Arama sonuçlarınız

1. yavuz-çelikel

Defender Kupa Değişimi

kişi sayısı değiştirmek mümkün. ama masraflı. konu ile alakalı onur inal ile görüşün. otomotik vs de aynu segmentte, yine kendisine ulaşın. diğer türlü değişim teklif edenlere ben itimat etmiyorum, patates baskısı mühür olma ihtimali yüksek.

2. yavuz-çelikel

O1 Belgeli, 750 Kg Altı Çekme Karavanın Şasi Ve Metal Karkas Ağırlığı Ne Kadardır?

taşların yerine oturması gerek. bedeller ödeyerek yetki alan ile bireysel karayolunda yürüyen bir araç üreten aynı kefede olmamalı. kendin bir araba yapıp yola çıkamıyorsan arkanda çektiğin bir aracıda üretememen gerek en basiti. kodlar ve diğer teknik hususları inceleyeceğim. paylaşım için...

3. yavuz-çelikel

Çekme Karavanlar Hakkında Yasal Bilgi Yetersizliği.

Karayolu mevzuatına göre en maks. 255 cm olmak zorunda, yani konteyneri ayrı alayım üstüne koyayım olmaz. ayrıca 02 belgeli römorklar maks. 3500 kg olmalı ve sinyalizasyon vs herşeyi mevzuata uygun olmalı. Memlekette imar kanununu kandırmak için tinyhause denilen yapı kullanılıyor kantara...

4. yavuz-çelikel

Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

hahahaha okudum baya güldüm unutmuşum bile muhabbeti. yanlız bu linea nı ne 1,3 ü ne 1,6 sı ikiside gitmiyor.
  5. yavuz-çelikel

7/24 Açık Landrover'cılar

Hahahahhaahh
  6. yavuz-çelikel

sen bile defender ı sattın:tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy::tearsofjoy:

7. yavuz-çelikel

ne muhabbet dönerdi ama burada. şimdi kimseden ses yok. facebook bitirdi burayı.

8. yavuz-çelikel

1980 Model Defender 90 Bilgi

araç series, defenderin en tipik özelliği makas değil, yay üzerinde durmasıdır.
  9. yavuz-çelikel

Kraliçeyi Ikna Ettik Kaptık Geldik Klasik 130

Maşallah harika işler yapmışsın. Yaptığımız sepet yakışmış. basamak meselesine üzüldüm. Uzun zamandır girmememiştim foruma. selam olsun.

10. yavuz-çelikel

Defender Yükseltme Kiti

evet adetli olarak mevcut.
  11. yavuz-çelikel

Defender Yükseltme Kiti

GÜNCELDİR fiyat düştü 300 tl

12. yavuz-çelikel

Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

Bende iki tane araç var görüldüğü durumda.Şaseden dağıtılarak toplandı ikisi'de. Kasa tente vs yeni yapıldı. Asler çıkması,Camel replikası araçlardır. Motor durumu güzel, yürürde vs sıkıntı yoktur.Döşeme, teyp, telsiz mevcuttur.Fiyat olarak 40 bin tl istiyorum.
  13. yavuz-çelikel

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Discovery nin muhtelif paçalıkları olması lazımdı, satıldı demek i. Malesef başka bilmiyorum. Yinede eğer Ankara da iseniz bence bi uğrayın bence.

14. yavuz-çelikel

Discovery 2 Genel Sorular Buraya

Ankara'da Oto burak landrover'da var. Hüseyin Acer 05323148712
  15. yavuz-çelikel

Defender Yükseltme Kiti

GÜNCELDİR

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,060
Kayıtlı Üye Sayımız