Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik
ewwet aracım satıldı teslim almak için bugün gelecekler şimdi ben araçsız kaldım :(
Ynt: Satılık XJ İçin 4 ad.10'' Kr.Mangels Jant 33-12,50-15 Mickey Thomson Baja Lastik
tşkler murat kardeşim lastikleri isteyen çok oldu ama jantlar boşta kalıyo bu yüzden takım satmak istiyorum bu arada 2.5 v6 vitara arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
ok sizin için olur parayı hesabıma aktarın bende size jantın birini yollarım en azından ara sokaklarda onunla oynarsınız pc başında değil
lastiklerin sadece birinde yanakta yamam var bende öyle aldım ve söktürüp baktırdım iç kısımda yama yok sadece dıştan yapılmış 700 tl veren arkadaş mümkün olsa tabiki veririm ama üzgünüm jantlar sadece xj...
Ynt: xj yükseltme kiti
3 santim kaldırdınız ise ametsör uzaltmaya gerek kalmaz sanıyorum ama yinede aracı her hanki bir tarafından kriko ile kaldırıp diğer taraftan ne kadar açabiliyo bakmanız daha mantıklı olur
mrb kendim oto kaporta boyacı olduğum için sadece torna işini yptırdım diğerini kendim yaptım maliyeti 250 ile 300 arası amatsörler dahil
bekir abi arkalara makas koymanı tavsiye etmem malum zaten makaslı olduğu için helezonlu gibi rahat değil bence sadece kavis versen daha iyi olur. velastik ebatlarında oynama yapmayacaksan denge kollarının üsttekileri 2 santim gibi uzaltman gerekir önlerde çünkü ön...
slm arkadaşlar kaç santim yükseltmek istediğinizi bilmiyorum ama ben 12.5 santim kaldırdım bunun için net ölçüler ise arka makaslara 7 santim kaviz makas bağlantı kulaklar ise 3 santim uzalttım bunlar net ölçülerdir makas altlarına ikişer adet olmak üzre yaklaşık 10...
mrb sitenin yeni üyelerindenim xj yükseltme kitini kendim yaptım basit ve ucuza malettim çokta güzel oldu kit hakkında yardımcı olmak isterim tşkler 05338131884