Arama sonuçlarınız

1. emrahcelasin

TRABZON OFFROAD SERVİS

Ynt: TRABZON OFFROAD SERVİS 2 gündür Şenol abinin yanındayım ya Allahım bu ne kalabalık bi yer bütün arabalar burayamı gelir aracı yaptırana kadar 2 gün gecti gerci benim sorunlar birike birike Şenol ustayı da bıktırdı ya oda var Allah bin kere razı olsun sizden de ustam dan da sorunları...

2. emrahcelasin

ACİL JLX PARÇA İHTİYACI

98 MODEL 5 KAPI 1.6 16V JLX için Benim aracı bu hafta bakıma götürdüm cok fazla kalkıslarda frenlemelerde vurma yapmaya başladı usta nın dediğine göre arka salıncak yani V SALINCAK dedi yenilenecek ve gergi kollarının burçları değişecek 4 adet orda bulamadım elinde olan veya temin edebileceğim...
  3. emrahcelasin

VİTARA İÇİN CAM RÜZGARLIĞI ARAYIŞINA SON!!!

Aracı bakıma Trabzona Şenol ustaya götürdüm ve en sonunda yaptıracak yer buldum 2 gün araç orda kalınca sanayide de gezmedik yer kalmadı tabi forumda daha önce okumuştum ZEKPLEKS diye bi yer varmıs imalat telefon etmiştim onlar toptan satış yaptıklarını öğrendim ve yine de uğrayalım faydası...

4. emrahcelasin

90 lı yılların sonundan bir Vitara reklamı. (Türkçe)

Ynt: 90 lı yılların sonundan bir Vitara reklamı. (Türkçe) süpermiş..
  5. emrahcelasin

TRABZON OFFROAD SERVİS

Ynt: TRABZON OFFROAD SERVİS eyvallah kardeşim sagolasın. ya sorma gecen hafta sattım yine bi trabzonluya gitti araç kocaeliye gitti plaka aynı yani zor oldu satması aslında bu vitarayı alalı 6 ay oluyor ama hep emektarla takıldım bunu yaptırmadım diye.onun hakkını ödeyemem yaw 50 bin yaptım 2...

6. emrahcelasin

TRABZON OFFROAD SERVİS

Ynt: TRABZON OFFROAD SERVİS ilginiz için cok teşekkür ederim bu hafta gidecektim malesef kar ve yoların durumu nedeniyle haftaya ertelemek zorunda kaldım...inşallah dediğiniz gibi sorunları çözebilir ve araca gönül rahatlığıyla binebilirim.ama bu kar baya ısıttı beni araca... teşekkürler...

7. emrahcelasin

TRABZON OFFROAD SERVİS

Ynt: TRABZON OFFROAD SERVİS hay Allah razı olsun bi türlü aracı bakım yaptıracak sorunları hallettirecek yer bulamadım gümüşhane de ve trabzonda da servis dısında,servis konusunda da yorum yapmaya gerek yok aradım Şenol ustayı sağolsun ilgilendi bu hafta baya yogunmus haftaya görüşecez inşallah...
  8. emrahcelasin

TRABZON OFFROAD SERVİS

Ynt: TRABZON OFFROAD SERVİS nezitic hocam merhaba gümüşhane kürtündeyim malum lastikcinin dısında bi yer yok buyuk sıkıntı olmakta,bende de suzuki vitara jlx im var bi kaç sorunum var arac ile ilgili bakım ve arıza tespiti gibi Trabzonda yaptırmak istiyorum fakat servis dısında bi yer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri