Arama sonuçlarınız

1. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Sana sonuna kadar katılıyorum Burakcım :)))) Cihan bey vx100 alırken en fazla kaç km'lik bakmamızı önerirsiniz? :) malum elimizde patlarsa motor, yenilenmesi baya pahalıya al olur gibi...

2. gurkang

Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011)

Ynt: Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011) Tamamdır notunuzu ve baysal lastik'in internet adresini kaydettim. Teşekkür ederim.
  3. gurkang

Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

Ynt: Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı Güzel model hayırlı işler diliyorum size. Özellikle kapalı halindeki kalınlığına bayıldım. Ben babamdan kalan araç üstü çadırımı yeniledim. Bu yaz eşimle ege turu yaptık. Fakat çadır kapalı iken güneşten ve rüzgardan koruyan kılıfı uzun yolda parçaladık :)...

4. gurkang

Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011)

Ynt: Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011) Güzel geziymiş gerçekten. Bu arada turuncu Defender'ın lastik marka ve ebatı nedir? Çok merak ettim...
  5. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Hahaha :D aslında satılığa çıkardım ama satma konusunda hala emin değilim :) hanıma eczane açıyoruz. Çok para yemezse toyota vx100 var aklımda. Satarsam da satmazsamda yaza güzel projem var. Güzel modifiyeler buldum onları yaptıracağım discoma. VX olursa çok şey...

6. gurkang

4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı

Ynt: 4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı Pek bi gaza gelmiş gördüm seni :)))

7. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Ender ne yaptın abi td5'i ? :) piyasada temiz td5 çok zor bulursun. Disco 1 bence hem dizeli (300tdi) hem v8'i, her ikisi de son derece problemsiz araçlar. Disco 2'ler konforlular ama elektronik aksamları fazla, yukarıda söylenmiş olan bazı kronik rahatsızlıkları var...
  8. gurkang

Mitsubishi Aksesuar ve Yedek Parça

Ynt: Mitsubishi Aksesuar ve Yedek Parça tkip
  9. gurkang

4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı

Ynt: 4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı Bakalım farklı marka modelleri takip edelim :) taner abicim sen lastikleri aldın şimdi sıra tamponda mı? :)

10. gurkang

Bursa Off Road; 1. Yılımızı Kutlama Tuzaklı Gezisi (09 Ocak 2011)

Ynt: Bursa Off Road; 1. Yılımızı Kutlama Tuzaklı Gezisi (09 Ocak 2011) Çok güzel bir gezi olmuş :) tebrik ederim sizi : ))))

11. gurkang

Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010) OoOO taner baba ne aldın lastik? xtreme aldın di mi? : ))) çok adisin var ya... Ben arka çeki demirini çıkarttım, fazla ağırlıkları attım arka uzaklaşma açım güzel oldu. Lastikler ilk kışa gelmiş olacak :)
  12. gurkang

Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Buroff; Ümitalan Gezisi (28 Şubat 2010) OoOOOoOO Taner abi baya güzel olmuş kilitler çok para harcamışsındır :D Benim araba heryere girer de işte lastiklere güvenmiyorum :P

13. gurkang

SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı

Ynt: SATILIK Disco II V8 - Offroad Donanımlı Bir arkadaşım Disco 1 arıyordu. Haber vereyim bakalım hafta içi. Belki Disco 2 düşünebilir :) Hayırlı satışlar diliyorum...
  14. gurkang

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi? Aynen Umut kaptanın dediği gibi oldu hocam :D
  15. gurkang

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' :D:D:D:D hahaha kopardın yine ilker abi : ))) Bu arada sana ve eşine özel teşekkür etmem gerekiyor. Eşliğiniz, sohbetiniz, her türlü gıda ve alet paylaşımınız için teşekkür ederim. Biraz...

16. gurkang

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Muur fikirler dönüş yolunda iken zaten baya bi canlanmıştı :) Bursa'ya geçişler, kaçamaklar :P
  17. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' OOooOOoOOoO Tanercim keşke sen de olsaydın :D Senin kutun torpilli olacak merak etme :D Aslında 100'ün üzerinde foto var ama hep eledim gereksiz çok foto olmuş. Maşallah arabamın önü çok...
  18. gurkang

Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi?

Ynt: Off-road Aracına CB Telsiz Tavsiyesi? Umut hocam bana Aselsan'ın cb araç telsizini taktı. Çok teşekkür ederim. Çok memnunum :D Yurtdışından getirttiğim cb el telsizi araç telsizi olmayınca aynen Umut hocamın dediği gibi PMR kadar kaldı. Birçok konumayı duyamadık, sesimizi duyuramadık. Araç...

19. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' ...
  20. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' devam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,817
Kaydolan Son Üyemiz
ferhanaksoy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri