Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladım teşekkürler.Dediginiz gibi bir sorun galiba ankarada meray servise gidiyorum.Bu tarz bi yorum yaptılar galiba içinde takozlarda varmış oda yapabilirmiş ama açmadan bilemeyiz dedi.zamanla agır bakımları yaptıracağım inşallah.
anladım teşekkürler.Dediginiz gibi bir sorun galiba ankarada meray servise gidiyorum.Bu tarz bi yorum yaptılar galiba içinde takozlarda varmış oda yapabilirmiş ama açmadan bilemeyiz dedi.zamanla agır bakımları yaptıracağım inşallah.
Orijinal teyp değil sonradan takılan urunlerden necvox marka. Ama işletim sisitemleri uyumlu olması yüksek ihtimal olduğu için calısma ihtimali yüksek. Denemekten zarar gelmez.
Merhaba ben ozellikle orijinal ebadına dönmek istediğim için 255 taban istiyorum açıkçası bu sebeple sizin teklifinizi reddettim. BFGoodrich de de 255/70/16 A/T mevcut. Arac yukstilmiste olduğu için daha ince bir taban ebadı hos durmayacaktır. Ama isterseniz yarın bir yerde buluşalım yuz yüze...
necvox da calısan exe elimde mevcut istiyene wetransferden zipli olarak atabilirim.Sanırım başka cihazlardada calısacaktır. SD carda atmanız yeterli sonrasında cihaz ustunden setup dosyasını yolunu göstererek çalıştırıyorsunuz.Turkce ses bulamadım daha ma aingilizce daha güzel oluyor...
hafta sonu buyuk bir heyecanla gezdim aradım ama doğru yeri bulamadım maalesef.Bir Ankaralı olarak cok heveslenmiştim halbuki :D Tam olarak adres ve tarif verebilirmisiniz? Ben rıhtım aspava diye bir yer buldum fakar orası değildi :)
Merhaba forumda inceleme yaptıgımda hep sizin acıklayıcı bilgilerinize rastadım. sizinle ilesitim halinde olup fikir yardım almak isterim sizin icin bir sakıncası yoksa. Aslen bende ankaralıyım ama suanda is sebebiyle mecburen ve istemeyerek istanbuldayım. Yakın zamanda ankaraya donme planlarım...
Ad - Soyad: Erdem Tezeren
Doğum Tarihi Ve Yeri: 1985 Ankara
Memleket: Tarsus
Semt: Çayyolu / Turkkonut
İlgi Alanı: Tum araçlar ilgi alanımdadır :) sanayi 2. evimdir :) bir iki senedir yüksek buyuk guclu araçlara merak saldım 4x4 tutkusu başladı. Bu zamana kadar hep yerlerde surunuyorduk...