Arama sonuçlarınız

1. A

Bayram Gezisi

Adana 01 offroad grubu , Adana Offroad Ailesi, ve İskenderun Motorsporları ortaklığıyla; Orta Toroslar (Aladağlar + Bolkarlar) Ekspedisyonu Şekilleniyor... İskenderun-Adana dan başlayarak; Kapıkaya kanyonu, Varda köprüsü, Hacıkırı köyü, Taşdurmaz, Çakıt kanyonu, Kaya geçitleri, Tüneller, Tarihi...

2. A

Frontera Yükseltme Kiti 3"

Ynt: Frontera Yükseltme Kiti 3" Selam oguzhan bey paylastıgınız bilgiler için tsk ler :))
  3. A

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Arkadaslar aranıza yeni katıldım yaptıgım arastırmada en fazla ısuzu trp ların artvinde oldugunu ogrendim , parcaların ısuzularla eslestigini dusunursek dogru yer artvin ve sınır kapısı yakın oldugu için bence cok parcayı oradan...

4. A

Debriyaj Merkezi

Ynt: Debriyaj Merkezi http://www.zirveotomarket.com/debriyaj-alt-merkezi-isuzu-tfr-1990opel-campotf-25d-4x4/urundetay/60892.aspx
  5. A

Frontera Yükseltme Kiti 3"

Ynt: Frontera Yükseltme Kiti 3" Selam sayın arkadaslar bende aranıza yenı katıldım 1996 model spor 5 yıldır evinden cıkmamıs temiz bir arac aldım cok tereddutlerim vardı ama su anda her sey yolunda gaz ayarı .1 tane amartusör...debriyaj alt merkezi ..ön düzen..butun yaglar ..alım satım...

6. A

Frontera

Ynt: Frontera Selam ilhami bey uyarınız için cok tsk ederim bizde vazgectik fronteradan :)))

7. A

Frontera

Ynt: Frontera Selam beyefendi paylasımlarınız için cok tsk ederim ..bugun arabayı gorduk içimize sinmedi almaktan vazgectik poryalarından cok kotu sesler geliyordu tekrar tsk ederim iyi aksamlar ..
  8. A

Belemedik-hacıkırı-varda Köprüsü/adana

Ynt: Belemedik-hacıkırı-varda Köprüsü/adana Selam beyefendi offroad grublarını takip ederseniz onlarlada gidebilirsiniz ..Ayrıca daha once gitmediyseniz mutlaka bir bilenle gidin hacıkırından sonra dag yolları cok karısık bilginize iyi gunler ..
  9. A

Frontera

Sayın arkadaslar 2.2 300 bin km 1998 model frontera almak üzereyim gl mi gls mi nasıl anlayabilirim ..Alırken nelere dikkat etmeliyim simdiden cok tsk eder saygılar sunarım ..Ayrıca A kasa veya B kasa hangi yıllar için gecerli ..

10. A

2.0 HDI Debriyaj seti değişimi

Ynt: 2.0 HDI Debriyaj seti değişimi İlhami bey oncelikle gecmiş olsun :)) daha once yazdıgımız marka valeo no: 826470 fiatı ve numara dogrumu paylasım için tskler :)) bu arada caglar bey bizlerede her zaman yardımcı olmustur sag olsun var olsun ..

11. A

Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012)

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) Ekiniz güvenlik kontrollerini geçemedi ve yüklenmedi ileti alıyorum bilginize sunarım diger fotografları yukleyemiyorum Face den takip edebilirsiniz iyi aksamlar :)
  12. A

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) d

13. A

14. A

15. A

16. A

17. A

18. A

19. A

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) m
  20. A

Ynt: Hatay Offroad Grubu; Büyük Bahar Turu (08 Nisan 2012) selam arkadaslar adanaoffroad grubu olarak katıldıgımız bu gezi için sedat abiye ,menderes beye ve ailesine cok tsk ederim bizler için cok keyifli bir geziydi en kısa zamanda tekrar gorusmek uzere :))) gorseller geliyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri