Arama sonuçlarınız

1. defendererol

Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar

Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar corex denilen malzeme taban da olan kaplamanın adı zaten... çift kompenatlı bir malzeme..özel bir tabancası var. inanılmaz sağlam ve ömürlük.. kesinlikle çıkmıyor;soyulmuyor... trabzon toyota plazada arabam toplanıyor.. onlara bayilik olarak...

2. defendererol

Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar TOYOTA FJ 40 ŞASE KOMLAMA VE COREXLENMESİ
  3. defendererol

Ynt: Toyota FJ 40 Restorasyonu Fotoğraflar arabam kuru şase yapıldıktan sonra şasesi kumlandı

4. defendererol

3.5 aydır devam eden fj 40 ımın restorasyonu bitmek üzere erol tuncay
  5. defendererol

Kullanmadığınız Toyota FJ 40 Parçanız Var mı?

ELİNDE KULLANILMAMIŞ FJ 40 PARÇASI OLAN LAR ...bir şekilde elinizden çıkarmak isterseniz beni arıyabilirsiniz... TEŞEKKÜRLER EROL TUNCAY 0532 388 2000

6. defendererol

Sonunda Temiz Bir FJ 40 Aldım

EVET. DAHA ÖNCE DE SİTENİZDE FJ 40 ARIYORUM YAZIMDAN BENİ HATIRLARSINIZ.. ÇOK ÇOK TEMİZ BİR FJ 40IM OLDU.. KOLTUKLARI OTURULMAMIŞ KADAR TEMİZ; TABAN DÖŞEMELERİ EKSİKSİZ VE ÜSTÜNE BASILMAMIŞ KADAR YENİ.. ARABA İLE İLGİLİ CİDDİ PARÇA SIKINTISI ÇEKİYORUM.. BİR KISMINI TRABZON TOYOTA DAN ALDIM...

7. defendererol

Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum

Ynt: Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum EVET FJ 40... KOLTUKLARINDA OTURULMAMIŞ GİBİ.. TAVAN VE YER DÖŞEMELERİ EKSİKSİZ VE PIRIL PIRIL.. 57.000 KM DE.. AŞKINJEEP DE OLAN ŞİNORKELLİ ARABA .. 29.000 DOLARYAZILAN ARABA .. AMA TABİİ O FİYATA ALINMADI
  8. defendererol

Ynt: Toyota FJ40 Satın Almak İstiyorum İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM... SONUNDA GÜZEL BİR ARABA ALDIM
  9. defendererol

SELAM ARKADAŞLAR... BENİ DEFENDERLERİM DEN TANIYAN ARKADAŞLAR OLABİLİR... ŞİMDİ DE TOYOTA FJ 40 A KAFAYI TAKTIM.. ORJİNALLİĞİNDEN BİR ŞEY KAYBETMEMİŞ ( restarasyon yememiş olanlar tercih edilir) ANA HATLARIYLA OYNANMAMIŞ..ORJİNAL BİR FJ 40 ARIYORUM.. BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM EROL TUNCAY...

10. defendererol

Satılık Unimog 421 (SATILDI)

Ynt: Satılık Unimog 421 (SATILDI) selam.. telekomdan çıkma arabanız la ilgili görüşmek istiyorum... ararsanız sevinirim.. veya telefonunu bilen yok mu bu arkadaşın?? selamlar 0532 3882000 erol tuncay

11. defendererol

Unimog Restorasyonu ve Fikirleriniz (TR)

selam.. tasis den yeni (mersin den) unimog 1300 L aldım.. Trabzon da yaşıyorum.. Ankara da bakım ve paça ile ilgili adres ve telefonler lazım.. yardım lütfen erol tuncay 0532 3882000 defendererol@hotmail.com www.eroltuncay.com
  12. defendererol

Unimog Restorasyonu ve Fikirleriniz (TR)

selam.sizin arabanın eşinden 3 haziran da mersin ihalesinden ben de aldım.. Bana telefonunuz gerekeiyor. Trabzon da oturduğum için ankara dan bazı parçalarını almak istiyorum. Benim telefonum 0532 3882000 web sayfam www.eroltuncay.com iyi günler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR