Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road
Ali bey selamlar,
hala dişime göre bir patrol bulamadım :) proje biraz uzuyor ....
saygılar,
Ynt: 1993-1998 Nissan Patrol Aranıyor...
evet aynen Şükrü bey y60 kasanın ilk senesi 89 un 2.yarısı bu kasaya geçilmiş 97 ilk yarısına kadar devam :)
fiyat bana biraz yüksek geldi gerçi tampon ve diğer aksesuarları mevcut ama yinede yüksek birde arabayı yerinde incelemek lazım keşke istanbul...
evt Kürşat la konuştum 89 model makaslı almış hayırlı olsun makinasıda gayet iyi 3.3t güzel makina, saolun teşekkürler inşallah bulursak aradığımızı başlarız :)
sevgiler,
teşekkür ederim, şu an bir y60 patrol arıyorum 3 kapı yüksek modelli 95,96 model mümkünse 4.2 diesel bulursam yine sıkı bir araç yapma planım var..
sevgiler,
Merhaba,
önerebileceğim bir araç bence şehir içindede offroadda da çok kabiliyetli yakıt durumları yapacağınız modifiyelere göre değişken büyük ölçü lastikte mutlaka yakıt artacaktır yinede hesaplı paraya alınabilecek güncel bir...
teşekkür ederim elimizden geldiğince yapmaya çalıştık yapılabilecek en son durum buydu... :))
saygılar,
Ynt: 1999 nissan d22 4x4 yükseltme yardm
Kendi torsionlarını sıkarak sizin de dediğiniz gibi max 4 santim yükseltebilirsiniz birde arka makas altına takoz yaptırırsanız olur tabi amortisörlerin ve ön salıncakların izin verdiği yükseklik kadar oda 4 cm maximum , kullandıkça kendi torsionları...