Arama sonuçlarınız

1. reha

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Arkadaslar belirtigim gibi, arkadasimiz soru sordu ve cevabına gerek kalmadı.. bence konuyu kapatabiliriz.. reha

2. reha

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Selam Yavuz, valla ben birşey silmedim ;-( reha
  3. reha

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Yavuz, bu neden ile "konu başlığının dışına çıkmamaya" özen gösterilmeli. Konu başlığının sorusu net idi. "başka bildiğiniz araç var mı?" bunun dışına konu çekilmemeli. reha

4. reha

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Murat bey oncelikle, kararınızın hayırlı olmasını dilerim. Aynı rakkama "yepyeni arac almak", Defender konusunda hep tartışma konusu olmuştur. Bi tarafta yepyeni teknoloji, bir tarafta yılları devirmiş bir eski teknoloji (dağılır konusuna girmiyorum) ve hatta...
  5. reha

Defender 130 Aliyordum

Ynt: Defender 130 Aliyordum Arkadaslar bir arkadaşımız hikayesini anlatmış ve "bildiğiniz araç var mı?" diye sormuş.. daha sonra da "başka bir araç almaya karar verdim" diyor.. bence konu kapanmıştır.. lütfen daha fazla uzatmayalım ve işi şahsiyete dökmeyelim. herkese güzel bir hafta dilerim, reha

6. reha

Defender Aks

Ynt: Defender Aks Selamlar gayet tabii ki ciddiye almadım.. reha

7. reha

Defender Aks

Ynt: Defender Aks Bülent bey, tatlı tatlı sohbet, akılcı espriler.. her mekanda yeri olmalıdır (en azından ben böyle düşünüyorum) .. degil "sabır etmek" olsun.. ama açıkcası hala hayret çindeyim "nasıl böyle göz açıp kapayana kadar" ürünlerin hepsinin satıldığına.. Tabii, daha fazla ithal/imal...
  8. reha

Defender Aks

Ynt: Defender Aks Selamlar, teveccühünüz efendim.. reha
  9. reha

Defender Aks

Ynt: Defender Aks Arkadaşlar tekrar rica ediyorum. Lütfen, konu başlığı ile ilgisiz mesajlar yazmayınız. Burası "ilan başlığı" ve sadece "satmak istediğiniz" ürünler (fikir bir ürünmüdür? o da ayrı hikaye ya...) için ayrılmıştır.. ayıp oluyor artık. reha

10. reha

Defender Aks

Ynt: Defender Aks Bülent bey, korkarım o forumda da sorumluluğum devam ediyor.. reha

11. reha

Defender Aks

Ynt: Defender Aks Selamlar Bülent bey, öncelikle ilanınızdaki "gerekli değişiklikleri" hala yapmadığınızı "esefle" görüyorum.. Malum, mesai saatleri içinde yok müdahale şansım olmuyor ama bu ilanınız ile pek de satış yapabileceğinize inanmıyorum, yine de "hayırlı satışlar" diliyorum.. reha
  12. reha

Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi

Ynt: Duster 1.5dci 90hp Titreme Problemi Arkadaşlar, lütfen başlık ile ilgili "katkıda" bulunan mesaj yazın yada lütfen "YAZMAYIN".. burası "bilgi payşalmak için" biraraya geldiğimiz bir yer.. Kişisel (haklı/haksız hiçbir yorumda bulunmuyorum) tartışmaların değil. Cevap hakkı doğmasını ve buna...

13. reha

Defender Aks

Ynt: Defender Aks Bülent bey, forum kurallarına göre lütfen fiyat bilgisi ve ürün fotoğrafı paylaşın. Ayrıca, site link'i tercih edilmiyor. iyi günler dilerim, reha
  14. reha

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Selam ayrımcılık da "güzel değil" ama bir Angara lı olarak "beğen" düğmesi aradım ;-))
  15. reha

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Yavuzum zaten problem "herkes kendi açısından haklı ve kırgın" olduğu için uzuyor.. yoksa, hiçbirimizin "kötü niyetli" olduğunu düşünen yoktur eminim.. reha

16. reha

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Yavuz, ağzına (pardon klavyene) biber süreceğim ! reha
  17. reha

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Arkadaşlar, lütfen sizlerden rica ediyorum.. KONU BAŞLIĞI ile ilgili paylaşım yapalım ve şahsi tartışmalara girmeyelim.. Emin olun "hepimiz" (eminim sizler de) çok rahatsız oluyoruz.... hakikaten, bizlere yakışmadığına inanıyorum. Kanundur, mahkemedir bunlar da tatsız...
  18. reha

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar olur mu öyle şey !

19. reha

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Selam Umut, bu ara işler "anlayamadığım" bir şekilde sıkıştı.. Ama aracını (ve tabii sizleri) biran önce görmek istiyorum. sevgiler, reha
  20. reha

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Selam Harika görünüyor.. çok güzel günlerde ve mutlulukla kullanmanı dilerim, reha

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri