Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen benimde en sevdiğim kasa cok aradım zor buldum :) istanbuldan antalyaya gittim. Bu arada bende tekrar ankaraya evime donecegim kısa sure sonra inşallah ankarada gorusuruz.
maalesef olmadı cunku aracı yeni aldım bir aylık bile değil :) ama islakta herhangi bir terslik sezmedim hızlı viraj girişleri ve yanlama cabalarım oldu ama bırakmadı
%90 Asfalt kullanımı olan aracımdaki lastikleri satmak veya takas etmek istiyorum. Aracı aldığım kişi yeni taktırmış yaklaşık 3 aylık bir lastik ortalama 2000-3000 km max. yol yaptı. İsten eve evden isi gidip gelen birisi olduğum için lastiklerede yazık oluyor.
BFGoodrich Mud Terrain T/A KM2...
Merhaba.Sonunda bir Pathfinder sahibi oldum.Arac 2001 model 3.5 LE 142.xxx milde. Antalyadan satın aldım. 14 yasında bir araç olduğu için tabiki ufak tefek eksikleri sorunları var.Sizlerin yardımı ve fikirleriyle bunları gidermek istiyorum.simdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba
Uzun suredir aran?zda de?ildim pek aktif olamad?m.En son CJ5 ile ilgili projem için yard?m alms?tm.Fakat yapaca??m?z masraf yüksek ç?k?nca projeyi iptal ettik. Su s?ralar çocukluk ask?m olan nissan pahtfinder için ara?t?rma yap?yorum k?smetse alma niyetim var fakat bildi?iniz gibi...
Ynt: Beklenen Sonunda Oluyor 1.geleneksel İzmir Cj-willys Buluşması
evet geleneksel konusunda haklısın sayı az olmamalı.insallah bende onumuzdeki yaza hazır olurum ve organizasyonlara katılabilirim ;)
Ynt: Beklenen Sonunda Oluyor 1.geleneksel İzmir Cj-willys Buluşması
Bence katılımcı sayısına bakılmadan bulusma duzenlemelisiniz.5 aracda olsa 3 aracda olsa...izin, yer konusunda bir sıkıntı varsa birsey diyemem ama..Ben modifiyeci tayfadanım aslında ;D 1999 yılından beri bir fiil takılırız...
Ynt: Cj 5 İcin Oneriler...
sellektor ve 4 lu icin tekrar bakacagım :)
zaten benimde icime sinmesi icin a dan z ye herseyin yapılması :) cok pimpirikli titiz ve takıntılı birisiyimdir. :)
bir diger merak ettigim seyde bestop u nasıl sokup takıyoruz :) dedigim gibi cekiniyorum fazla kurcalamaya...
tesekkur ederim sagolun.suanda listesi kabarık dediginiz gibi bende alısmaya calısıyorum.cok eglenceli ve keyifli bir arac farklı olmak guzel birsey.toplanmıs halindeki guzelligini dusunmek bile cok heyecanlandırıyor. :)
aracı boyle almıslar hic dokunulmamıs.kısmetse ben bastan sona sade ve sık bir sekilde (kendi zevkimce) toplayacagım.kafamda, son hali sekillendi ama imkanlar dahilinde neler yapabilicez birlikte gorucez.bugun Dayı jeep e gidicem ayrıntıları gorusucez.
tesekkur ederim.Ailemizden bir buyugumuzun aracı.toplamaya ilgilenmeye pek vakitleri yok.bende bu tarj konularda hevesli oldugum icin bana pasladılar.onlarında fikirleri dogrultusunda yapıcaz.arac daha once toplanmıs anladıgım kadarıyla.aracta direksiyon cok...
Merhaba
Adım Erdem 28 yasındayım.İstanbulda yasıyorum.aranıza yeni katılıyorum.
Yaklasık 1 haftadır 1980 model CJ5 e sahibim.Bu aracla ilgili cok az bilgim var.(bu siteden okuyup gordugum kadar)Aracı gunluk kullanılır halde toplamayı dusunuyorum fakat dedigim gibi cok az bilgiye sahip oldugum...