Arama sonuçlarınız

1. MüBisVan

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

VW T6 İÇİN DÖNER KOLTUK MEKANİZMASI ( SWIVEL SEAT) Uzun süredir araştırdığım ve nihayet sonuçlandırdığım döner koltuk mekanizmasının temini ve montajı konusundaki deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Temini : Nerden temin edilir araştırıp dururken mekanizmanın satışını Bursa’da Kestel...

2. MüBisVan

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Bilginin güncellenmesi (2 Temmuz 2019) Daha önceden 102 hp lik motorlardan memnun olduğumu belirtmiştim. Araç tam yüklüyken 102 beygir 140 lık kadar verim vermiyor. Bu araç hiç çekmiyor kötü gidiyor anlamında değil. Sonuç olarak 2018 yılında bu araçla Norveç'e kadar hiç sorunsuz gittim. Ama 140...

3. MüBisVan

Var. Tatilin çoğunu İsviçre'de gecirmeyi planliyoruz. Tabi Euro onemli bir etken sure acisindan.
  4. MüBisVan

Merhabalar Canberk bey. Gecen yaz gezilerinizi keyifle takip ettik. Daha onceden yatak kisminin fotoğraflarını attim.

5. MüBisVan

İyi günler Bora bey, Güzel bir yoldasınız şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun. Benim tercihim kısa şasi oldu. Multivanlar cok güzel araçlar ama model olarak sanırım sadece en son 2004 model olanlar mı var? Yanlışım olabilir. Buda 15 yıllık bir araç demek. Temizini bulmak şans. Ben bu yüzden...
  6. MüBisVan

Hadi hayırlısı olsun :) Yaptığınız güzel çalışmaları paylaşın ki bir çok insan bu deneyimlerden istifade etsin.
  7. MüBisVan

İyi günler. Portal aks uygulayama olaylarına hiç hakim değilim. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa daha iyi olur.

8. MüBisVan

Bursa'daysanız benim dolabımı yapan Çağatay diye biri var. Onu öneririm hem iyi bir insan hem de kendi aracında da bu tarz uygulamalar yapıyor. Numarası :530 903 3003

9. MüBisVan

Valla usta işi zor dediğiniz gibi. Çoğu mutfak dolapcılığında iyi olduğu için hemen mdf yapalım deyiveriyorlar. Sakın yaptırmayın. Çok ağır oluyor. Malzemeniz kavak kontra olsun. Araştırınca çok ürün bulursunuz hem dayanıklı hem hafif.
  10. MüBisVan

İyi günler. Uzun süredir foruma bakamıyordum. Mesajlarınızı geç gördüm. Buzdolabım indel b 'in tb41 a modeli. Çok memnunum. 12 volt ve 220v ile çalışabiliyor. Araçın içinde seyahat ederken arkaya yaptırdığım çakmaklıktan güç olarak enerji sağlıyor. Kamplara gittiğimizde ise 220 v elektirik alıyoruz.

11. MüBisVan

MÜBİSVAN - VW T6 ORJİNAL LOGO MODEL REAR BİKE INSTALL
  12. MüBisVan

Teşekkürler, Musa bey. Daha iyileri sizlerin olsun.

13. MüBisVan

Karavanın ve Camperın Dışında Bisiklet ve Motosiklet Taşırken, Avrupada Kullanılması Gereken Uyarı Levhası Yurt dışında, seyir halinde araç dışında motosiklet veya bisiklet taşıyanlarda bu tür levhaları çok gördüm. Taşınan eşyanın bittiği yere dikkat çekmek için ışıkla parlayan uyarıcı kare...
  14. MüBisVan

Karavan Dışında Bisiklet Ve Motosiklet Taşırken, Avrupada Kullanılması Gereken Uyarı Levhası

Yurt dışında, seyir halinde araç dışında motosiklet veya bisiklet taşıyanlarda bu tür levhaları çok gördüm. Taşınan eşyanın bittiği yere dikkat çekmek için ışıkla parlayan uyarıcı kare levhalar asarlar. Bunun benzeri yurt dışında satılıyor. Fakat sonra alırız deyip Türkiye'de bulamadım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR