı, duşu, mutfağı ve uyuyabilecekleri yatağın yer aldığı gezen evleri, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu’na bağlı gezginlere sorduk.

4. sadodo

Karavancılığın Önündeki Engelleri Kaldıralım

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV), belirli mal veya ürünler üzerinden maktu veya oransal olarak alınan bir harcama vergisidir. İlk olarak Avrupa Birliği ile uyum çerçevesinde yapılan kanun değişiklikleriyle gündeme gelmiş ve yine aynı amaçla 2002 yılında 4760 sayılı kanun ile kabul edilmiştir. Avrupa...

5. sadodo

Motokaravan Ruhsat Panelvan

6. sadodo

Yaban'ci Adam Bİsİkletle İzmİr-fethİye Turunda

Bravo,tebrikler,basarilar. Saglikli ve mutlu gunler dilerim
  7. sadodo

12 Aralık 2018 Yönetime Bildir sadodoAna Kamp Ulkemizde mart 2018 tarihinde 3.su duzenlenen turizm surasina Turkiye Karavancilar Dernegi katilmadi mi?,cagrilmadi mi?katilimcilar arasinda ve alinan kararlar arasinda adini duymadim.karavansiz bir turizm surasi cok anlamsiz.şuraya gerek...
  8. sadodo

Wolksvagen Amarok Kamp Aracı Yapımı Hakkında Yardım

Selamlar, isteklerinizin yeni yilda yerine gelmesi dilegiyle mutlu yillar.hepimiz herseyin en iyisini hakettigimize inaniyorum. Bende sizin maddi durumunuzu bilmiyorum,fakat amarok 2019 yili vergilerini arastirarak ise baslamanizi tavsiye ederim.yillik vergilerinin cok cok yuksek oldugunu...

9. sadodo

Selamlar, Benim ulkem de sistem super. Butun gariban vatandaslar tuyu yolunacak birer kaz misali sistem uretmisler. 2014 yilinda 72000 tl ye sifir aldigim ulkemizde hafif ticari sinifi diye bir kategori adi altinda,ruhsatinda camli kamyonet,hususi yazan fakat her yil vizeye girmesi gereken 5...

10. sadodo

Selamlar,teknolojiden anlamadigim icin bu yontemle,sizlere bilgi vermeye calistim.kopyala,yapistir ile bir forum uyesinin zorunlu trafik sigirtasi tutarini gostermeye calistim.umarim anlasilir olmustur.iste bu rakami duyunca karavan hayalimden cok uzaklastim.selamlar,sevgiler,mutlu yillar.
  11. sadodo

27 Ekim 2018 Yönetime Bildir ynsgnyAna Kamp Araca toplam 40 bın tl harcadım sigortası 3600₺ tuttu

12. sadodo

3600₺ sıra gezmeye geldi ☺️ ilginize tekrardan teşekkür ederim
  13. sadodo

25 Ekim 2018 Yönetime Bildir ynsgnyAna Kamp Sonuca geldık hayırlısıyla☺️ plakamızı cıkardık ama trafık sigortası canımızı yaktı
  14. sadodo

27 Aralık 2017 Yönetime Bildir güngörZirve Trafik sigortasında 1'den 7'ye kadar sürücünün kaza dahil tüm kriterleri ve yaşadığı şehir gibi konularda katagorilendirilmiş fiyat aralıklarını gösteriyor. QUICK Sigortada 1. basamak 5960 TL iken 7. basamak 1300 TL fiyatlandırılmış. Bu yıl 1...

15. sadodo

Bafa ( Kapıkırı Köyü )

Tabiyki yardimci olurum.fakat ne tasaduftur ki guzel yerlere,nedendir bilinmez hep zorlu,bol virajli,kotu yollardan ulasiliyor.oncelikle bunu belirteyim.ornek olarak,izmir karaburun,esendere,koprulu kanyon,yazili kanyon,ekincik,olympos,gökbük gibi.biz arkadaslarla soyle konusuruz.çirkin yollar...
  16. sadodo

Ac gozlu canavar devletimiz,her sabah uyandiginda tahminim 1milyar tl ile sabah kahvaltisi yapiyor.bu yuzden otv,kdv yi kahvaltida yiyor.enflasyonla mucadele kapsaminda patates,soganla mucadele edecegine kendi otv,kvd siyle mucadele etmesi gerekir. 1 şişe 70 lik ten 90 tl vergi alan devlet,ithal...
  17. sadodo

Gürçamlar

Balik avciligini sevenlere gurcamlardan onceki koy kazikli tavsiye edilir.gurcamlar yillar once 1.derece sit alani ilan edilmis.sayin kultur ve turizm bakanimiz(ets turun patronu)bu bolgeyi,bodrum kissebuku nde oldugu gibi ele gecirmeden yetismenizde fayda var.bugunler de ne gorduk gorduk.yarin...

18. sadodo

Gürçamlar

Selamlar, Ben de kapikiri ni,didim i en az sizler kadar cok seviyorum.fakat,sizin kadar guzel bir makale yazarak bunlari anlatamam,mukemmel yazmissiniz tebrikler.ben de sizlere o civar da bulunan, GURÇAMLAR koyunu birazcik anlatayim.didim ve didim akbuk u gecince yaklasik 10-15 km ileride...
  19. sadodo

Bafa ( Kapıkırı Köyü )

Selamlar, Ben de kapikiri ni,didim i en az sizler kadar cok seviyorum.fakat,sizin kadar guzel bir makale yazarak bunlari anlatamam,mukemmel yazmissiniz tebrikler.ben de sizlere o civar da bulunan, GURÇAMLAR koyunu birazcik anlatayim.didim ve didim akbuk u gecince yaklasik 10-15 km ileride...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri