Arama sonuçlarınız

1. yavuz-çelikel

Defender Yükseltme Kiti

GÜNCELDİR

2. yavuz-çelikel

defender TD5 motor ve PUMA motor farkı???

Günümüz şartlarında TD5 yapma maliyeti 30 binlere yaklaşıyor. Yakın zamanda yapan iki markadaşım var. Ankara'da iseniz; Hasan Armutçu, Gıyasettin Karakaş ustalar ile görüşebilirsiniz. Proshop Land Rover. İstanbul'da iseniz Oto mekanik, Hüseyin Akbulut ile görüşebilirsiniz. td5 commonrail...
  3. yavuz-çelikel

Kişiye Özel Satilik Defender Araçlar

Ben cevap vereyim. 110 tane son kalan çöp nitelikteki araçlar ihale edildi. ancak bir ötv mevzusu türemiş. devlet mke ye artık ötv ile satacaksın demiş yani. o sebepten ihale askıda kalmış. görüşmeler sürmekteymiş. Şu anda yeni ihale gözükmememkte MKE'de. Piyasadan almak gerekiyor yani.

4. yavuz-çelikel

Defender 110 "willow Green"

Nejat'cım ellerine sağlık. Zaten iyi durumdaydı aracın, mükemmel duruma getirdin. Yapanların ellerine, seninde kesene bereket:)))) Benim lastiklerde öldü galiba:))))
  5. yavuz-çelikel

Defender Yükseltme Kiti

6. yavuz-çelikel

Defender 300 Tdi Motor, Rn380 Şanzuman Ve Arazi Takımı

Motor şanzuman ve arazi takımı fiyatı 10bin tl dir. motor durumu hakkında bilgi yoktur. kırık olan eksantrik gövdesi yedeği verilecektir.

7. yavuz-çelikel

İlgili malzeme Ankara'da işyerimde dir. Kırık olan eksantrik kapağı yedeği verilecektir. Motor durumu hakkında bilgi yoktur, hiç açılmadı ellenmedi. İrtibat için Yavuz Çelikel 0 532 509 33 35
  8. yavuz-çelikel

Yedek olarak aldığım motor gurubunu proje değişikliği ile satmaya karar verdim .
  9. yavuz-çelikel

Defender Yükseltme Kiti

orjinal yay ve amortisörleri kullanarak 5.5 cm yükseltme sağlar. Kit fiyatı kargo hariç 320 tl'dir. İrtibat için Yavuz Çelikel 0 532 509 33 35

10. yavuz-çelikel

Acil Tarafindan Puma Motor Ariyorum

cammon rail sistemli motoru, orjinal tesisat olmadan çalıştıramıyorsunuz diye biliyorum. iyi araştırın.

11. yavuz-çelikel

Ruhsat Sorunsalı

özel kişi olursa ruhsat sahibi bildiğim kadarı ile hususi yazabilirsiniz, şirket ise ticari olur.N!g sınıfı arazi aracı kamyoneti ifade eder. öyle olması lazım elinizdeki belgenin. ticari olarak işlerseniz k belgesi vs işiniz uzar gider.
  12. yavuz-çelikel

Dana Defransiyel

Olmaz, çünkü defender da diferansiyel merkezleri kayıktır yolcu tarafına doğru. Ancak ön diferansiyeli akreplerden çıkan tipile değişirseniz dana 60 ayna mahruti'si kullanabilirsiniz. Defender'ın arka diferansiyeli salisbury adıyla geçer, aslında ayna kısmı dana 60 tır.

13. yavuz-çelikel

Defender Hirolik Direksiyon Kutusu Setttt 1100 Tl

:):):):):):):):mad::mad:
  14. yavuz-çelikel

Mt Lastiğe Kanal Açmak

ellerinize sağlık güzel olmuş,muhtemel yarıkları lastiğin ana deseni gibi birbirine v bakacak şekilde açsaydınız daha iyi olurdu. Biraz paralel olmuşlar birbirine.

15. yavuz-çelikel

Defender Hirolik Direksiyon Kutusu Setttt 1100 Tl

2 sene kadar olmuş satılalı.
  16. yavuz-çelikel

Çift Akü

T-Max Çift Akü Şarj Sistemi - Diğer Off Road Ekipman - T-Max - Off Road Aksesuar, Istanbul
  17. yavuz-çelikel

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

ben artık umudumu kestim.

18. yavuz-çelikel

Neye yarar ki; başka biri olarak mı üyeliğe devam edeceğiz, eski konulara dahil olunmamasımı isteniyor acaba eski üyelerin?
  19. yavuz-çelikel

Yönetime bildir butonu ile ilettim mesajınızı. Ama sanmıyorum böyle basit birşey olabileceğini.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri