Arama sonuçlarınız

1. cevizkabugu

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

EEeee nereye gidiyorsunuz tatil için planlama yaptınız mı..??

2. cevizkabugu

Kamyonet Olan Aracı Polisin Karavan Diye Bağlaması Mümkün Mü?

Ben pazarda satılan pamuklu gölgelik parça kumaş aldım çadırcı bir arkadaşa kancalı fitilli şekilde diktirdim. Lazım olunca bir tarafını karavana tutturuyorum.. Diğer tarafına da, 3 adet 2 metrelik boya fırçası sapı aldım onlara geçirip yere çaktığım kazıklara iplarle geriyorum.. Malliyeti...
  3. cevizkabugu

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

Yalıtımın olmadığı güneş ışığının doğrudan göründüğü yeri nasıl yapacaklarını merak ettim.. Kaportayı açacaklar mı..?? yoksa içeriden söküp bir iki strafor felan sıkıştırıp ışık sızmasını mı engelleyecekler..?? Ayrıca elektrik tesisatını hiç beğenmedim.. Yamuk yumuk şekilsiz çalışsın yeter...

4. cevizkabugu

Bu Sitenin Selasını Kim Okudu?

Karavanla ücretsiz kamp yapılabilecek yerler hakkında özel bir bölüm açılmalı, bu yerler güncellenmeli. Benimde aklıma bu geldi.
  5. cevizkabugu

Bu Sitenin Selasını Kim Okudu?

O eskidendi..!!! Şimdilerde forumda kimseler kalmadı.. Kendin yazıyorsun, sonra kendi yazdığını kendin okuyorsun.. Kimler yok.. Yücel Bey de forumu terkederse bir gün, forumun yazanı olmayacak.. Vah ki ne vah..!!!

6. cevizkabugu

Musluk Kapalıyken Hidrofor Çalışıyor

Buyurun size ucuz çekvalf sadece 187 TL. BURAYA TIKLA SATIN AL

7. cevizkabugu

Çılgın milyoncudan almıştım 50 tl. ye.. Bu başlığın 2 tipi var fotoğraftaki gibi suyun çıktığı metal kısmı büyük olacak, bu tipin delikleri daha küçük olduğu için düşük basınçta da püskürmesi güzel oluyor ve daha az su kullanıyorsunuz.. Diğer tipinin metal kısmının çapı daha küçük oluyor ve...
  8. cevizkabugu

Dış duş için karavanın dışına küçük bir aç /kapa buton koydum buradan pompayı çalıştırıyorum, içeride banyoda da var aynısı.. Duş başlığına giden suyun hortumuna da küçük bir vana taktım harika oldu.. Duş başlığını da ince delikli şeffaf olan başlıktan aldım bu daha da harika oldu, sudan...
  9. cevizkabugu

Dalgıç pompalı sistemde pompayı tetikleyen mikroswich anahtarı olan karavan bataryası var.. Bu su bataryası musluğu açtığınızda aynı zamanda üzerindeki mikroswichle pomapaya 12 volt enerji veriyor.. Dalgıç pompalar ucuz, kullanışlı ve sessiz.. En önemlisi arıza çıkartmıyorlar.. Bozulduklarında...

10. cevizkabugu

750kg Altı Karavan Siparişim Için Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Bana daha kullanışlı geliyor bu seçenekler. Kavisli olan karavanı seçme sebebim ise 2. elde daha kolay alıcı bulacağını düşünmemdir. Doğru mudur bu düşüncem, orasını bilmiyorum ama bana daha çabuk satılır gibi geliyor..

11. cevizkabugu

750kg Altı Karavan Siparişim Için Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Benim tercihim kavisli olan karavan (sağdaki) olurdu. Mutfak kısmı da düz olan (soldaki) olurdu.. Bu benim tercihim ben olsaydım böyle alırdım.. Tabii seçim kullanana kalmıştır. Biz sadece tavsiye ederiz.. Güle güle kullanman dileğiyle..
  12. cevizkabugu

Absorbe Sistem Buzdolaplarının Çalışma prensibi

Ben yaz aylarında güneş müsait olursa 12 volt olarak kullanıyorum.. gece 12 voltu kapatıp tüple kullanıyorum. 12 volt ile de gayet güzel çalışıyor.. 12 volt direk aküden vermiyorum.. MPPT üzerinden veriyorum.. Güneş olursa sorunsuz çalışıyor ve panellerden besleniyor, arada bulut giriyor...

13. cevizkabugu

Karavan

Çekme karavan alınmaz artık hele hele pahalısı hiç alınmaz o kadar da para bağlanmaz, mantıklı değil... Çekme ile uğraşacağına 5 - 6 yaşında Fiat Ducato alıp karava dönüştürmek daha mantıklı.. Çekme karavanların avantalı kalmadı artık.. Her sene 3000 tl muayene derdi çıktı.. Sonuçta bu da bit...
  14. cevizkabugu

Radyatörde Basınç Olmasının Nedeni Ne Olabilir ?

Radyotör kapağı arızalı, yenisini alın ama servisten orjinalini bulun. Yan sanayi kapaklar olmaz.. Radyotör kapağı herhangi bir kapak değildir, şişe kapağı prensibiyle çalışmaz.. Basınçta açması ve fazla suyu imbisata vermesi için özel yaylı bir sistem vardır.. Radyotörcü bi ustaya gidin kapağı...
  15. cevizkabugu

Blue Sky Marka Çekme Karavanlar Toplatılıyor...!!!!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Manisa İl Müdürlüğü Resmi ilanı Güvensiz ürün arz yasağı toplatma ve bertaraf kararı İLANI GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ Ne oldu şimdi bu karavanlar neden toplatılıyor..?? Olay patlamış.. Sakıncalı bulunmuş bu karavan demekki.. Konu hakkında bilgisi olan...

16. cevizkabugu

Karavanlarda Amaç Dişi Otogaz Kullanimi Yasal Deği̇ldi̇r

Piknik tüpü kullanıyorum karavanda.. Sebebine gelince hem hafif hem de her yerde bulabilirsiniz.. Hem de daha az tehlikeli sadece 2kg gaz taşıyorsunuz.. Bir de sistem olarak en ucuz, maliyetsiz oluyor..
  17. cevizkabugu

Aktur Bu Seneki Fiyatlar (2025)

Karavancısınız maleseff.. Remörk çekiyorsunuz sonuçta o da bir tür karavandır... Hayırlı tatiller..
  18. cevizkabugu

Yukarıdaki fiyatların ne kadar olduğu beni hiç rahatsız etmiyor.. Ben para vereceğim yerlerde hiç bir zaman konaklamadım şimdiye kadar.. BUndan sonra da para vereceğim bir yerde kalmayacağım..

19. cevizkabugu

Panelvanımla Her Yol Kenarında Konaklayabilir Miyim?

3 gün orada 4 gün burada yaşamak çok keyifli bana göre.. Bir karavanda yaşamanın sıkıntılarına bir miktar katlanabilirseniz kendinizi son derece mutlu bir dünyanın içinde bulacağınızı söyleyebilirim.. Her gittiğiniz şehrin içinde bir kaç gün kalmak çok keyifli oluyor.. Tanıyorsunuz orayı bir...
  20. cevizkabugu

Verilmiş sadakamız varmış.. Allahtan bu seneyi karavancılar ve kampçılar yılı ilan etmediler, yoksa bu fiyatlara camping bulamazdık..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri