Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)
İlhan bey artık hayırlı olsun diyelim karavanınıza gönlünüzce binmeyi ve sağlık ile kullanmanızı dilerim. Kim bilir belki bir gün bir yerlerde karşılaşmak ümidi ile esenlikler diliyorum.
Ynt: Hermatik Soba Montajı
Sayın Skill sobanın iç derinliği 15.5 cm iç yüzeyin yanları ve üstü 30mm cam yünü ile kaplı .Resimde gördüğünüz aleminyum çerçevenin altındada (mobilyaya temes eden bölümleri) altında 2mm klingirit conta var bu contanın özelliği ısı ve su yalıtkanlığı .Sobanın...
Cavit bey sağolun 1994 beri evde bilgisayar var fakat bu dijital teknolojisi felaket çok denedim ama maalesef .Benim esas mesleğim metal konusu hertürlü metalden otomotiv sektörü.mobiya sektörü.ve aydınlatma...
Cavit bey merhabalar nasılsınız oğlum olmadığı için yeni başlık açamıyorum anca bu kadarını başarıyorum sizlerde haklısınız bu melet konusunda yeteneksiz kaldım ama mekanik ve teknik konusunda kendime raki tanımam...
İlhan bey öncelikle hayırlı olsun bir işe başlamak demek yapacağınız işn %4o bitmiş demektir size nacizane tavsiyelerim şunlar araç içi mobilya malzemesini dikmeler dahil 15mm kavak kontra lam malzeme kullanın diğer...
Atilla bey Kadıköy ve üsküdarda doğalgazcıları dolaştım sadece termostatlı otamaik gaz vanasına 120 tl istediler aayrıca bunun kazanı boruları vs bana yine astarı yüzünü geçecekti bende yeni 3000 kl hermatik soba aldım sobayı aracıma uyguladım .aldığım ürün sıfır bana...
Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)
Ümit bey flu resimler cep tel çekmiştim pikseli düşük daha netleri hermatik soba bölümünde mevcut .Çok teşekkürler sağlıcakla kalın.
Ynt: Benim Karavanım J9 (şenol yirmiibeş)
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum aracımı 1994 senesinde sıfıraldım karavan yaptırmak için gitmediğim yer kalmadı en son İST/kağıthanade yatçıya yaptırdım o gün bügündür kullanıyorum .Şimdi ise imkanlar çoğaldı malzeme sıkıntısı yok gibi...
TV ünitesini ve resimleri...
Karavanımdan TV çalındığı için gizli ve asönsör sistemli TV aparatı geliştirdim. Orjinal sistemini sordum fiyatı tv hariç sadece ray sistemi 1400 TL. Bundan dolayı kendim yapmaya karar verdim. Bana maliyeti 2 adet çekmece rayı ve bahause...
Arkadaşlar Merhaba,
Doğan Bey'in fikirlerinden faydalanarak hermatik sobayı, asansörlü tv aparatı ve masayı kendim yaptım. Bilgilerimi ve görüntüleri sizlerle paylaşıyorum.
Uzun yıllardan beri arabamın kışın ısınma problemini wobosta ile gidermeye alıştım. Her sene yeni bir akü aldım. Doğan...
Ynt: Karavana Gaz Sobası Montajı
Aekadaşlar hermatik 3000 kl sobanın markası hoşsever istanbul ana bayi Elit mühendislik yetkili kişi Muzaffer bey tel 02164197666 sobanın fiatı kdv dahil 315 tl lpg dönüşümü ücretsiz world karta peşin fiatına 8 taksit soba sıfır fabikası bursada ölçüleri ise...