Arama sonuçlarınız

1. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Ergun abi;Senin cj bir kez çamura girdi balata sıyırdı hemen sattın ama resimlerle fenomen devam ediyor.Yeni xj de yapıldıktan sonra aynı kaderi yaşamasın.Sevgilerle

2. M

33x12,50x15 Lastik ve Jant Fiyatları 5 adet (Alınık)

Ynt: 33x12,50x15 Lastik ve Jant Fiyatları 5 adet (Alınık) Oben merhaba;Lastikler 5 adet 750 TL.Detay istersen resimlerini de gönderebilirim.Kolay gelsin
  3. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Ergun abi çamurlukların üstündeki çelik çubuklar ne işe yarıyor

4. M

CJ 7 İçin Yardım (cj 6 dan kesme)

Ynt: CJ 7 İçin Yardım (cj 6 dan kesme) Ozan sen aracı bul üstünü biz beraber kapatırız içine sinsin yeter hardtop var,kapılar var,ne gerekiyorsa kolayca hallederiz.Bayağı da keyifli bir makina yaparız.
  5. M

CJ 7 İçin Yardım (cj 6 dan kesme)

Ynt: CJ 7 İçin Yardım (cj 6 dan kesme) Ozan merhaba; Yahu o güzel cj5 satılıp kısaltma uzatma araç niye arıyorsun.İllede alıcam dersen hardtop konusunu ben sana ayarlarım,bizde tüm ölçüler kalıp falan artık var.Ama sen en önemlisi araç konusunda esas kararını ver.

6. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Ayhan merhaba senin araç sanırım 4x4 değil .Satılık ilanında bahsetmişsin arazi takviyesi yok mu

7. M

Satılık jeep cj5

Ynt: Satılık jeep cj5 Evet HAsan bir de şimdi hepsi elden geçti,35likleri bile rahatlıkla kaldırabilirlermiş ama arazide performans ve balans bozuklukları olmasın diye 33lük yenimt lastikler aldım sen ne yaptın gönlüne göre bulabildin mi
  8. M

Satılık jeep cj5

Ynt: Satılık jeep cj5 Ozan halen fiber hardyop takılıyor çok da aceleye almıyorum.Son resimleri hard top başlıklı konuda var.Aslında farklı bir araç düşünüyorum(sadece offroad için bir cj7)bu nedenle olabilir aracın her şeyi sıfırlandı,lastikleri bile daha takılmadı.İsterseniz siz bir bütçe...
  9. M

Satılık jeep cj5

Ynt: Satılık jeep cj5 Kemal o paraya istediğin araabayı alamazsın benzirini alırsın o da seni mutsuz eder.Yakından görsen dizdeki cj5 i debeğenmezsin bence bütçen sadece buysa ya arttırana kadar bekle ki yaz geldi mi bu araçların fiaytı fırlar bu bizim için dez avantaj iyice bir bakalımsenin...

10. M

Satılık jeep cj5

Ynt: Satılık jeep cj5 Kemal bu araçlar gerçekten çok zevkli ve güçlü araçlar.Kalorifer sistemine bile gerk kalmaz çünkü zaten motor ve şanzıman ile kabin arasında yalıtım olmadığından yaşam alanı zaten ısınır.Tenteli bir araç alırsan ısınma biraz daha problemdir.Bence önce ne istediğine karar...

11. M

Satılık jeep cj5

Ynt: Satılık jeep cj5 Hasan merhaba şu an hardtopla uğraşıyorum inan yine sanayi iş mekik dokumaya başladık.Antalya ya gelirsen beraber bineriz.Bu arada Kemal diye bir arkadaşımız da jeep istiyormuş yardım etmeye çalışıyorum yoksa bulduğu ilk araca atlayacak sonra ne yapsa ne etse olmayacak.Sen...
  12. M

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları Orkun abi profil resminde Suzikiyi ezmijsin tam bir jeep ruhu valla

13. M

Satılık jeep cj5

Ynt: Satılık jeep cj5 Kemal merhaba;öncelikle umarım istediğin gibi bir araç alırsın ama istersen sanırm se araçlardan pekanlamadığın için biraz açıklama yamaya çalışayım .Doğan serçe de olduğu gibi cj5 ve cj7 aynı markanın farklı araçlarıdır.Senin takip ettiğin diğer siyah jeepte çok güzel bir...
  14. M

Satılık jeep cj5

Ynt: Satılık jeep cj5 Merhaba sanırım karıştırdınız bu araç hiç bir zaman 12500 olmadı.Şuan da tm aksamı değiştirildi Ameikan hardtop ve yeni lastikleri geldi.Kırmızı renk seviyorsanız sahibeinden coma kırmızı yazın bir çok araç var.Umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.
  15. M

Cj-7'ye Hard Top Arayanlar

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar Tamam en az yarısına maletmeye çalışıyorum ama orjinal olması da çok önemli ben bir taslak hazırlayacağım isteyen istediği kadar süslesin.fiyat da ona değişir ama çok şişik fiyatlar içiniz rahat olsun kalıp sorununu çözdük detaylar uğraştırıyor ama...

16. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar Ahmet bey Antalya dayız öncelikle bir wranglerdan orjinal kalıp aldık.Yanlız sıkıntı şu kalıp dışı temiz olması için ikikez döküm yapılıyor.Yaniorjinal kalıbımızın üstüne döküyoruz.Sonra temiz olması için çıkanı kullanıyoruz.Sonra aracın üstüne uydurma süreci...
  17. M

Çeşitli Ebatlarda Jant ve Lastik

Ynt: Çeşitli Ebatlarda Jant ve Lastik Ozan isteyen olmazsa benim 33lüklerden birini sana istepne vereyim
  18. M

CJ 5 Lastik

Ynt: CJ 5 Lastik Ben lastiklerimi değiştirecem (ebat değiştiriyorum Mt Lastikler aldım)beş adet olarak verebilirim 33*1250*R15 Amerikan Cooper Discoverer AT lastikler Murat Şimdim 05423447062

19. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar Orjinal ; işlemleri ise farklı kalıp hem cj7lere hem wranglere uyuyor.Öncelikle aparatlar ile araca uydurulması lazım üstelik de seçenekler çok fazla oluyor.Daha hafif istersek içeriye özel boya ile yok konfor istersek döşemecide kaplama yaptırarak .Camlar plexi...
  20. M

Ynt: Cj-7'ye Hard Top Arayanlar Tabii iç ksımda ben kaplama yaptırtmayacağım,sadece beyaza boyatacağım.Hard top çok sağlıklı ama en önemli konu inanılmaz uğraştırıyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri