Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
usak grubundan gelen fotolar elime ulasti yuklemey basliyorum. fotolari bana ulastiran ayhan (trooper64) arkadasma ve fotolari paylasan dag64 grubuna ve Usak 112 acilden Riza arkadaslarima cok tesekkur ediyorum. bu arada fotolar muhtesem ellerinize saglik...
Adem dostum,
asil biz size misafirperverliginiz ve dostlugunuz icin tesekkur ederiz. birlikte dogayi paylastik, yeni seyler ogrendik, biraz da olsa faydali olabildiysek ne mutlu bize... daha birlikte yapacagimiz cok sey var...
ilk foto baltalar elimizde olayi olmus tam... bu arada hemen belirtelim o agac ormanda kırılmıs halde bulunan bir agacti... yani elimizdeki agac ormanda ölü bulunmustur...
bu arada etkinlik ve bilgi paylasimlari ile ilgili gorseller agirlikli olarak riza arkadasimizin camerasinda kaldi. ondan gelir gelmez paylasacagiz. ya da kendisi de burada bizimle paylasabilir ayrica... ayhancim sen de buradan kendi camerandaki gorselleri paylasabilirsin...
not: yine de bana...
Ynt: İzmir Civarında Off Road Etkinlikleri Hakkında
etkinlikleri sadece facebook yerine gezenbilir uzerinden de duyurursaniz off-road meraklisi olan ve sadece siteyi takip eden arkadaslar da geziye katilabilirler...
arkadaslar benden simdilik bu kadar, elimde videolar da var ama onlari da onumuzdeki gunlerde koyarim...
daha 112'den riza ve ayhan (trooper64) arkadasimizdan da gorseller gelecek malzeme cok bol yani, onlari da sizlerle paylasiriz...