Arama sonuçlarınız

1. seyyah54

Seyyah İç Anadolu Yollarında.

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Akşam üstü yurda döndüm.Şuanda hopaya yakın biryerde konakladım.Giderken arkadaşına selamını ilettim.

2. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bulgaristana mı. düşünüyorsun.
  3. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.lalesi İle Tüm dostlara temennileri için sonsuz teşekkürler.Batumda tercümanlık yapacak kadar uzun kaldık.Batumda Bursa dan karavancı Üstün bey ve değerli eşi ile tanıştık.Batuma giden arkadaşlara tavsiyem gündüz girin ve sınırdan 3 km kadar giderken sağda...

4. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? İlhan bey teşekkür ederim. Keşke beraber gezebilseydik. Şu anda Hopa ya geldim. Karadeniz gezisine başlıyorum. Sana da güzel bir haberim var. Karayolları taşıma yönetmeliğinin birinci kısım birinci bölüm 2 madde 1 ve 3 madde e şıkkına göre bizim araçlar kantara girmiyor...
  5. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Ferhat dediğin gibi taşlar o kadar güzel dizayn edilmiş ki İnsan otururken yorulmuyor. Temennilerin için teşekkür ederiz. Ayakkabıları ayağıma denedim ama biraz sıktı.))) ;)

6. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Taraklı festivalinden sonra NAOS Tekrar karadeniz yollarında.Nasipse yazıma Türkiye dönüşü zaman ayıracağım.Şu an internet sıkıntılı.Batumda bulunmaktayım.Tüm gezenbilir ailesine saygılar.

7. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? ilhan bey Batum dan saygılar
  8. seyyah54

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Apdullah bey iyi geziler.Bende Batumdayım.Sanırım çarşamba dönerim gelebilirseniz görüşrüz.
  9. seyyah54

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Batum yolunda Arhavi çıkışı deniz fenerinde kamptayız.Fotolar daha sonra

10. seyyah54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza katılan tüm dostlara hoşgeldiniz derim.Biryerlerde beraber kamp yapma umudu ile . Aysel & Ahmet Özek.

11. seyyah54

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Apdullah bey yolun devamında inşallah sağlık problemi yaşamazsınız.Karadenizde biryerlerde karşılaşma umudu ile hoşçakalın. Aysel & Ahmet Özek
  12. seyyah54

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Yavuz bey minareden güzel seslenmişsin fakat önemli olan o kareyi görüntülemek.))) Ülker hanımın eline sağlık. Neşeniz daim olsun. Aysel & Ahmet Özek

13. seyyah54

'egeli' 2013

Ynt: 'egeli' 2013 Yavuz bey güzel görseller için teşekkür ederiz. Merak ettiğim borsada fiyatlar aynımı enflasyon olmuş mu.))) Aysel &Ahmet Özek
  14. seyyah54

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Ben nasıl mıncıklamam onu.İlk gördüğüm yerde işi kötü onun.Allah analı babalı sağlıklı olarak büyütsün.
  15. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Dostum uğradığında kamp için çıkarız.

16. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. görseller devam
  17. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. görsellere devam
  18. seyyah54

Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında. Evet dostlar 3 Taraklı kamp karavan festivalinden eve dönmek zorunda kaldım.Naosun fenni muayenesi ve kendi sağlık taramam için Pamukova dayım.Haftasonu Pamukova da yapılan ofrod yarışlarına izleyici olarak katıldık. Tüm karavancı dostlar ile kamp...

19. seyyah54

Yol arkadaşım YILKI ile gezilerim(Tanju Çallı-tango)

Ynt: Yol Arkadaşım Yılkı İle Gezilerim(tanju Çallı-tango) Tanju şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.İyi eğlenceler.Pamukova dan geçersen bir bardak çayımız bulunur.
  20. seyyah54

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Apdullah bey geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR