Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
check gauges göstergeleri kontrol edin demek. araç çalışırken göstergeyi çekip fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
yüksek devirde su damlıyorsa eğer radyatörünüzde veya hortumlarda kaçak olabilir, yüksek devirde su basınçlı olacağı için boşaltıyor olabilir. veya radyatörünüz...
4.7 v8 sahibiyim. atiker gold kitli, prins beyinli lpg kitim var.
unutmayın, aracın motoru yağı suyu ne kadar temizse o kadar az yakar.
bendeki aracın 45lt simit tankı var sanırsam.(45ltden tam emin değilim), ama tamamen bitip kendisi kapanınca 40 küsür civarı alıyor. 5lt civarı sıkışmaması...
crdler gerçekten uzun yolda o kadar yakıyor mu?
bugün 4.7'm ile 4 kişi+bagaj cam hizasına kadar dolu bir şekilde shell'de biten depoyu 120tlye fulleyip, 100-140 devirli bir şekilde uzun yolda 269km yaptım. lpg kendiliğinden kapanana kadar. yani tam hesap yaptım. 45krş civarı. aynı şekilde...
chrysler konu ile alakalı zamanında açıklama yapmıştı, wjjeeps sitesinde de öyle yazıyor.
sadece ms5931 dengi yağ kullanılması özellikle söyleniyor. ve kesinlikle atf koyulmaması gerekildiği de.
ülkemizde motul multi hf veya valvoline synpower kullanabilirsiniz.
aynı sorun bende de var, en kısa zamanda çözeceğim.
ama wjlerin direksiyon kutusuna atf yağ kesinlikle koyulmaz, çok büyük yanlış yapıyorsunuz.
mopar steering fluid veya motul multi hf.
jant deyince aklıma benim evlat wj geldi, doğru o jantlarda sırıtmaz :)
Jeep Texas showroom'unda sergilenmek üzere üretilen tek çelik g.c modeli "Grand Cherokee Limited Texas Edition" yani 06KOC29 !!!
şase dökme çelik, kaporta ise alüminyum & çelik alaşımı'ymış.
normalde texas edition...
bu araçların yapısı/ağırlığı/ağırlık merkezi gibi durumları gereği fren mesafesi binek araca göre farklıdır evet.
sizin düşünceniz de evet bence ciddi anlamda etkiler. ama o diskler orjinal jantta çok sırıtır gibime geliyor.
pek örnek sayılmaz gerçi ama bir arkadaşımın q7'sinde de seramik...
tam olarak bilemiyorum ama mantıken iki tarafra da durum aynı şekildeyse olabilir. kodu sildirip veya kutup başlarını tekrar söküp takın silinir aracı benzinde kullanın bakalım aynı hatayı verecek mi
renegade modellerini inceleyebilirsiniz.
kullanıcısı değilim ama bildiğim bir şey: lpg takınca bagajda pek yer kalmıyor.
3.7 temiz motorlardandır pek ağrısı sızısı olmaz lakin kenarda 3-5bin tl ne olur ne olmaz parası ayırmayı unutmayın.
forumda ufak bir araştırma yaparsanız cherokee/grand...