Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Reno 12 buggy yapımı
Arkadaşlar daha öncede sormuştum kimse cevap vermedi tekrar yazayım dedim. 33x12.5x15 lastik takmak istiyorum ama şanzuman ve ayna mahrutide oynama gerekimi Neler yapabilirim bu konuda tafsiyeleriniz nedir. Hız artar ama benim istediğim güç. araç 400 kg civarında. Bu...
arkadaşlar ön kısmı plexglass düşünüyorum yan kısımları ise branda ama nasıl bir şekil yapsam karar veremedim. Değişik olsun istiyorum tafsiyelerinizi bekliyorum.
radyatör fanını içten takmayıda düşündük ama hava emdiğinde fana doğru araç yürür halde iken radyatör emiş havası ile hareket ederken aracın rüzgarı karşılacağı düşüncesinden vaz geçtim diğer türlü fanın havayı arka kısma vermesi için içten veya dıştan farketmiyor...
aracın tabanının ve yanlarını kapatmak için gerekli aliminyum saclar geldi bu hafta bitecek sanırım kapanmış haldek resimleride göndereceğim . arkadaşlar bu arada elimde 4 adet 33x12.5x15 maxsis mt751 çok az kullanılmış lastik isteyen olursa bana ulaşsınlar lastiklerde...
Bütün gezenbilir camiasının bayramını kutluyorum arkadaşlar. Montaj devam ediyor en son resimleri gönderiyorum yrumlarınızı bekliyorm.
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır yazamıyorum Babamın rahatsızlığı sebebi ile. Dün akşam Boya işini bitirdim bayrama binerim inşallah işte fotoları.
Tekrar bütün parçaları söktüm. test sürüşü güzeldi. bikaç önemsiz aksaklık vardı düzelttim.. Astar boya zımpara...
Teşekkür ederim çok güzel olmuş şu an bende son aşamadayım amortisörlerin sertliği ve yumuşaklığı konusunda sıkıntıları aşmaya çalışıyorum reno 12 motorunun performansı nasıl motoruda yeni rektefiye ettirdim. fotoları akşam çekip siteye atarım.
ahmet07 bey siz daha önce renodan buggy yapmtığınızdan bahsettiniz aksların yerleşimini nasıl gerçekleştirdiniz bu konuda yardımcı olurmusunuz.
arkadaşlar lastik konusunda yardımcı olurmusunuz. Elimde 33X12.5.15 lastik ve jant var bunları arkalara takmak istiyorum Acaba defransiyeel ve şanzuman konusunda bi aksilik yaşarmıyım cevaplarınızı bekliyorum. ???