Arama sonuçlarınız

1. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar -2008 ducato (gez-bil )

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar -2008 Ducato (gez-bil ) Vebosto hayırlı uğurlu olsun.Karavan hemen hemen tamamlanmış sayılır.Güle güle kullan.Kamplarda görüşme dileği ile.

2. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Naos İstanbul da .Bu akşam itibarı ile postu İstanbul a attım.Gezi yazılarımı tamamlama zamanım olacak.
  3. seyyah54

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Kobletten son görüntüler.Ertesi günü Batum a geçtik.O gece harika dans eden çiftle de hatıra fotoğrafı çektirdik.Daha sonra kabin amiri ile birazda parkta gezdik.

4. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. görseller devam
  5. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Koblette akşam günbatımı gerçekten çok güzel. Gecede çeşitli yaşlardaki öğrencilerin dans gösterisi vardı.

6. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Ali bey ve Ayhan beylerin hoşgörüsüne dayanarak birkaç görselde onlardan habersiz aldığım görüntüleri vereceğim. Gezimizdeki neşeyi anlatırlar sanırım.

7. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Ayhan bey teşekkür ederim.Zaman az oldu.Bunun haricinde üç karavan için keyifli bir gezi oldu. Koblet Kuşadasının 30 yıl önceki hali.Şehirler arası yol merkezden geçmekte.Uzun sahilleri bulunan küçük şirin bir yer.
  8. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Ve Koblette konaklamak için deniz sahilinde bulunan parka konakladık. Artık Kobletteyiz.
  9. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Abazya da poti şehrinde görseller.Burada polis bize konaklama için yardımcı oldu.Bir sosyal tesis bahçesine getirdiler.Elde olmayan nedenlerden Koblete kadar yol almaya karar verdik.

10. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Yolda bisikletli bayanları gördük.Yeşil bukadar güzel olurmu ? derseniz evet Abazya gölgesine yolunuz düşerse bizi anarsınız.

11. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Artık abazya bölgesindeydik
  12. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Dört karavan olarak geldiğimiz ilden üç karavan olarak ayrılmak zorunda kaldık ((( Hedefimiz Kutaysi şehri idi.Çok güzel bir hava alan parkı var.Konaklamaya müsait. Kabin amirim Ankara levhasını görünce dururmusunnnnnnnn dedi ve bir hatıra fotoğrafı...

13. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Zorunlu olarak Tiflisten ayrılmamız gerektiğinden bu güzel şehre konakladığımız bölgeden eşimle elveda derken abazya bölgesine doğru yol almaya başladık.
  14. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. görsellere devam
  15. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Buraya kadar gelmişken bayanlar bir limuzun almamız gerektiğini söylediler.Ali beyde hanımı kıramam dedi )) şehri ikiye bölen nehir ve ressamlar parkı harikaydı.Bir tablomu yaptırmak için poz verdim.Ne yazık kı karşımdaki bir ucubeydi )) o nedenle tablomu...

16. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Tifliste bazen belediye otobüsü bazende metro kullandık.
  17. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Murat bey teşekkür ederim.Arkadaşlarla yaptığımız gezimizde genelde görsellere ağırlık vereceğim.
  18. seyyah54

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Görüntüde balıklar yok.Balıklar tepside demeyin sakın))))) Ayhan bey Karagöle gellllllll

19. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Batum a geçtikten sonra Tiflis e hareket ederek oradan geze geze geri dönmeye karar verdik. Batum da Botanik bahçesini gezip yola devam ederek koblete gelmeden deniz kenarında bir gece konakladık.Ertesi sabah yola revan olup doğrudan Tiflis e gittik...
  20. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Teşekkürler İlhan bey.Elimden geldiğil kadar bol görsel yüklemeye çalışacağım. Raci Hocam Taraklı festivalinde arkadaşlar la programlamıştık.Dört karavan geçiş yaptık.Tifliste bir arkadaş ayrıldı üç karavan olarak Tiflis ten Batum a kadar beraber döndük...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri