Arama sonuçlarınız

1. ErdemTezeren

Yeni Aracım 2001 Pathfinder 3.5 Le

Tamamdır bende cayyolundayım tekrar gorusuruz. Erdem 0543 547 56 91

2. ErdemTezeren

Tesekkur ederim sagolun Onumuzdeki hafta ankarada olacağım.Musait bir zamanda görüşebiliriz tabiki
  3. ErdemTezeren

2000 Pathfınder Otm. Şanzımanda Sorun...

titiz, pimpirikli insanlar için buyuk sıkıntı aslında.Huzursuz,tedirgin bir sekilde araça binmek rahatsız ediyor.

4. ErdemTezeren

Yeni 3,3 Aracımla Aranızdayım .

hayırlı olsun güle güle kullanın kazasız belasız.
  5. ErdemTezeren

anladım teşekkürler.Dediginiz gibi bir sorun galiba ankarada meray servise gidiyorum.Bu tarz bi yorum yaptılar galiba içinde takozlarda varmış oda yapabilirmiş ama açmadan bilemeyiz dedi.zamanla agır bakımları yaptıracağım inşallah.

6. ErdemTezeren

anladım teşekkürler.Dediginiz gibi bir sorun galiba ankarada meray servise gidiyorum.Bu tarz bi yorum yaptılar galiba içinde takozlarda varmış oda yapabilirmiş ama açmadan bilemeyiz dedi.zamanla agır bakımları yaptıracağım inşallah.

7. ErdemTezeren

Bfgoodrich Mud Terrain T/a Satılık Veya Takaslı

Lastikler Satılmıstır.
  8. ErdemTezeren

Pathfinder Navigasyon Kurumu

Orijinal teyp değil sonradan takılan urunlerden necvox marka. Ama işletim sisitemleri uyumlu olması yüksek ihtimal olduğu için calısma ihtimali yüksek. Denemekten zarar gelmez.
  9. ErdemTezeren

yok değil ama genel olarak işletim sistemleri uyumlu oluyor.Calısma ihtimali yüksek.

10. ErdemTezeren

Merhaba ben ozellikle orijinal ebadına dönmek istediğim için 255 taban istiyorum açıkçası bu sebeple sizin teklifinizi reddettim. BFGoodrich de de 255/70/16 A/T mevcut. Arac yukstilmiste olduğu için daha ince bir taban ebadı hos durmayacaktır. Ama isterseniz yarın bir yerde buluşalım yuz yüze...

11. ErdemTezeren

necvox da calısan exe elimde mevcut istiyene wetransferden zipli olarak atabilirim.Sanırım başka cihazlardada calısacaktır. SD carda atmanız yeterli sonrasında cihaz ustunden setup dosyasını yolunu göstererek çalıştırıyorsunuz.Turkce ses bulamadım daha ma aingilizce daha güzel oluyor...
  12. ErdemTezeren

istanbulda kredi kartı geçerlidir.

13. ErdemTezeren

Aspava Kadikoy

hafta sonu buyuk bir heyecanla gezdim aradım ama doğru yeri bulamadım maalesef.Bir Ankaralı olarak cok heveslenmiştim halbuki :D Tam olarak adres ve tarif verebilirmisiniz? Ben rıhtım aspava diye bir yer buldum fakar orası değildi :)
  14. ErdemTezeren

Merhaba forumda inceleme yaptıgımda hep sizin acıklayıcı bilgilerinize rastadım. sizinle...

Merhaba forumda inceleme yaptıgımda hep sizin acıklayıcı bilgilerinize rastadım. sizinle ilesitim halinde olup fikir yardım almak isterim sizin icin bir sakıncası yoksa. Aslen bende ankaralıyım ama suanda is sebebiyle mecburen ve istemeyerek istanbuldayım. Yakın zamanda ankaraya donme planlarım...
  15. ErdemTezeren

2001 Nissan Pathfinder Kaput Ruzlarlıgı...

Merhaba Baslıktanda anlaşılacağı gibi 2001 path için kaput ruzgarlıgı arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

16. ErdemTezeren

Merhaba Lastikler duruyor fakat sizin ebatlar benim aracıma ugnun değil. min. 255 taban takmam gerekli.Tesekkurler.
  17. ErdemTezeren

Gezenbilir Ankara Grubu

Ad - Soyad: Erdem Tezeren Doğum Tarihi Ve Yeri: 1985 Ankara Memleket: Tarsus Semt: Çayyolu / Turkkonut İlgi Alanı: Tum araçlar ilgi alanımdadır :) sanayi 2. evimdir :) bir iki senedir yüksek buyuk guclu araçlara merak saldım 4x4 tutkusu başladı. Bu zamana kadar hep yerlerde surunuyorduk...

18. ErdemTezeren

aynı ses bendede geliyor. Frene biraz sert bastığımda geliyor sonrada kalkerkende aynı sese yakın bir ses geliyor. ama yumuşak frenlemede olmuyor.
  19. ErdemTezeren

Dogma buyume Ankaralıyım..6 senedir istanbulda surunuyorum kısmetse cok yakında donıcem :D görüşelim kesinlikle :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri