Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SAHİBİNDEN SATAN VEYA İHALE DE GÖZÜNE ÇARPAN FJ40 BİLGİNİZ VAR MI??
ÜSTÜ AÇIK BİR FJ 40 YAPMAYI TASARLIYORUM
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
EROL TUNCAY - TRABZON
0532 388 2000
FAZLA PAHALI OLMAYAN FJ 40 ARIYORUM.. ÜSTÜ AÇIK (TENTELİ) YAPMA PROJEM VAR... İHALELERDE GÖZÜNÜZE ÇARPAN VAR MI?? HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM SEVİNİRİM...
EROL TUNCAY
TRABZON 0532 388 2000
SELAM ARKADAŞLAR.. BİR ARA ANKARA DA İVEDİK DEKİ BİR ARKADAŞDA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÇIKMA FZJ -75 ARAÇLAR VARDI..5-6 ADET...ONLARDAN GEÇ HABERİM OLDU
BUNLRDAN SATMAK İSTEYEN OLURSA.. HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM.. BİR TANE SAHİBİNDEN.COM DA GALAERİDE VAR... FJ-75 OLARAK ADLANDIRILMIŞ.. ONU...
ARKADAŞLAR SELAM..
UNİMOG ALMAK İÇİN ARAYIŞ İÇİNDEYİM.. HERZAMAN BİR ARABA ALIRKEN BUNUN SERVİCE MANUAL VE PARÇA TEMİNİ KONUSUNU HALLEDER ; BİRAZ DERS ÇALIŞIRIM.. BU ALETLERİN PARÇASI MERCEDES TEN TEMİN EDİLDİĞİNİ BİLİYORUM AYRICA PARÇA SATAN BAŞKA ÖZEL İTHALATCILARIN İSİMLERİNİ SİZDEN RİCA...
2001 defender TOMB RAİDER
o defender gerçekten zor bulunur çünkü 2001 de TOMB RAİDER filmi için üretilmiş 200 araçtan birtanesidir.. O film anısına üretişmiş tir.. sağ-sol çamurluk altında yuvarlak plakalar onu belirtir.
diğer resimleri için www.eroltuncay.com da fotoğrafları tıklayın .. oradan...
Ynt: 31X10.50 R 15 MS LASTİK VE KROM JANT + 245X75 R 16 GOODYEAR WRANGLER LASTİK
trabzondan arıyorum.. jant ve lastiğine talibim.. eğer hala duruyorsa.. telefonum 0532 3882000.. sizinle nasıl irtibata geçerim??? erol tuncay
FJ 40 Restarosyonu
evet ;sonunda 5.5 ay sonra FJ 40 ın resterasyonu bitti.. Trabzon Toyota Seçil Otoyoya katkılarından dolayı Teşekkür ederim..Servis Müdürü Fatih bey e de titiz çalışmaya refakat ettiği için ayrıca teşekkür ederim
erol tuncay
0532 3882000