Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar
corex denilen malzeme taban da olan kaplamanın adı zaten... çift kompenatlı bir malzeme..özel bir tabancası var. inanılmaz sağlam ve ömürlük.. kesinlikle çıkmıyor;soyulmuyor... trabzon toyota plazada arabam toplanıyor.. onlara bayilik olarak...
EVET. DAHA ÖNCE DE SİTENİZDE FJ 40 ARIYORUM YAZIMDAN BENİ HATIRLARSINIZ.. ÇOK ÇOK TEMİZ BİR FJ 40IM OLDU.. KOLTUKLARI OTURULMAMIŞ KADAR TEMİZ; TABAN DÖŞEMELERİ EKSİKSİZ VE ÜSTÜNE BASILMAMIŞ KADAR YENİ..
ARABA İLE İLGİLİ CİDDİ PARÇA SIKINTISI ÇEKİYORUM.. BİR KISMINI TRABZON TOYOTA DAN ALDIM...
Ynt: Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum
EVET FJ 40... KOLTUKLARINDA OTURULMAMIŞ GİBİ.. TAVAN VE YER DÖŞEMELERİ EKSİKSİZ VE PIRIL PIRIL.. 57.000 KM DE.. AŞKINJEEP DE OLAN ŞİNORKELLİ ARABA .. 29.000 DOLARYAZILAN ARABA .. AMA TABİİ O FİYATA ALINMADI
SELAM ARKADAŞLAR...
BENİ DEFENDERLERİM DEN TANIYAN ARKADAŞLAR OLABİLİR... ŞİMDİ DE TOYOTA FJ 40 A KAFAYI TAKTIM.. ORJİNALLİĞİNDEN BİR ŞEY KAYBETMEMİŞ ( restarasyon yememiş olanlar tercih edilir) ANA HATLARIYLA OYNANMAMIŞ..ORJİNAL BİR FJ 40 ARIYORUM.. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM
EROL TUNCAY...
Ynt: Satılık Unimog 421 (SATILDI)
selam.. telekomdan çıkma arabanız la ilgili görüşmek istiyorum... ararsanız sevinirim.. veya telefonunu bilen yok mu bu arkadaşın??
selamlar
0532 3882000
erol tuncay
selam.. tasis den yeni (mersin den) unimog 1300 L aldım.. Trabzon da yaşıyorum.. Ankara da bakım ve paça ile ilgili adres ve telefonler lazım..
yardım lütfen
erol tuncay 0532 3882000
defendererol@hotmail.com
www.eroltuncay.com
selam.sizin arabanın eşinden 3 haziran da mersin ihalesinden ben de aldım.. Bana telefonunuz gerekeiyor. Trabzon da oturduğum için ankara dan bazı parçalarını almak istiyorum. Benim telefonum 0532 3882000
web sayfam www.eroltuncay.com
iyi günler