Arama sonuçlarınız

1. MüBisVan

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Çok doğru söylediniz. İnsan doğasında sürekli hep iyi gözükme kaygısı var. Dediğiniz aynı hatalara düşmemek için çok önemli.:smiley:

2. MüBisVan

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Bende araştırmam sırasında buldum. En güzel kaynağı merkezinden buradan alabilirsiniz Kısıtlamalar ve Yasaklamalar
  3. MüBisVan

1. Değişim - Ön ve Arka çamurlukların, kapı kollarının gövde rengine boyanması ve sis farlarının takılması Araçı satın aldığımda standart camlı vandı. Ön arka tamponlar siyah renk, sis farlarıda yoktu. Bunlar hepsi araçla gelsin diyorsanız. Transporter’ın comfortline modeline bakacaksınız...

4. MüBisVan

Teşekkürler. Aks aralığı 3200 cm den büyük olduğu için Fsm ve 15 Temmuz Şehitler Köprülerini kullanamıyor.
  5. MüBisVan

Güzel katkınız için teşekkür ederim. Uzun şasinin artıları kısmına söyledikleriniz eklenebilir. Bende dediğiniz gibi ısıtıcı, buzdolabı işini hallettim. Akü olayının içinden çıkamadım. Pop up denilen çadırlar şu kurla çok pahalıya geliyor. 3000 eurodu subat ayında işciliğiyle birlikte, Türkiye...

6. MüBisVan

İlginiz için teşekkür ederim. Olası hatalarınız demişsiniz? Gözümden kaçan bir şeyler var ise düzelteyim:smiley:

7. MüBisVan

VOLKSWAGEN 2015 MODEL, KISA ŞASİ, T6 KASA TRANSPORTER ARACIN CAMPER’A DÖNÜŞÜM MACERASI Değerli Gezenbilir üyeleri, sizlerin de bu yazıyı araştırıp bulduğunuz gibi bende bu mecrada, onlarca yazı okuyup, hayalimdeki aracı oluşturmak için bilgi topladım. Sonunda da aracıma kavuştum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR