Arama sonuçlarınız

1. seyyah54

4. Taraklı Karavan Festivali

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Karavan seven dostlar art niyetsiz olarak paylaştığım Poyrazlar ve Akyazı bölgeleri için tartışmanın buralara geleceğini hiç düşünmedim.Sakarya Pamukova (Akhisar) ilçesinden manav kökenli bir aile bireyiyim.Sakarya il olarak çok güzel bir mozaiktir.O...

2. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Aynaya bak uyanık sanada dedemi demeleri gerekirdi ne dersin.)))İyi eğlenceler can dostum.
  3. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Tugay biraz havalar bozuk ama iyi gezmeler. Aysel & Ahmet Özek

4. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 mabirsen

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Aynen devam mehmet hocam kolay gelsin.Ağırlık önemli ama Bursa dönüşü aracımı özel tartıya soktum.Depoda 100 lt su ile ve araç tam yüklü 3160 kg geldi.
  5. seyyah54

'egeli' 2014

Ynt: 'egeli' 2014 Aralık ayından bugüne geldik.Erzurumdan sonra bizi ne tarafa götürecek nereleri gezdireceksiniz.Tekerinize taş değmesin.Bizide fotoğrafsız bırakmayan elleriniz dert görmesin.

6. seyyah54

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Mehmet hocam taş yünü özelliklerii bildiğim kadarı ile Yüksek ses yalıtımı sağlar. Nefes alan dokuya sahiptir. Zamana dayanıklıdır. Yanmaz malzeme A1 sınıfı (DIN 4102) Erime noktası >= 1000 °C Su tutmaz Deforme olmaz Difizyona açık...

7. seyyah54

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Akyazı Kuzuluk veya Poyrazlar neden olmasın.Kuzuluk belediye başkanı ile görüşmek lazım.
  8. seyyah54

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Mehmet hocam bence araca dışarıdan yapılacak müdahale noktalarına mebran yanlış.Sen tabana kullanmışsın.Hiç olmazsa onun üstüne taş yünü bence daha iyi.Köpük sıkıntılı olur.Araca dişarıdan kaynak müdahelesi yapılmaz.
  9. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İstanbul dan da size selamlar.Neşeniz bol keyfiniz daim olsun.Tekerinize taş değmesin can dostlar.

10. seyyah54

Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali Bir Sakaryalı olarak üzüldüm..Taraklı belediyesi Türkiyenin çeşitli illerindeki fahri turizm elçilerini kaybetti. İstesede artık o elçileri bir araya getirebileceğini sanmıyorum.

11. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Tugay karavancılık adınüzel geziler.a güzel bir elçilik yapmışsınız.Emeğinize sağlık.Güzel geziler.
  12. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey güle güle kullanın.Karavancıda olanın diğerine hep faydası olmuştur.

13. seyyah54

2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...!

Ynt: 2011 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Sonuçları...! Mehmet bey güle güle kullan.Birgün kahvemizi içerken ısınmak nasip olur.
  14. seyyah54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Siteye yeni katılan dostlar aramıza hoşgeldiniz.
  15. seyyah54

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen Mehmet hocam buzdolbını güle güle kullan.Biryerlerde soğuk suyu bizede düşer.))

16. seyyah54

Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Do

Ynt: Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Dombay Göleti/ala Çok güzel bir ferman ve görsel.Ben kafile başkanı nederse onu yaparım.Şikayetler Kafiledeki başkana )))))) Birdahaki kampta görüşrüz.
  17. seyyah54

Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Do

Ynt: Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Dombay Göleti/ala Emmi Bakıyorum hemen hemcins dayanışması almış başını gidiyor.Firdevs hanımla tunay hanımın hakkını ödeyemezsiniz.Hemen canım cicim ondan sonra uzat ayakları değilmi.
  18. seyyah54

Ynt: Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Dombay Göleti/ala Emmi eline kalemine sağlık güzel bir anlatım ve görseller.Herşeyden önemlisi çok güzel kampçı arkadaşlar ile yapılan bir gezi.Tadı damağımda kalmadı dersem yalan olur.Tüm...

19. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Koca yayla dombay çukuru gibi yaylalarda güzel bir geziydi.Fakat Dombay çukurunda bayan arkadaşlarımızın dondurmasına oynadıkları okey herşeye değerdi.Gece saat 22 00 de tepe lambaları ile.
  20. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Bursa misi kampında ve sonrası güzel bir gezi oldu.Soma da hayatını kaybeden emekçilere tekrar Allah tan rahmet dilerim.Kamptaki tüm program iptal edilerek sadece Bursa yaylaları gezilerek kamp çalışması yapıldı. Bu arada Keles...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR