Arama sonuçlarınız

1. seyyah54

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Yavuz bey teşekkür ederim.Elimden geldiği kadar bol görsellerle gezimizi anlatmaya çalışacağım. Tugay keşke aynı tarihlerde olsaydı.Gezimizde sizinde olmasını isterdik.

2. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Daha sonra ayın 16 sında Alibeyin de katılması ile Sarp kapıya doğru yola çıktık.Sarp kapıda yarımsaat içinde işlemlerimizi yapıp Gürcistan tarafına geçtik.
  3. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Daha sonra Ayhan beyin tanıdığı kamp alanına ulaştık.Çok güzel bir yer.Burada İstanbul dan gelecek Ali beyi bekledik.Buarada da mangal keyfi herşeye değerdi.Kamp alanından günbatımınıda görsel olarak göndereyim dedim

4. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Daha sonra Toptepeye çıktık.Daha sonra arkadaşlarla buluşmak üzere Hopa yoluna devam.
  5. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Daha sonra sonradan Camiye döndürülen Ayasofya kilisesine gittik.Ayasofyadan önce Trabzon un batısını daha sonrada doğusunun görselini aldım

6. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. görsellere devam.Köşkte gördüğüm kalorifer peteğine hayran kaldım. Yemek odasında yemekler soğumasın diye peteklerin içindeki dolaplar.Bu görselide sizlerle arikapaylaşmak istedim.Bahçe düzenlemeside harika.

7. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Evet dostlar içanadolu yazımı sonlandırmadan Taraklı festivalinde kararlaştırıp Gürcistan yapalım dedik. 11 Temmuzda Sakarya dan yola çıktık.Hopada diğer dostlar ile buluşmak üzere önce Samsun daha sonrada Trabzona geçtik. Trabzonda hem dinlenme hemde günü...
  8. seyyah54

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ufuk bey ismim Ahmet Özek.İstanbul a geldiğimde Bostancı da olurum.Bostancıda sahil toplantıları güzel olur.Hele kestane zamanı Salih beyin kuzine sobasının keyfi başkadır.
  9. seyyah54

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Karavan Derneğine Karavan gönüllülerine yeni çalışmalarında başarılar dileriz. Aysel & Ahmet Özek

10. seyyah54

Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Yolcusu

Ynt: Taraklı Festivalinden Sonra 5 Karavan Göller Bölgesinden Karadeniz Batum Güzel dostlar keyfiniz daim olsun.Biraz kıskandım ama neylersin.Biryerlerde beraber olma dileği ile.

11. seyyah54

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Ufuk bey sizlerde ailemize hoşgeldiniz.Sitede görmüşsünüzdür fakat hatırlatma babında sizin semtinizde Yusuf,Faruk,Turan gibi güzel karavancı dostlar bulunmakta.
  12. seyyah54

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Talat bey öncelikle karavancı ailesine hoşgeldiniz.Çokta şanslısınız.Bursa da sizden iyi olmasın çok güzel karavancı dostlar var.Misi köyünde yapımı devam eden çokta güzel olan misi karavan parkınız var.

13. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Levent çıralıda iyi tatiller.Dönüş ne zaman.
  14. seyyah54

Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü'' Tanju gençler bir organize etsede sonbahar buluşmasını gerçekleştirsek.Bize kalırsa bastonla anca geliriz.
  15. seyyah54

Maltepe Buluşmaları

Ynt: Maltepe Buluşmaları Çok güzel bir buluşma.Oradaki tüm dostlara Güreden selamlar.Nasipse yakında oralarda olacağım.

16. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bugün kadırga koyunda son günümüz.Bursadan Erden bey ve Şaban beyle Altınoluk tarafına koylara geçeceğiz.Burada kaldığımız sürece bize lojistik desteğini esirgemeyen GULPEMBE kamping sahibi Özcan beye teşekkür ederiz.Kadırga koyuna girdiğinizde solda .Gördüğümüz sakin temiz...
  17. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Yusuf hayırlı yolculuklar.Sanırım bol fotoğraflarla dönüyorsundur.Canımızı çektirdin.
  18. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Şu anda Akçaydayım.Yarın kadırga koyunda olacağım.Dostun biri çupra başlıyacak dedi.

19. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent yerim o tombalağı.Nede keyifli uyuyor.
  20. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Cıtroen Jumper - Paşa Turan hayırlı uğurlu olsun.Dilerim gönlüne göre yeni bir karavan oluşur.Paşayada yeni sahibi ile güzel geziler dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri