Arama sonuçlarınız

1. pandipieri

Malzeme İncelemelerim

Ynt: Malzeme İncelemelerim cok guzel paylasimlar tesekkur ederiz... ellerinize saglik...

2. pandipieri

Şeytan Boğazı Mağarası (Dyavolsko Garlo) - Bulgaristan

Ynt: Şeytan Boğazı Mağarası (Dyavolsko Garlo) - Bulgaristan bilgileri ve fotolari forumda paylasirsaniz daha cok kisi faydalanabilir... simdiden paylasimlar icin tesekkurler...
  3. pandipieri

Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi

Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi takip

4. pandipieri

Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu?

Ynt: Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu? :( haklisiniz diyecek bir sey yok...
  5. pandipieri

Kemik Kanseri Konusunda Yardım

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Cok gecmis olsun... konuyu gec gordum ozur dilerim... ben izmirdeyim ama ankarada hekim arkadaslarim cok fazladir, belki yardimim dokunabilir... bir sonuca ulasabildiniz mi? yoksa hala beklemede misiniz? mail adresim serkan.saygan@gmail.com buradan da...

6. pandipieri

DAKAR YOLCUSU KALMASIN!

Ynt: DAKAR YOLCUSU KALMASIN! paylasim icin tesekkurler... guzel bir promosyon... keske gitsek :)

7. pandipieri

Şeytan Boğazı Mağarası (Dyavolsko Garlo) - Bulgaristan

Ynt: Şeytan Boğazı Mağarası (Dyavolsko Garlo) - Bulgaristan bilgileri ve fotolari fotumda paylasirsaniz daha cok kisi faydalanabilir... simdiden paylasimlar icin tesekkurler...
  8. pandipieri

Yunanistan,Makedonya,Bulgaristan

Ynt: Yunanistan,Makedonya,Bulgaristan bilgileri ve fotolari forumda paylasirsaniz daha cok kisi faydalanabilir... simdiden paylasimlar icin tesekkurler...
  9. pandipieri

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor baslangictan bu yana ne kadar zaman oldu, foruma bakinca hayli zaman gecmis gibi ama aralarda beklmeler var galiba degil mi?

10. pandipieri

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi hosgeldiniz...:)

11. pandipieri

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! takip
  12. pandipieri

TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi

Ynt: TOYOTA 75 kamyonet hayata geçirilmesi ahmet abicim ellerine saglik super olmus :)

13. pandipieri

İzmirdeki bu araç için yardım

Ynt: İzmirdeki bu araç için yardım :D :D :D
  14. pandipieri

İzmirdeki bu araç için yardım

Ynt: İzmirdeki bu araç için yardım benim evin 2 -3 sokak otesinde gordugum bir arac. bir kez kırmızı ışıkta bir kez de feribot iskelesinde karşılaşmıştım. Kendisini gezenbilire davet etmistim ama gelmedi sanirim bunca zaman gormedim cunku hic sitede. Izmirde fazla LC kullanicisi yok...
  15. pandipieri

İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi

Ynt: İzmir Manzaralı Tek Kişilik Dağ Gezisi Cok guzel bir gezi olduguna eminim, paylasimlariniz icin de cok tesekkurler ancak unutmayiniz ki off-road'un en temel kurali tek basiniza cikmamaktir. Basiniza bir is gelse yardim edecek kimse olmaz... Bol keyifli geziler diliyorum...

16. pandipieri

Gezenbilir İzmir Grubu

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu Merhaba Burhan amca nasılsınız?
  17. pandipieri

üstün iş ten selamlar

Ynt: üstün iş ten selamlar hayirli olsun araciniz... sanayideki dukkanda mi topluyorsunuz araci...? bir gun ziyaret edeyim bari sizi hem araci gormus olurum hem de benim LC nin bakim zamani geliyor, osman ustaya selamlar...
  18. pandipieri

Toyotalar İpek Yolunda

Ynt: Toyotalar İpek Yolunda japonya depreminden sonra toyota olayi askiya aldi bekliyoruz... durum budur...

19. pandipieri

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi sorunuza buradan yanit almaniz pek mumkun degil, garaj kismina yazarsaniz en kisa surede geri donusler olacaktir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri