Arama sonuçlarınız

1. sinan-demir

Baofeng UV-3R - Kargo dahil 120 TL

Ynt: Baofeng UV-3R - Kargo dahil 120 TL ilan güncelmidir cihaz satıldımı duruyormu.bilgi verirseniz sevinirim

2. sinan-demir

vhf marin ıcom el telsizi

Ynt: vhf marin ıcom el telsizi ilan satılalı 1 sene oldu mümkünse silebilirsiniz:) ;D
  3. sinan-demir

vhf marin ıcom el telsizi

Ynt: vhf marin ıcom el telsizi ilan satılalı 1 sene oldu mümkünse silebilirsiniz:)

4. sinan-demir

projeksiyon makinası SHARP XV-Z1E PROJEKSİYON

Ynt: projeksiyon makinası SHARP XV-Z1E PROJEKSİYON ilan satılmıştır silinebilir
  5. sinan-demir

aselsan 4011

Ynt: aselsan 4011 haricen programlamayı ben yapmıyorum fakat burdaki cihazların 1 tanesi zaten vhf amatör kanalar yüklü .harici olarak ben yapmııyorum .

6. sinan-demir

aselsan 4011

Ynt: aselsan 4011 düzeltme..!!!:..ilandaki ekransız olan 3 üncü cihaz satılmıştır

7. sinan-demir

aselsan 4011

Ynt: aselsan 4011 ilan güncelenmiştir elim de 2 adet 4011 bulunmakta biri amatör röle kanallar ful yüklüdür 2 side şarj aletleri adaptörleri tam takımdır adet 150 tl dir
  8. sinan-demir

aselsan 4011

Ynt: aselsan 4011 ek
  9. sinan-demir

mıdland alan 77 am fm

Ynt: mıdland alan 77 am fm İLAN SATILMIŞTIR SİLİNEBİLİR

10. sinan-demir

mıdland alan 77 am fm

Ynt: mıdland alan 77 am fm ilan günceldir.

11. sinan-demir

mıdland alan 77 am fm

Ynt: mıdland alan 77 am fm :)ilan güncel
  12. sinan-demir

aselsan 4011

aselsan 4011 vhf el telsizi cihaz gayet temiz çaışır durumda batarya durumu dört buçuk saat rahatlıkla gitmekte şarj aleti(şarj tablası) var fakat adaptörü yok cihaz iç dış kısmı gayet temiz sııfır denilecek kadar temiz sorunsuz çalışmakta makinam arızalı olduğu için şu anda...

13. sinan-demir

MİDLAND ALAN 95 PLUS

Ynt: MİDLAND ALAN 95 PLUS peki teşekürler saygılar.
  14. sinan-demir

MİDLAND ALAN 95 PLUS

Ynt: MİDLAND ALAN 95 PLUS selamlar takas düşünürmüsünüz SHARP XV-Z1E PROJEKSİYON makinasıyla http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78151.0 linkten bakarsınız tşkrlr .
  15. sinan-demir

mıdland alan 77 am fm

MIDLAN AM FM CB TELSİZ GAYET TEMİZ DURUMDA CİHAZDA BİR ÇOK ARA BAND KANAL BULUNMAKTA ABC DE FG H DİYE GİTMEKTE ALT ÜST KANAL DİYEDE GEÇMEKTEDİR. 170 TL

16. sinan-demir

motorola gp 300 uhf

Ynt: motorola gp 300 uhf İLAN SATILMIŞTIR SİLEBİLİRSİNİZ
  17. sinan-demir

Telsiz Dual Band VHF/UHF Alınco DJ596 - Satıldı

Ynt: Telsiz Dual Band VHF/UHF Alınco DJ596 - Satıldı İLAN SATILMIŞTIR SİLEBİLİRSİNİZ :o
  18. sinan-demir

konu yeri..

kusura bakmayın formda yeni olduğum için burayı pek çözemedim yanlış yere ilan verdiğimi yeni fark ettim o açıdan bütün arkadaşlardan özür dilerim burdaki ilanlarımı nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkr saygılar

19. sinan-demir

SATILIK CONRAD C3000 40KANALI FM CB MOBİL CİHAZ VE DANİTA 240FM40 KANALI CİHAZ

Ynt: SATILIK CONRAD C3000 40KANALI FM CB MOBİL CİHAZ VE DANİTA 240FM40 KANALI CİHAZ ::)HAYIRLI SATIŞLAR.
  20. sinan-demir

motorola gp 300 uhf

uhf motorola gp 300 kanall olarak amatör kanallar yüklüdür şarj aletiyle birlikte çalışır durumdadır 100 tl

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,812
Kaydolan Son Üyemiz
ibrahim_33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri