Arama sonuçlarınız

1. Ç

Karavan Seçimi Ve Karavan Sahip Olma Süreci Için Kararsızlıklar

Çok çok teşekkür ederim, araç kısa şase 315 cdi, iç uzunluk 3-3.3 gibi olması lazım sanırım tam ölçmedim henüz, yeterli gibi duruyor şuan için çünkü ilk deneyimim olacak. Aracın içini yapmaktansa şuan için bir süre çadır gibi, 2 kişilik katlanır veya şişme yatak lavabo WC gibi basit ve...

2. Ç

herkese merhaba tekrar, dün ambulansın alım işlemlerini tamamladık çok şükür ve çekme belgeli olarak çalıştığım fabrikanın deposunda duruyor şuan için, proje çizdirip kamyonet ruhsatı almayı düşünüyorum ancak projeyi çizecek arkadaş ambulansın iç fiber duvarları ve dolapları ile izin...

3. Ç

Herkese merhaba, ben de yıllardır hayalini kurduğum, binlerce kez düşünüp on binlerce kez vazgeçtiğim karavan hayalime muhtemelen yarın sabah 2008 model bir Mercedes sprinter 315 ambulans alarak giriş yapmak üzereyim, kısa şase olması, halihazırda yalıtım, klima, webasto, inverter ve ekstra...

4. Ç

Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu tesekkurler, biraz arastırıyım bakalım, bişeyler bulabılırsem sızınle de paylasırım, iyi gunler.

5. Ç

Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu

Ynt: Suzuki Vitara Yaşlılık Sorunu Abdullah bey iyi aksamlar, konu acılalı bayagı sure olmus ancak aynı konudan muzdaribim bu aralar, yalan olmasın son 2-3 ayda 4-5 kapı kolu degıstırmek zorunda kaldımki en son dun gece bir otopark gorevlısı sagolsun kırmıs kapı kolunu, Bursada ikamet...
  6. Ç

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. evet ilhmi bey bende bıraz gec kalmısım heralde, hımm iiimişş :) memnun oldum buarada tekrar hosgeldın.. ilhami bey eklemiş senı,, ona tesekkur et bence
  7. Ç

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. slm bora hosgeldın.. lısteye sen eklıcksın kendını, usttekı lısteden copy - paste olarak yapabılırsın,

8. Ç

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slm ben çağlar karabulut , uludağ universitesin makine muhendisliği öğrencisiyim, daha oncede 2 yıllık otomotıv bolumunu bıtırmıstım okumaya heveslıyım galıba bıras, dıger hevesımde olabıldığince sınırların otesınde yasamak, aşılamayanı asmaktır ki...

9. Ç

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat SAYAR (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996) Artvin 06-...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR