Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ADANOFF 7-8 Mayıs 2011 Tarsus Etkinlikleri Duyurusudur
Ahada buradayız gokhan hem derede hem karada , saka bir yana tarsuslu kardeslerimize destek ve etkinliklerine katkı saglamak adına bütün arkadaslarımızı bekliyoruz ..cok güzel hazırlıklar yapılmıs cok renkli gececek bir organizasyon...
Ynt: Tarsus Otomabil Sporları Kulübünün düzenlediği Bahar oyunları şenlikleri
Arkadaslar cok guzel etkinlik olmus paylasım için tskler..Pisttinizde hayırlı olsun darısı bizim basımıza :))
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karaisalı - Belemedik Off Road Gezisi (05 Aralık 2010)
Arkadaslar yeni ilkbahar belemedik gezisi duyurusunu yakın zamanda bölge ve güzelgah durumu netlestikten sonra duyurulacaktır saygılar
Adana Off Road Grubu
Ynt: Çukurova Off-Road Kurt Dökme Gezisi "Yiyenbilir Kızıldağ'da" (26 Aralık 2010)
Selam murat bey sizi tanıyoruz ,gezilerimize bekleriz özellikle kamplı gezilerimize ,sizden ögrenecegimiz cok yerler var görusmek üzere hosca kalın:))
Ynt: ADANOFF 03-04-2011 Part time light offroad görselleri
bulent bu bizim için :))
http://www.suzuki4x4turkiye.com/viewtopic.php?f=37&t=334&sid=235321a7b9a4fc3884b1cedb728ce640
Arkadaslar bu dere yatagını gecmek farz oldu hiç caresi yok gececegiz :)) kerim pandayla bekleriz senide bu arada yusuf arkadasımızın pilot lugunu cok begendim deneyimli bir kardesimiz limitimizi vincimiz yok diye inanın hiç...
Beyler parkur güzel en kısa zamanda tekrarlayalım diyorum atilla bey sizde olsaydınız kalyonunun sonuna kadar giderdik:))
ADANOFF 03-04-2011 Part time light offroad
Sayın arkadaslar bu hafta kimseden ses cıkmıyor dinlenmekmi istiyorsunuz yoksa ?teklifmi bekliyorsunuz anlayamadım) ben teklifimi yapayım kabul gorurse geregini yaparlar malumunuz 10 nisanda iskenderunda ki etkinlikteyiz bu hafta evimizde (ADANAMIZDA)...
27 Mart 2011 Pazar Faaliyet Duyurusu
Dostlar,
27 Mart 2011 Pazar günü için faaliyet rotamız Karataş Batık olarak belirlenmiştir
http://www.adanoff.com/showthread.php?85-27-Mart-2011-Pazar-Faaliyet-Duyurusu&p=1213#post1213
fotograflar eski gezilerimizden..
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
Hatay grubuna cok tsk ederiz ..Alper kardesin ellerine saglık cok hoş keyifle izledik daha nice gezilerde görüsmek dilegiyle..