Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar eksik gördüğünüz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim.
saygılar,
Keşfi Tarkan Özgüç.
Ynt: Nissan Country 2005 Model 4X4 Diesel Off-Road ve Onn-Road
2005 model country 4x4 diesel
3" suspension lift : sıkarak yükseltmeye mukavim orjinaline göre %30 Torsionlar,Rancho 9 ayarlı amortisörler,Arka makaslar ve ve makas bağlantı shackle ları extra 1" daha
3" body lift : Kasa...
Ynt: 2005 Model Nissan Country 4X4 Diesel
Taban kalkmıyor ama arka yaslanma açılıyor öne doğru ben oraya 12:220 invertör , arb komprasör, tüfeklik ve tüfek ve diğer aksesuarların sigorta tablalarını yerleştirdim gayet kullanışlı oldu
haklısın bende bir kaç yerde okudum devamlı yok motor kırıldı yok makina bitti ama daha benim başıma gelmedi :) benim araç 125000 de aracı sıfır almadım intercity rentacar çıkması üstelik ormanda arazide çok zorluyorum daha bişi yok olursa hep beraber...
2005 model country 4x4 diesel
3" suspension lift : sıkarak yükseltmeye mukavim orjinaline göre %30 Torsionlar,Rancho 9 ayarlı amortisörler,Arka makaslar ve ve makas bağlantı shackle ları extra 1" daha
3" body lift : Kasa yükseltmek için konulan...
Ynt: Country - rally raid - skystar fark
bende 2005 country 4x4 kullanıcısıyım galeri ye resimler ekledim bu aracın yapamadığı yok hem arazide hem yolda gayet olumlu resimlerden anlaşılıyordur herhalde
saygılar.