Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok çok teşekkür ederim, araç kısa şase 315 cdi, iç uzunluk 3-3.3 gibi olması lazım sanırım tam ölçmedim henüz, yeterli gibi duruyor şuan için çünkü ilk deneyimim olacak. Aracın içini yapmaktansa şuan için bir süre çadır gibi, 2 kişilik katlanır veya şişme yatak lavabo WC gibi basit ve...
herkese merhaba tekrar, dün ambulansın alım işlemlerini tamamladık çok şükür ve çekme belgeli olarak çalıştığım fabrikanın deposunda duruyor şuan için, proje çizdirip kamyonet ruhsatı almayı düşünüyorum ancak projeyi çizecek arkadaş ambulansın iç fiber duvarları ve dolapları ile izin...
Herkese merhaba, ben de yıllardır hayalini kurduğum, binlerce kez düşünüp on binlerce kez vazgeçtiğim karavan hayalime muhtemelen yarın sabah 2008 model bir Mercedes sprinter 315 ambulans alarak giriş yapmak üzereyim, kısa şase olması, halihazırda yalıtım, klima, webasto, inverter ve ekstra...
Ynt: Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu
Abdullah bey iyi aksamlar, konu acılalı bayagı sure olmus ancak aynı konudan muzdaribim bu aralar, yalan olmasın son 2-3 ayda 4-5 kapı kolu degıstırmek zorunda kaldımki en son dun gece bir otopark gorevlısı sagolsun kırmıs kapı kolunu, Bursada ikamet...
Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..
evet ilhmi bey bende bıraz gec kalmısım heralde,
hımm iiimişş :) memnun oldum buarada tekrar hosgeldın.. ilhami bey eklemiş senı,, ona tesekkur et bence
slm bora hosgeldın.. lısteye sen eklıcksın kendını, usttekı lısteden copy - paste olarak yapabılırsın,
01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul
02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul
03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu
04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul
05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin
06-...