Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bunun Adı Bir Sevda
Güzel neşeli sağlklı geziler dileği ile masa başında bulunan herkese selam. Tugay Oğlak eti varmı.Tunay hanıma ve karavancı dostlara saygılar.Aysel & Ahmet Özek
Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.
Bana yakınsın dostum.Kışa fabrikanın önüne kampı kurarım.))))) Ekmek elden su fabrikadan kışı çıkarırım.Erdekte iyi eğlenceler.
Ynt: Kim Nerede?
Apdullah bey uzungöle bir gece dayanabildim.Bayramdan sonrasını düşünemiyorum.Gece müzik sesi bir yerden,(müzik derseniz) helikopter bir iniyor hertaraf tozduman. ATV ler motorlar bisikletler ne ararsan var. Tüm itibar dini bütün kardeşlerimize. Memleketlerinde...
Evet İlhan bey.Uzungöl bana göre bitmiştir.O kadar taş yığını yapılmakta ve etraf panayır yeri gibi olmuş.
Şuanda Sivas Gölova dayım. Uzungölden gelirken Zigana tünelinden önce Eski yola çıktım.2000 rakım üstüne çıkınca odane harika bir manzara bizi...
Ynt: Karatay Belediyesi Karavan Park
Aynı kamp alanını aralık ayında yapmış olduğum içanadolu gezimde bir gece kullandım.Görevli 3 gün kalabileceğimi söyledi.Yinede belediye olarak teşekkürü hakkediyor.
1950 Rakımdan karlı dağlara bakıp kamp alanına geri döndük.Gezenbilire ve aracım naos vefasızlık yapamazdım.Onlarıda kaçkarlarda görüntülemeyi ihmal etmedim.
Daha sonra Zilkaleye geçtik.Can yoldaşım burada hafif bir ayak burması sonucu pazartesiyi Rize...
Evet Mehmet bey biraz da olsa detaylı anlatmak istediğim için gezimin bayram sonu molada çoğunluğunu anlatmayı düşünüyorum.Bilhassa Gürcistan bölümünü.
Kaçkarlarda Yukarı çakmurcu ve aşağıı çakmurcu yaylalarına çıktık.Rakım 1950 ve hava bozmaya başlayınca tekrar aşağı kamp alanına döndük.
Evet dostlar Taraklı festivalinden sonra çıktığımız Tiflis Abazya bölgesi ve acar bölge gezime karadeniz ile devam etmekteyim.Tüm yazılarımı gezi sonu yayınlamayı düşündüğümden ara ara nerede olduğumu belirtme adına bazı görselleri yüklemeyi ve dostlarımıza...