Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: aselsan 4011
haricen programlamayı ben yapmıyorum fakat burdaki cihazların 1 tanesi zaten vhf amatör kanalar yüklü .harici olarak ben yapmııyorum .
Ynt: aselsan 4011
ilan güncelenmiştir elim de 2 adet 4011 bulunmakta biri amatör röle kanallar ful yüklüdür 2 side şarj aletleri adaptörleri tam takımdır adet 150 tl dir
aselsan 4011 vhf el telsizi cihaz gayet temiz çaışır durumda batarya durumu dört buçuk saat rahatlıkla gitmekte şarj aleti(şarj tablası) var fakat adaptörü yok cihaz iç dış kısmı gayet temiz sııfır denilecek kadar temiz sorunsuz çalışmakta makinam arızalı olduğu için şu anda...
MIDLAN AM FM CB TELSİZ GAYET TEMİZ DURUMDA CİHAZDA BİR ÇOK ARA BAND KANAL BULUNMAKTA ABC DE FG H DİYE GİTMEKTE ALT ÜST KANAL DİYEDE GEÇMEKTEDİR. 170 TL
kusura bakmayın formda yeni olduğum için burayı pek çözemedim yanlış yere ilan verdiğimi yeni fark ettim o açıdan bütün arkadaşlardan özür dilerim burdaki ilanlarımı nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkr saygılar