Arama sonuçlarınız

1. seyyah54

Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Bu bakış açısı çok hoş.Beyin fırtınasına devam edersek sonuca varmak daha kolay sanırım.Bu bağlamda acaba yürütmenin durdurulması için dava açılabilirmi.Hukukcu arkadaşı olan öğrenebilir.Birşey zorunlu ise ticari şirketlere ücret belirlemesinin...

2. seyyah54

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Mustafa zaten orada olamadığıma yanıyorum yarama bir damla tuz da sen ekme .Zaten Poyrazların balıkları seni tanıyor.Benim için Balık deposu karagöl oradakilerin gözlükleri yok . Çocukların gözlerinden öpüyor,Ebru ya selamlar. Aysel & Ahmet Özek
  3. seyyah54

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Gülen yüzlerden kamptaki hava belli oluyor.Bülent senin gözünde levent in semaverde galiba.Hepinizden güzelin iki fotoğrafını koymuşsunuz ona üzüldük.Çimenlerin üzerinde yuvarlamazmı insan.).En genç kampçı Yiğido.Tüm katılımcılara saygı ve sevgiler...

4. seyyah54

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Çok güzel bir buluşma. Mehmet Hocam Terazinin bir tarafına kampı koydum diğer tarafına Fenerbahçemi. Rüştüsaraçoğlu ağır bastı.Cumartesi akşamı orada olacağımdan katılamıyacağım (((.İstanbulda görüşme dileği ile itüm katılımcılara iyi eglenceler.
  5. seyyah54

M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..!

Ynt: M1 Sınıfı Karavanlarımızın 2 Yılda Muayene Olması Çabalarımız..! Kenan emeğine saygı duyuyor ve çalışman için teşekkür ediyorum.Bu çalışmanın sonucuna üzüldüm.Bir ülkede kulağı gösterecek bir yetkili ile muhatap olamamak, insana acı veren o. Durmak yok mücadeleye devam.

6. seyyah54

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Mehmet hocam merhabalar.Program fena değil.Hava durumundan ne haber.

7. seyyah54

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Enver bey dediğiniz gibi bana göre de önemsenmesi gereken bir organizasyon.
  8. seyyah54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan tüm dostlara yürekten hoşgeldiniz diyorum.İnşallah tüm düşlediklerinize kavuşursunuz.
  9. seyyah54

Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası Levent 2001 model benim araç.Bu eylülde sigortayı yaptırdım. Ak sigortaya 702 liraya yapıldı.Gerekirse Akın Sigorta Fatih Akın dan 0532 266 66 62. numaradan adımı kullanarak görüşebilir fiyat alabilirsin.Geçen yıl birkaç arkadaş sigorta...

10. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil hocam öncelikle geçmiş olsun der acil şifalar dileriz.Fakat öyle hasta ayaklarına yatmak yok.Daha nice kamplar yapacağız. Aysel & Ahmet Özek.

11. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Şaban aracı satmışsın.Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun.Güzel bir arac olmuştu.15 m3 e devammı.
  12. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (adil05) Adil hocam gezme yaradı desem eskidende geziyordun.Sanırım kabin amirin iyi bakmış. Nice sağlıklı geziler yapmanız dileği ile. Aysel & Ahmet Özek

13. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İyi gezmeler.Yazın son demlerini doya doya yaşayın.
  14. seyyah54

Çöl Kartalı'nın kültür ve sanat turları, gezileri ve resim sergileri

Ynt: Çöl Kartalı'nın Kültür Ve Sanat Turları, Gezileri Ve Resim Sergileri İnşallah bir kampta gece yanan ateş başında bir defa da olsa dinlemeyi çok isterim. Elinize dilinize sağlık.
  15. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Antalya da iyi tatiller ama ,Salih Dönüşte de kestane almayı unutma.Bu kış uzun olacak gibi )))

16. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Salih bey iyi ve neşeli bir sıcak su keyfi yaparsınız.Enver bey takoz yerine bir tane kilitli parke kullanırsınız. Dedemde gelmedi.))))
  17. seyyah54

Çöl Kartalı'nın gezi fotoğrafları albümü

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Fotoğrafları Albümü 202 nolu görsele söyliyecek bir cümle bulamıyorum. İyiki varsınız.Görsellere teşekkür ediyorum.
  18. seyyah54

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Eline koluna sağlık.Bu güzel görseller için teşekkür ederiz. Ülker Hanıma sevgi ve saygılar.Aysel & Ahmet Özek

19. seyyah54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Seyyah 54 ten kucak dolusu hoşgeldiniz.Tüm dileklerinizin olması dileği ile.
  20. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Tüm yola çıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklar. Aman dikkattttttttttt.Yollarda canavar çıkabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri