Arama sonuçlarınız

1. seyyah54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.Kamplarda görüşmek ümidi ile herşey gönlünüzce olsun.

2. seyyah54

Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014)

Ynt: Gezenbilir İlkbahar Buluşması; Pembe Kayalar - Kefken (19-20 Nisan 2014) Kampa katılan tanıdık veya tanımadık sonuçta kampçı olan tüm dostlara iyi eğlenceler.Görsellerde bize hediyeniz olur.Süreyya beye geçmiş olsun der acil şifalar dileriz. Aysel & Ahmet Özek.
  3. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? görsellere devam

4. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bu hafta eşim ile beraber ziyarete gelen kayınvalide ile Emirgan korusunda idim.82 Yaşında çicek hastası birine verilecek en güzel hediye idi.
  5. seyyah54

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ertuğ bey hoşgeldiniz.Dilerim herşey gönlünüzce olur.

6. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Mehmet Hocama,Levent ve Bülent e temennilerinden dolayı teşekkür ederim.İşler yoğunlaşmadan yapalım dediler ve iki cam ile tavan havalandırmasını 375 e yaptılar.Bana göre camper karavanlar için ideal perde.

7. seyyah54

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Tanju teşekkür ederim.Gerçekten çok kullanışlı oldu.
  8. seyyah54

Meşe'nin Yapımına Başladım

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Hocam anladığım kadarı ile meslektaşız.Perde görsellerini kendi konu başlığımda paylaştım. Naos adlı aracımın yapım aşamalarında. görebilirsiniz.
  9. seyyah54

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- Naos (seyyah54) Uzun zamandır ara verdiğim yazılarıma aracıma yaptırdığım perde görsellerini paylaşarak başlıyayım dedim.İstanbul dan Bülent Soyman arkadaşımızın yardımı ile İstanbul Ümraniye de bir karavan sever dosta yaptırdığım bence çok...

10. seyyah54

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Sayın kıpçak aracınız benimki ile aynı.Camlarda gördüğüm kadarı ile aynı.Onun için pencerelere İstanbulda yaptırdığımız dışı folyo içi perde çift taraflı.Aynı kasada sineklikte mevcut. Sizin kanal sistemini uyguladım sıkıntılı oldu.Değiştirdim. Fotoları yarın...

11. seyyah54

Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım Sayın kıpçak 70 öncelikle hoşgeldiniz diyor ve yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun.Tez zamanda kamplarda tanışma dileği ile.Sürgülü camlara göre sineklik ve perde birlikte iç montaja başlamadan yaptırmanızı öneririm.tekerinize taş değmesin.
  12. seyyah54

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Mustafa beysoğutucu dediğim buzdolabı.olmazsa olmazlardan biri.

13. seyyah54

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Mustafa bey sitemize ve karavan dünyasına hoşgeldiniz.Düşünceleriniz içinde katılmadığım tek konu dış elektrik konusuna zorunlu olduğunuzda sıkıntı yaşayacağınızdır.Kamping harici kalamazsınız ve soğutucuları kullanamazsınız.Güneş panelli karavan kullanmaya çalışın.
  14. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Mehmet bey geçmiş olsun eşinize acil şifalar dileriz. Anca okudum özür dilerim. Aysel & Ahmet Özek
  15. seyyah54

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden Çeşitlemeler) İnsaf be bülent kardeşim.O masaya canımız çekti.)))) Neşeniz ve sağlığınız daim olsun.Tekerinize taş değmesin.Bizide fotoğrafsız bırakmazsanız teşekkür ederim Aysel & Ahmet

16. seyyah54

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.
  17. seyyah54

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Bülent in dediği gibi gişelerden 18 km.20.km de kamp alanı. ))) ;)
  18. seyyah54

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Levent neden olmasın.Seçimlerden sonra nasipse 15 nisanda orada olacağım.Keyfle sabah kahvaltısı yaparız.

19. seyyah54

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Güzel bir kahvaltı olacağından eminim.Raci Hocam perşembe akşamındanmı geleceksiniz nasıl yetişecek..Mehmet hocam cuma sabahı kahvaltıya nasıl yetişecek.
  20. seyyah54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni katılan tüm arkadaşlara kocaman bir HOŞGELDİNİZ.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri