Arama sonuçlarınız

1. MüBisVan

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Teşekkürler. Sizede nasip olur inşallah.

2. MüBisVan

Norveç'te bulunduğunuz süre içinde en çok beğendiğimiz kamp alanı burası oldu
  3. MüBisVan

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkürler. Isı yaıtımına ben ihtiyaç duymadım. Eski t3 t2 lerde yalıtım yok. Çok extreme soğuklarda kamp yapılmayacaksa gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü yalıtım demek hava geçişinin minimuma inmesi demek. Biz çoğunlukla yaz aylarında bu aracı kulladığımız için...

4. MüBisVan

Norveç'te Geirenger fyordundaki kalmaktan büyük bir keyif aldığımız kamp alanı tanıtımı...
  5. MüBisVan

Döndürülebilir Ön Yolcu Koltuğu (swivel Seat)

Merhaba , Ön koltuğun döndürülmesi konusunda yazıları okuduktan sonra, güncel olarak bu konuda deneyimleri olanlar varsa bu alandaki deneyimlerini buraya aktarabilirler mi? Ben transporter aracımın ön yolcu koltuğunu döndürmek istiyorum. Kendi yapanlarda var gördüm. Ama ben hazır ürün almayı...

6. MüBisVan

Norveç Oslo'daki kamp alanı tanıtımı. Gidecek olanlara yardımı olur belki...

7. MüBisVan

Suleyman bey, Yurtdisinda bize ucuz bir sey yok ne yazik ki! Ben tum yiyecek, temizlik malzemesi ve benzeri ihtiyaclarimi tura cikmadan once temin ediyorum.
  8. MüBisVan

Teşekkürler. Daha güzellerini siz anlatırsınız inşallah.
  9. MüBisVan

Sayın Çakırefe, Biz yurtdışında çoğunlukla campinglerde kalıyoruz.Bu alanlarda duş,tuvalet ve enerji sorun olmuyor. Campinglerde yemeklerimizi elektirikli 2 li Kumtel ocakla yapıyoruz. Nurgaz'ıda çoğunlukla yolculuk sırasında yemek ve kahve suyu ısıtmak için kullanıyoruz. Nurgaz'ın bu arada...

10. MüBisVan

Benim kısa şasi terchimin nedeni köprü geçişleriydi. İstanbul'da yaşamasamda buna mesela dikkate aldım.Haberlerde duyduysanız bir çok kişiye çok fazla ceza geldi. 40 cm dezevantaj olmaz bence gezilerde 40 cm önemli bi uzunluk özellikle yağmurlu havalarda araç içinde kalırsanız, fazladan bir alan...

11. MüBisVan

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Cok guzel bir calisma olmus. Bilgi paylasimida oldukca doyurucu. Zaman ayirip burayada aktardiginiz icin ayrica tesekkurler.
  12. MüBisVan

Volkswagen 2015 Model,kisa Şasİ, T6 Kasa Transporter Aracin Camper’a Dönüşüm Macerasi

Vw T6 Kış Lastiği Alımı Şimdiye kadar her aracımın kış lastiğini eksiksiz aldım. Bir de araç ticari olunca yasal bir zorunluluk oluyor. 1 Aralık itibariyle araça taktırmadıysanız 2018 fiyatıyla 700 TL cezası var. Uzun araştırmalarım sonucunda Goodyear Ultra Grip Cargo 2 Modelinde karar...

13. MüBisVan

Mehmet bey hayırlısı olsun, süper bir araç alıyorsunuz. Benim de çok beğendiğim bir motor seçeneği.... Öyle çok bir şey bildiğimiz yok ama deneyimlediğimiz kadarını anlatmaya çalışırım.
  14. MüBisVan

Sayın Çakırefe , Bu kafa karışıklığını bende bu aracı alana kadar çok yaşadım. Aslında konuyu baştan okunuz mu bilmiyorum. Okuduysanız az çok neden bu aracı seçtiğimi anlarsınız. Hikaye bitmedi çünkü devam ediyor. Eksikleri ihtiyaçlara göre karşılanmaya çalışıyoruz. Öncelikle bu araç karavan...
  15. MüBisVan

Teşekkürler.

16. MüBisVan

Arabam karavan olmadığı için sorun olmuyor. Tuvalet ve evye yok.
  17. MüBisVan

Değerli büyüğüm, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Bu araçlar gerçekten hem estetik hemde sağlamlık açısından çok tercih ediliyor. Aracım bir arabanın ötesinde, beni mutlu ediyor.

18. MüBisVan

Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Yağmurlu günde çadır şöyle sıkıntı oluyor. Araba ile kurulu çadırın arasında mesafe olduğu için arabadaki mazemelerin alınması yerleştirilmesi zorluk yaratıyordu. başka türlü decathlon çadırı bu tarz zorlukları umursamayanlar için hiç sıkıntı değil. Biz 5...
  19. MüBisVan

Hedef Norveçte 19. Gün 29 Temmuz 2018 Color Line / Norveç to Danimarka Devasa bir gemi, 4 saatte Danimarka'ya varıyorsunuz. Biletler önceden alınmıştı. Gişelere yaklaşınca plakadan doğrudan isimlerimizi söyledi. Pasaportve araç içi eşya kontrolü yok. Biletlerimizi verdi. Hangi sıraya geçmemiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR