Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.lalesi İle
Tüm dostlara temennileri için sonsuz teşekkürler.Batumda tercümanlık yapacak kadar uzun kaldık.Batumda Bursa dan karavancı Üstün bey ve değerli eşi ile tanıştık.Batuma giden arkadaşlara tavsiyem gündüz girin ve sınırdan 3 km kadar giderken sağda...
Ynt: Kim Nerede?
İlhan bey teşekkür ederim. Keşke beraber gezebilseydik. Şu anda Hopa ya geldim. Karadeniz gezisine başlıyorum. Sana da güzel bir haberim var.
Karayolları taşıma yönetmeliğinin birinci kısım birinci bölüm 2 madde 1 ve 3 madde e şıkkına göre bizim araçlar kantara girmiyor...
Ynt: Kim Nerede?
Ferhat dediğin gibi taşlar o kadar güzel dizayn edilmiş ki İnsan otururken yorulmuyor. Temennilerin için teşekkür ederiz. Ayakkabıları ayağıma denedim ama biraz sıktı.))) ;)
Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.
Taraklı festivalinden sonra NAOS Tekrar karadeniz yollarında.Nasipse yazıma Türkiye dönüşü zaman ayıracağım.Şu an internet sıkıntılı.Batumda bulunmaktayım.Tüm gezenbilir ailesine saygılar.
Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda
Apdullah bey yolun devamında inşallah sağlık problemi yaşamazsınız.Karadenizde biryerlerde karşılaşma umudu ile hoşçakalın.
Aysel & Ahmet Özek
Ynt: 'egeli' 2013
Yavuz bey minareden güzel seslenmişsin fakat önemli olan o kareyi görüntülemek.))) Ülker hanımın eline sağlık. Neşeniz daim olsun. Aysel & Ahmet Özek
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Ben nasıl mıncıklamam onu.İlk gördüğüm yerde işi kötü onun.Allah analı babalı sağlıklı olarak büyütsün.
Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.
Evet dostlar 3 Taraklı kamp karavan festivalinden eve dönmek zorunda kaldım.Naosun fenni muayenesi ve kendi sağlık taramam için Pamukova dayım.Haftasonu Pamukova da yapılan ofrod yarışlarına izleyici olarak katıldık.
Tüm karavancı dostlar ile kamp...
Ynt: Yol Arkadaşım Yılkı İle Gezilerim(tanju Çallı-tango)
Tanju şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.İyi eğlenceler.Pamukova dan geçersen bir bardak çayımız bulunur.