Arama sonuçlarınız

1. PajeroCat

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Keşke bu tarz araçların değerini bizler gibi bilen olsa ve yeniden hayat verilse Kürşad bey.. Ama çok büyük emek ve sabır gerektiren bir uğraş bu hepimizin gayet iyi bildiği gibi..

2. PajeroCat

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Bazen en büyük isyan sessizliktir...
  3. PajeroCat

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Her biri tarih, her biri farklı bir bakış açısı fotoğraflarınızın Cevdet Bey.. Heralde yaşadığınız yerde bir sergi açacak birikiminiz olmuştur bence o yörenin insanları için.. Sağlık ve sevgi ile..

4. PajeroCat

SATILDI - 1986 Model Nissan Patrol

Tamamdır...Bende ilana bakınca heralde karıştırdığını düşündüm arkadaşın.. :D sevgiler..
  5. PajeroCat

Fırat bey böyle bir ilanı (Yukarıdaki satılık otomobil ilanı) neden bu başlık altında paylaştığınızı anlayamadım.. Kusura bakmayın ama insanların kafasının karışmaması açısından yukarıda bahsedilen ilan ile ilgili hiç bir alakamın olmadığını söylemek isterim arkadaşlar. Satılık 1986 Model...

6. PajeroCat

1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Bunca emek ve uğraşın ardından zaman ayıramadığım için aracımı satmaya karar verdim arkadaşlar.. ilanım ile ilgili linke aşağıdan ulaşabilirsiniz.. sevgilerimle http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84080.0

7. PajeroCat

Geçensene Bolu Aladağlardaki Gezenbilir festivaline giderken çok zorlamasamda mt lastiklerle araç full yüklü iken 130 Km hıza çok rahat çıkmıştım..
  8. PajeroCat

iyi dilekleriniz adına teşekkür ederim arkadaşlar.. Yaklaşık 7 aylık bir uğraşın sonunda bu hale geldi aracım ve inanın satma kararım adına üzülüyorum. Gerçekten değerini bilecek bir arkadaşın alması benide çok sevindirir. İlanım hala günceldir..
  9. PajeroCat

Sağolun Hüseyin bey..

10. PajeroCat

Teşekkürler Sinan Bey..

11. PajeroCat

Sağlık olsun Kürşad bey.. Vakit buldukça sizin Patrol sayfanıza da bakıyorum.. Kolaylıklar diliyorum size de projenizde..
  12. PajeroCat

Şehirlerarası yolda 100 km. de 10 litre mazot yakmaktadır. Bidiğiniz gibi aracım normalde arkadan itişlidir ve arazi vitesini devreye aldığınızda 4x4 olmaktadır..Ön porya kilitleri otomatiktir. Zorlu arazi şartlarında ve balçık çamurda 100 km. de ölçtüğüm tahmini değerler 14-18 litre...

13. PajeroCat

Camsız satabilir miyim Kürşad bey:) Bence siz camlar için bu aracı alısınız:) Not: Camları alana araç bedava:)
  14. PajeroCat

Ruhumdaki eGem..

Ynt: Ruhumdaki eGem.. Çok teşekkürler Ergun bey.. Sevgi ve esenlikler..
  15. PajeroCat

Teşekkür ederim Bayram abi.. inan bende üzgünüm satma kararı aldığım için.. Hayırlısı artık.. Sevgilerimle..

16. PajeroCat

Çağrı bey merhaba; Evet Patrollerin hepsi 24v ve Vincim 12v.. Vincimin enerjisini bir şalter vasıtası ile tek aküden almaktayım ve sonuçta akülerimin her biri 12v.. Bu yüzden elektrik sisteminde herhangi bir değişikliğe gitmedim.. Evet aracım 3300(SD33) düz dizeldir ve herhangi bir turbo...
  17. PajeroCat

Teşekkür ederim Fatih bey..
  18. PajeroCat

Arkadaşlar merhaba; iki sene önce almış olduğum ve geçen sene full restorasyonunu tamamladığım aracımı üzülerek ve gerçekten tadına varamadan satma kararı almış bulunuyorum. iş ve şehir değişikliği nedeni ile aracımın restorasyonu bittikten sonra ben izmire yerleştim ve aracımı Karadeniz Ereğli...

19. PajeroCat

1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm..

Ynt: 1986 Kısa Şase Nissan PATROL-SD33 günlüğüm.. Uzun uğraşlar ve emekler neticesinde ortaya çıkan bu güzel aracımı zamansızlıktan dolayı ve tadına varamadan satmaya karar verdim arkadaşlar. Bilgi almak isteyen Gezenbilir dostlarına duyurulur.. Araç hk.da bilgi almak isteyenler çekinmeden...
  20. PajeroCat

Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj

Ynt: Monster'a Yeni Hardtop ve Makyaj Hayırlı olsun Dursun bey..Satmışsınız gerçi aracınızı ama alan arkadaşta değerini bilecek birine benziyor.. Gayet hoş olmuş bence.. sevgiler..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR