Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.
Kobletten son görüntüler.Ertesi günü Batum a geçtik.O gece harika dans eden çiftle de hatıra fotoğrafı çektirdik.Daha sonra kabin amiri ile birazda parkta gezdik.
Ali bey ve Ayhan beylerin hoşgörüsüne dayanarak birkaç görselde onlardan habersiz aldığım görüntüleri vereceğim. Gezimizdeki neşeyi anlatırlar sanırım.
Ayhan bey teşekkür ederim.Zaman az oldu.Bunun haricinde üç karavan için keyifli bir gezi oldu.
Koblet Kuşadasının 30 yıl önceki hali.Şehirler arası yol merkezden geçmekte.Uzun sahilleri bulunan küçük şirin bir yer.
Abazya da poti şehrinde görseller.Burada polis bize konaklama için yardımcı oldu.Bir sosyal tesis bahçesine getirdiler.Elde olmayan nedenlerden Koblete kadar yol almaya karar verdik.
Yolda bisikletli bayanları gördük.Yeşil bukadar güzel olurmu ? derseniz evet Abazya gölgesine yolunuz düşerse bizi anarsınız.
Dört karavan olarak geldiğimiz ilden üç karavan olarak ayrılmak zorunda kaldık ((( Hedefimiz Kutaysi şehri idi.Çok güzel bir hava alan parkı var.Konaklamaya müsait. Kabin amirim Ankara levhasını görünce dururmusunnnnnnnn dedi ve bir hatıra fotoğrafı...
Zorunlu olarak Tiflisten ayrılmamız gerektiğinden bu güzel şehre konakladığımız bölgeden eşimle elveda derken abazya bölgesine doğru yol almaya başladık.
Buraya kadar gelmişken bayanlar bir limuzun almamız gerektiğini söylediler.Ali beyde hanımı kıramam dedi )) şehri ikiye bölen nehir ve ressamlar parkı harikaydı.Bir tablomu yaptırmak için poz verdim.Ne yazık kı karşımdaki bir ucubeydi )) o nedenle tablomu...
Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz
Görüntüde balıklar yok.Balıklar tepside demeyin sakın))))) Ayhan bey Karagöle gellllllll
Batum a geçtikten sonra Tiflis e hareket ederek oradan geze geze geri dönmeye karar verdik. Batum da Botanik bahçesini gezip yola devam ederek koblete gelmeden deniz kenarında bir gece konakladık.Ertesi sabah yola revan olup doğrudan Tiflis e gittik...
Teşekkürler İlhan bey.Elimden geldiğil kadar bol görsel yüklemeye çalışacağım.
Raci Hocam Taraklı festivalinde arkadaşlar la programlamıştık.Dört karavan geçiş yaptık.Tifliste bir arkadaş ayrıldı üç karavan olarak Tiflis ten Batum a kadar beraber döndük...