Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali
Karavan seven dostlar art niyetsiz olarak paylaştığım Poyrazlar ve Akyazı bölgeleri için tartışmanın buralara geleceğini hiç düşünmedim.Sakarya Pamukova (Akhisar) ilçesinden manav kökenli bir aile bireyiyim.Sakarya il olarak çok güzel bir mozaiktir.O...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer 12m3 Mabirsen
Aynen devam mehmet hocam kolay gelsin.Ağırlık önemli ama Bursa dönüşü aracımı özel tartıya soktum.Depoda 100 lt su ile ve araç tam yüklü 3160 kg geldi.
Ynt: 'egeli' 2014
Aralık ayından bugüne geldik.Erzurumdan sonra bizi ne tarafa götürecek nereleri gezdireceksiniz.Tekerinize taş değmesin.Bizide fotoğrafsız bırakmayan elleriniz dert görmesin.
Mehmet hocam taş yünü özelliklerii bildiğim kadarı ile
Yüksek ses yalıtımı sağlar.
Nefes alan dokuya sahiptir.
Zamana dayanıklıdır.
Yanmaz malzeme A1 sınıfı (DIN 4102)
Erime noktası >= 1000 °C
Su tutmaz
Deforme olmaz
Difizyona açık...
Mehmet hocam bence araca dışarıdan yapılacak müdahale noktalarına mebran yanlış.Sen tabana kullanmışsın.Hiç olmazsa onun üstüne taş yünü bence daha iyi.Köpük sıkıntılı olur.Araca dişarıdan kaynak müdahelesi yapılmaz.
Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali
Bir Sakaryalı olarak üzüldüm..Taraklı belediyesi Türkiyenin çeşitli illerindeki fahri turizm elçilerini kaybetti. İstesede artık o elçileri bir araya getirebileceğini sanmıyorum.
Ynt: Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Dombay Göleti/ala
Çok güzel bir ferman ve görsel.Ben kafile başkanı nederse onu yaparım.Şikayetler Kafiledeki başkana )))))) Birdahaki kampta görüşrüz.
Ynt: Uludağ Çevresi Yayla Gezisi (orhaneli, Kocayayla/keles, Kendir Yaylası, Boğazova Yaylası, İnegöl, Dombay Göleti/ala
Emmi eline kalemine sağlık güzel bir anlatım ve görseller.Herşeyden önemlisi çok güzel kampçı arkadaşlar ile yapılan bir gezi.Tadı damağımda kalmadı dersem yalan olur.Tüm...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)
Koca yayla dombay çukuru gibi yaylalarda güzel bir geziydi.Fakat Dombay çukurunda bayan arkadaşlarımızın dondurmasına oynadıkları okey herşeye değerdi.Gece saat 22 00 de tepe lambaları ile.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54)
Bursa misi kampında ve sonrası güzel bir gezi oldu.Soma da hayatını kaybeden emekçilere tekrar Allah tan rahmet dilerim.Kamptaki tüm program iptal edilerek sadece Bursa yaylaları gezilerek kamp çalışması yapıldı.
Bu arada Keles...