Arama sonuçlarınız

1. pandipieri

Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

usak grubundan gelen fotolar elime ulasti yuklemey basliyorum. fotolari bana ulastiran ayhan (trooper64) arkadasma ve fotolari paylasan dag64 grubuna ve Usak 112 acilden Riza arkadaslarima cok tesekkur ediyorum. bu arada fotolar muhtesem ellerinize saglik...

2. pandipieri

Ynt: Gezenbilir; UŞAK Ulubey Kanyonu 112 Acil Arama Kurtarma Kamp Etkinliği (25 - 26 Şubat 2012)

egitimden kareler cok guzel cikmis rizacim... ayrica sabah kahvaltisinda usaga ozgu yediklerimiz muhtesemdi... sana adem'e ayhan'a ayrica tesekkurler...
  3. pandipieri

rizacim egitim raporu yarin elinizde... :) bugunlerde yogundum sadece... :)

4. pandipieri

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında ki Off Roadçılar cok guzel fotolar paylasimlar icin tesekkurler...

5. pandipieri

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... :D :D :D
  6. pandipieri

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 olsun daha iyi olmus, senin elin degmis oldu :) daha saglam olmustur...

7. pandipieri

Adem dostum, asil biz size misafirperverliginiz ve dostlugunuz icin tesekkur ederiz. birlikte dogayi paylastik, yeni seyler ogrendik, biraz da olsa faydali olabildiysek ne mutlu bize... daha birlikte yapacagimiz cok sey var...

8. pandipieri

haydi riza sen de dokul bakalim fotolari... boyutlarini ayarlamayi unutma... 800x600 kolay yuklenebilen boyutlardir...
  9. pandipieri

ilk foto baltalar elimizde olayi olmus tam... bu arada hemen belirtelim o agac ormanda kırılmıs halde bulunan bir agacti... yani elimizdeki agac ormanda ölü bulunmustur...

10. pandipieri

tamam ayhan anlastik... ama tahminimden cok fazla olmus gorseller... :D :D :D
  11. pandipieri

bu arada etkinlik ve bilgi paylasimlari ile ilgili gorseller agirlikli olarak riza arkadasimizin camerasinda kaldi. ondan gelir gelmez paylasacagiz. ya da kendisi de burada bizimle paylasabilir ayrica... ayhancim sen de buradan kendi camerandaki gorselleri paylasabilirsin... not: yine de bana...

12. pandipieri

LPG li aracıma İridium Buji Taktım. sonuç: Mükemmel ötesi

Ynt: LPG li aracıma İridium Buji Taktım. sonuç: Mükemmel ötesi tesekkurler...
  13. pandipieri

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 gecmis olsun tugsancim ...
  14. pandipieri

İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında

Ynt: İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında etkinlikleri sadece facebook yerine gezenbilir uzerinden de duyurursaniz off-road meraklisi olan ve sadece siteyi takip eden arkadaslar da geziye katilabilirler...

15. pandipieri

arkadaslar benden simdilik bu kadar, elimde videolar da var ama onlari da onumuzdeki gunlerde koyarim... daha 112'den riza ve ayhan (trooper64) arkadasimizdan da gorseller gelecek malzeme cok bol yani, onlari da sizlerle paylasiriz...
  16. pandipieri

kanyon icersinde bir de motocross grubu vardi guzel anlar yasadik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri