Arama sonuçlarınız

1. sadodo

Marmaris Selimiye De Zabıta Sorunu

Selamlar,ben de 2-3 yil once kale ucagiz koyune aracimla girip 1saat sonra cikista otopark parasi istediler,bu paranin nereye gittigini sorunca koy sandigina dediler.koye girip cikmak ucretliymis.gerekli yerlere sikayet ettim fakat,sonuc yok.haberiniz olsun,belki yolu dusen olursa sasirmasin.

2. sadodo

12 V Kompresörlü Üstten Kapaklı Buzdolapları

Selamlar,ezetil hakkinda bilgim yok.fakat international calisan tirci bir yakininiz varsa,yurtdisindan gelirken size sifir bir buzdolabi getirebilir.hem de ekonomik olur.ben yili hatirlamiyorum fakat euro 3 tl iken 300 euro karsiliginda sifir vitrifrigo c41 litre dolap getirttim.hersey yasal...
  3. sadodo

Kış Lastiği Kullanımı

Selamlar. Koç sirketler grubuna ait LASTICK firmasi kis lastigi kiralamasi yapiyor.arastirirsaniz belki uygun bir fiyata kis lastigi kiralayabilirsiniz.sorununuzu cozmeniz dilegiyle,kazasiz,belasiz,mutlu yillar.

4. sadodo

Değerli Campercılar, Buyrun Içeri..

Eskiden hayal kurardik, O(hersey) nun hayalini bile kuramiyoruz artik.en kotusu de bu bence,hayallerimizi bile caldilar.
  5. sadodo

Değerli Campercılar, Buyrun Içeri..

Sevgili doga severler,mutlu bir sekilde gezmek,yasamak icin maddi imkansizliklar yuzunden eski gezginlerin nasil gezdigini dusunerek moral bulmamiz lazim.50 cc motorsikletle avrupa ve amerikayi gezen turkiyeli abimiz var.internet uzerinden bulabilirsiniz hikayelerini.simdi begenmedigim,kucucuk...

6. sadodo

Yurt Dışında Karavan Atık Su Boşaltım İstasyonları

Amerika da avrupa da japonya da nasil oluyor bilmiyorum.fakat bir tane dunya var onu iyi biliyorum.dunyamizi temiz tutalim.herkese iyi gezmeler,eglenceler,mutlu yillar.

7. sadodo

Türkiyede Ilk Defa Karavan Fuarı Şubat 2019 Da...

Fuarda decathlon firmasina da bir rakip ciksa da fiyatlarini biraz asagi indirseler.
  8. sadodo

Dacia Duster Aracima Arac Ustu Cadir Ve Dus Sistemi Yapmayi Planliyorum

Gece vakti cocuklar wc sikintili isler uykulu olunca benim icin bile cok zor.ben bile bunu yapamam.istersen gece evinizde coluk cocuk fazla lamba yakmadan birde denemenizde fayda var bence.(bende yukseklik korkusu var,belki ondandir)biz yasadikca tecrube ediniyoruz cunku.herkesin vucut yapisi...
  9. sadodo

Avrupa Ülkelerinde Wc Boşaltacak Yerler

Ulkemizde mart 2018 tarihinde 3.su duzenlenen turizm surasina Turkiye Karavancilar Dernegi katilmadi mi?,cagrilmadi mi?katilimcilar arasinda ve alinan kararlar arasinda adini duymadim.karavansiz bir turizm surasi cok anlamsiz.şuraya gerek yok,karavan yoksa.şura geceli cok olsa da yazmadan...

10. sadodo

Cevaplariniz icin tesekkur ederim.Çirak olmak guzel.

11. sadodo

Ulkemizde atik bosaltma yerleri en uygun benzin istasyonlari olmasi lazim.gecenlerde ulkemizdeki benzin istasyonlarindan 4 tanesisini aradim.avrupa bayilerinde olan sistemin kendilerinde neden olmadigini sordum.onlarin sorumlulugunda degilmis,yapmak zorunda degillermis,valilige dilekce yazmami...
  12. sadodo

Bir konuya yazi yazmaya korkuyorum.konu bitiyor,konunun son yazisi benim yazim oluyor nedense.hayatimda çirakligim bitmedi.ne yazamiyorum da konu bitiyor acaba??. Ustadlarim bir cevap verirlermi ki? Yaaaa nasip,yaaaa kismet.sevgiyle dostca kal

13. sadodo

Dacia Duster Aracima Arac Ustu Cadir Ve Dus Sistemi Yapmayi Planliyorum

Merhabalar arkadasim arac ustu cadira ikizleriniz ve esiniz cikabilip,inebilecekler mi? Once bununla baslamaniz gerekiyor.diger herseyi cok daha iyi bilen arkadaslarla once bu konuyu gorusmek lazim.ondan sonra hersey istediginiz gibi olur su deposu buzdolabi wc hepsi kolay isler.2 metre...
  14. sadodo

Selamlar.karavanim yok,fakat güzel yurdumuzda durum nedir.dolum boşaltım yerleri hakkında bilgi var mı?.Hedeflerim arasında bir karavanın olması da var.
  15. sadodo

Mini Camper Yapmaya En Musait Araç

Güzel olmuş.iyi gezmeler,doğamız her yıl daha kötüye gidiyor Gezelim görelim doğayı koruyalım Yarın goremiyebiliriz.

16. sadodo

Araç içinde yattığımi kim söyledi sadece çadırda yatıyoruz.lavabo ve diğerleri benim ihtiyaclarim kime ne lazım onu alır.
  17. sadodo

Araç normal 5kisilik Caddy koltuklar herşey yerinde duruyor.bagaj kısmındaki mutfakta herşey bulunabilecek rahatlikta.yiyecek ve içecekleri buzdolabına doldurup yola çıkıyoruz.Seyyar masa sandalyeyi açıp keyfimize bakıyoruz.cadirda kalıyoruz.bu yaz bagaj kapağına çadır yaptiricam.rahat giyinmek...
  18. sadodo

İyi günler.sadece yaz tatillerinde çadırda kalınabilecek zamanlarda kamplarda kalıyoruz.zaten doğayı çok sevdiğimiz için çadır havası çok guzel.yemek pişirirken hic sorun olmadı.Diğer tüm kapılar kapalı olunca ruzgar almadigi için sorun yok.Günübirlik gezilerde duşsuz yerlerde çok harika.araci...

19. sadodo

İyi günler bol tatiller.fazla yazı yazamıyorum .Caddy dsg 100 lt su deposu 12volt Hidrofor lavabo ve duş sistemi 41 lt kompresörlu Vitrifrigo buzdolabı küçük tüple çalışan iki gözlü ocak ve gerekli mutfak malzemeleri.kimseyle polemiğe girmek istemiyorum.ailemle birlikte güzel bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri