Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilginin güncellenmesi (2 Temmuz 2019)
Daha önceden 102 hp lik motorlardan memnun olduğumu belirtmiştim. Araç tam yüklüyken 102 beygir 140 lık kadar verim vermiyor. Bu araç hiç çekmiyor kötü gidiyor anlamında değil. Sonuç olarak 2018 yılında bu araçla Norveç'e kadar hiç sorunsuz gittim. Ama 140...
İyi günler Bora bey,
Güzel bir yoldasınız şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun. Benim tercihim kısa şasi oldu.
Multivanlar cok güzel araçlar ama model olarak sanırım sadece en son 2004 model olanlar mı var? Yanlışım olabilir. Buda 15 yıllık bir araç demek. Temizini bulmak şans. Ben bu yüzden...
Bursa'daysanız benim dolabımı yapan Çağatay diye biri var. Onu öneririm hem iyi bir insan hem de kendi aracında da bu tarz uygulamalar yapıyor. Numarası :530 903 3003
Valla usta işi zor dediğiniz gibi. Çoğu mutfak dolapcılığında iyi olduğu için hemen mdf yapalım deyiveriyorlar. Sakın yaptırmayın. Çok ağır oluyor. Malzemeniz kavak kontra olsun. Araştırınca çok ürün bulursunuz hem dayanıklı hem hafif.
İyi günler. Uzun süredir foruma bakamıyordum. Mesajlarınızı geç gördüm. Buzdolabım indel b 'in tb41 a modeli. Çok memnunum. 12 volt ve 220v ile çalışabiliyor. Araçın içinde seyahat ederken arkaya yaptırdığım çakmaklıktan güç olarak enerji sağlıyor. Kamplara gittiğimizde ise 220 v elektirik alıyoruz.
Karavanın ve Camperın Dışında Bisiklet ve Motosiklet Taşırken, Avrupada Kullanılması Gereken Uyarı Levhası
Yurt dışında, seyir halinde araç dışında motosiklet veya bisiklet taşıyanlarda bu tür levhaları çok gördüm. Taşınan eşyanın bittiği yere dikkat çekmek için ışıkla parlayan uyarıcı kare...
Yurt dışında, seyir halinde araç dışında motosiklet veya bisiklet taşıyanlarda bu tür levhaları çok gördüm. Taşınan eşyanın bittiği yere dikkat çekmek için ışıkla parlayan uyarıcı kare levhalar asarlar. Bunun benzeri yurt dışında satılıyor. Fakat sonra alırız deyip Türkiye'de bulamadım...