Arama sonuçlarınız

1. reha

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Selam Dogukan, wouxun kg-uv8d bayagi guzele benziyor ama kullanmadim. Yanliz bir konuda seni uyarmak isterim . Bu cihazlar VHF/UHF .. yani en yakin merkez ile konusmak arazi kosullarina bagli. Bu frekanslar genel "tepenin arkasina" gecmekte...

2. reha

Ankara Gaye Land Rover Şikayet

Ynt: Ankara Gaye Land Rover Şikayet Arkadaslar ne Arda beyi tanirim, ne de barretm82a8 i.. Samimi olarak ikisinin de 'kotu niyetli' olduguna inanmiyorum. Konu yukarida da belirtildigi gibi 'iletisim problemi' ve yine belirtildigi gibi, bu tartismayi "ayni argumanlar ile uzatmanin" bir faydasi...
  3. reha

Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ?

Ynt: Telsiz Tavsiyesi, Hangi Marka Model Alınmalı ? Selamlar Ben Kenwood TH-D7 ve TM-D710 kullandım ve bir süre de Yaesu.. "bence" aralarındaki fark.. - fonksiyonlar olarak YAesu daha zengin - ama Kenwood cihazları sesi hep daha iyi gibi geldi bana.. Ayrıca, Wouxun KG-UVD1P ve Quansheng...

4. reha

Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat.

Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat. Selamlar "sahsen" rahatsizliginizi anliyorum.. degisimi izliyorum ve yorumda bulunmak istemiyorum.. Ama, baskasini bilmem ama ben ve cevremde hala "mehmetcik" dediginiz zaman hepimizin yuzune bir aydinlanma geliyor.. reha
  5. reha

Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat. Selamlar usta önermek yerine, hepimizin agabeyi olan MKG agabeyimizi bulmanızı öneririm.. Kendisi, "sanayinin en devamlılık arz eden" müşterisi olarak hepimizden daha tecrubelidir .. size PM olarak email adresini...

6. reha

Ynt: Mke'den Çıkma 93 Defender Almak Üzereyim. Durdurmak İçin Son Fırsat. Selamlar pekcok sey yazılıp/çizilebilir ama tek birşey belirtmek istiyorum. Bu araçların en iyi yanı, ne kadar paranız var ise, o kadar masraf ile yürür.. yani çok küçük bütçe ile yürür hale getirebilirsiniz, zira parçası...

7. reha

Samsun Oto Kiralama

Ynt: Samsun Oto Kiralama Selamlar bu konu başlığı altı sadece bilgi paylaşımı içindir, bilginize, reha
  8. reha

Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm

Ynt: Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm Selamlar bilgiler için çok teşekkür ederim.. reha
  9. reha

Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm

Ynt: Araç Kasa İçi Kaplama Alınstech Garantili Çözüm Selam alinstech sizi anliyorum. Ama soyle birsey yapmaniz mumkun mu? Ornek sectiginiz bir arac icin "yaklasik" maliyet yada m2 fiyati paylasabilir misiniz? hem sitemizin ilan kurali olarak, hem de bizlere fikir vermesi acisindan...

10. reha

Tire'de Kaza

Ynt: Tire'de Kaza Dostlar, allah rahmet eylesin.. ailelerine, sevenlerine sabır versin.. yazılabilecek başka ne var ki? reha

11. reha

2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert

Ynt: 2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert Selamlar benim mesajım herkese. lütfen bir de forumu izleyen ve bilgi edinmek isteyen kişiler açısından bakın. Ya başlığa katkıda bulunun , yada cevap yazmayın lütfen. Burası, bilgi paylaşmayı hedefleyen bir forumdur, lütfen bunu hatırlatmama...
  12. reha

2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert

Ynt: 2014 Duster 4x2 110 Bg Direksiyon Çok Sert Arkadaşlar lütfen üslübunuza dikkat etmenizi rica edebilir miyim? hem hitap ettiğiniz , hem de forumu okuyan herkesi rahatsız ediyor.. reha

13. reha

Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol) Arkadaşlar bana kızmayın ama ... fiyat konusunda eleştiriler konusunda.. Uyemiz bir ürün geliştirmiş, fiyatını belirlemiş ve sizler ile paylaşıyor. Bu fiyatı yüksek bulabilirsiniz, saygı duyarım.. aynı uyemizin belirledigi fiyata oldugu gibi. Ama yuksek...
  14. reha

Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.!

Ynt: Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.! Sayin ince999 cok sagolun, iyi gunler ve neseli paylasimlar dilerim. reha
  15. reha

Ynt: Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.! Mehmet bey, genel olarak, herkesin fikrine saygi gostererek "istegini" yerine getirmek isterim ve dikkat ederim. Ama kusuruma bakmayin bu kez bunu yapamayacagim, samimi olarak ozurumu kabul ediniz. Mesajinizi uzerime aliniyorum...

16. reha

Ynt: Şarj Dinamosunu Değiştirerek Enerji Elde Etme.! Arkadaşlar, yine "üslup" konusunu hatırlatmak zorundayım. Sadece bir bilgi paylaşacağım, isteyen istediği dersi alsın.. Mesleğim gereği, çok bilgisiz, biraz bilgili, bildiğini sanan veya mesleğinden dünyada sayılı olan ve herkesin de bunu...
  17. reha

Land Rover Defender Güncel Fiyatı

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı Selamlar iyiyin, çok sağolun.. Açıkcası düz benzin turbo görmemiştim ama ilave bir gösterge olduğuna göre, neden olmasın ama sonradan eklendiği kesin tabii ki. Fiyat konusunda da, açıkcası fiyat piyasa ile çok farklı değil gibi geldi ama açıkcası yine...
  18. reha

Land Rover Defender Güncel Fiyatı

Ynt: Land Rover Defender Güncel Fiyatı Selamlar düz benzinli araçta "turbo" kısmını anlayamadın.. bir yanlışlık mı var acaba? iyi gunler dileirm, reha

19. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Selamlar ah bilebilsek.. uyandıkça (yani spam mail yarattıkça) hem mesajı hem de uyeyi siliyoruz. reha
  20. reha

Soguyan Havalar... Sokak Hayvanlari İcin Yardim Cagrisi

Arkadaslar, asagida, Bulent bey tarafindan yapilan cagri metni asagidadir.. ================================================================== Bu çağrı, Bülent KOÇOĞLU tarafından yapılmıştır. "Bu karlı kış günlerinde sokak hayvanları için bir şeyler yapalım, Sular donuyor, yiyecekler kar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri