Arama sonuçlarınız

1. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Selamlar bu spam mesajlari yazanların hepsi daha önceki tarihlerde üye olmuşlar. reha

2. reha

President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var Selamlar problemin duzeldigine sevindim. Ancak, bir konuyu belirtmem gerekiyor. CB cihazları, hem kanunen hem de "amacı" gereği 5Watt gucunde olurlar. Bu cihaz ile konvoy icinde yada hakim bir mevkiden uzakca mesafeler ile gorusebilirsiniz...
  3. reha

Garmin Gps Hangi Model.....

Ynt: Garmin Gps Hangi Model..... Selamlar zaten 2 sansiniz var.. Ya Garmin yada Magellan.. her ikisi de gayet iyi markalar.. Piyasanın durumunu bilmiyorum ama aşağıdaki soruları sormanızı öneririm.. 1) detaylı türkiye haritasının maliyeti ne kadar? 2) hangisinin kullanımı size daha rahat...

4. reha

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var Selamlar sorun sadece yollamada mı? (yani diger telsiz cok yakında ancak dinleye biliyor?) yoksa, dinlemede de problem var mı? (yan,, diüer arac uzaktan konustugunda, problemsiz dinleyebiliyor musunuz? ) Eger sadece gonderme yapmada ise...
  5. reha

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var Selamlar anten ayarlarının tam yapıldığından emin misiniz? Bir de president markasının turkiye temsilcisi var idi sanırım (firmanın adını hatırlayamadım.. ) sanırım onlar size yardımcı olabilecektir. iyi aksamlar, reha

6. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Selamlar cok sagolun.. cozum olarak, Sedat "uyeligi, yonetici onayına" bagladı.. problem de cozuldu gibi (suanda ki spamlar, gecmis de uye olanlardan... ) .. reha

7. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Selamlar cok cok sagolun, zira sizler bildirmez iseniz, biz fark edemiyoruz ve herkes icin rahatsizlik oluyor.. iyi yillar dilerim, reha
  8. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Selamlar spamlar rapor edildikçe siliyoruz.. reha
  9. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Selam tesekkurler, reha

10. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Selamlar spam gordugunuzde rapor ederseniz, hemen sileriz. suanda hic sikayet gorunmuyor. iyi gunler, reha

11. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Arkadaslar Oncelikle merak etmeyin.. okuzun altinda buzagi yok. Sadece sitenin kurucusu ve sahibi olan Sedat Dahil hepimiz kendi islerimizle mesguluz ve bir taraftan da buraya goz kulak oluyoruz. Sanmayin ki, elestiri ve cozum onerilerinizi (teknik olanlar da dahil) goz ardi...
  12. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Selamlar, sitenin ucretli olup/olmaması tumuyle baska bir konu. Hep soylerim, herhangi birsey icin "1 lira bile alsanız" resim cok degisir. yillardir tartışılıyor ama hepimizin görüşü "hala ücretsiz" kalabilmesi. reha

13. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Yavuz, aksinin kimseye faydası olmaz ki? hep söylerim, kırmadan/dökmeden iş yapmalıyız.. reha
  14. reha

İmdattt

Ynt: İmdattt Arkadaslar, oncelikle bilinen ciklet ile baslayayim.. bildiginiz gibi burasi kar amaci gutmeyen site.. moderatorleri de (yani bizler) gonullu olarak calisan, elimizden geldigince "huzurlu bir bilgi paylasim" ortamı sağlamaya çalışıyoruz.. Bu BiR .. Hepimizin, ailesi ...
  15. reha

Garmin Gps Hangi Model.....

Ynt: Garmin Gps Hangi Model..... Selamlar https://buy.garmin.com/en-US/US/on-the-trail/handhelds/cOnTheTrail-cHandheld-p1.html adresini incelemenizi onerebilir miyim? elde tasinacak ve outdoor icin en uygun modeller bunlar. iyi gunler dilerim, reha

16. reha

Defender Ambulans Ve Nissan Bd30

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Selamlar.. aynen "hakuna matata" !
  17. reha

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Selamlar, bu geçişin biraz "bulanık" olduğunu (daha doğrusu kimse kesin bilgi veremediği için) , BD30 motoru ruhsatına işlenmiş bir araç alarak, kolayına kaçmış oldum.. reha
  18. reha

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Selamlar aracimi bir arkadasima biraktim, "benim yerime gezmesi" icin.. 2 sene yatmasina gonlum razi gelmedi.. Burada aracim olacagi ve soforsuz arac kullanmak guvenli olmadigi icin getirmemeyi tercih ettim. acikcasi container de yer olacak idi ama .... reha

19. reha

Ynt: Defender Ambulans Ve Nissan Bd30 Selamlar yok, Kenya araba ile gitmek için biraz uzak geldi açıkcası.. Hani, konvoy olarak gidilecek olsa neyse ama tek başına bana uymadı.. zaten burada bir arazi taşıtı verdiler.. Defender gibi olmaz ama.. reha
  20. reha

2001 Model Jeep Grand Cherokee Limited 3.1 Td Alınır Mı ?

Ynt: 2001 Model Jeep Grand Cherokee Limited 3.1 Td Alınır Mı ? Sayın Eccara, sanırım herkes, bu aracın alınıp/alınmaması konusundaki fikrinizi "bir önceki" mesajınızdan da anlamış durumda. Aynı fikri defalarca (ve hatta, diğer üyelere saygı sınırlarını zorlar ve kışkırtır şekilde) belirtmenize...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri