Arama sonuçlarınız

1. feyz

2004 Cherokee 3.7 Mi? 2001 Mercedes Ml 320 Mi?

Giresun'dayım ben de, 4.7 deneyimim oldu. Çekiş sistemi güzel, 3.7 ile aşağı yukarı aynı seviyede. Giresun kışında yolda bırakmaz. Uzun yola çıkacaksanız eğer portbagaj gerekebilir, zira bagaj hacmi lpg tankından ötürü biraz küçük olacak. Ve sanayide gerçekten iyi jeep ustaları var. Zaten burda...

2. feyz

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

selam, ne yazık ki araçların abartısız %80inde yapılabiliyor. işinin ehli öyle bir yapar ki hem de, kimse anlamaz :)) hele hele özellikle eski jeep tarzı araçlarda bol bol bu duruma rastlanır.
  3. feyz

2004 2.4 Kj Jeep Cherokee

2.0lt+ motorlarda şehir içi 50krş fazlasıyla iyi. bugün 1.4-1.6 benzinli alacağınız sıfır araba bile benzinde 40krş civarı yakacak.

4. feyz

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

acelesi yoksa eğer yurtdışından daha uyguna getirebilirsin. çıkma alacağın parçada da er yada geç aynı sorun olacak.
  5. feyz

93 Model Laredo Zj

şanzıman kendini korumaya almış. elektrik sistemiyle alakalı bir sorun yoksa şanzımanı yemişsiniz. geçmiş olsun..

6. feyz

Grand Cherokee 4.7-5.2 Chevy Blazer 4.3 Arayışı Hakkında Yardım

şüphesiz 4.7. en mantıklısı, en sorunsuzu. sigorta bana 400tl civarı çıkmıştı, bandrol 6 ayda indirimle 850tl civarına düşüyor, yaşı gereği kasko yaptırmanız zor. ilk aldığında 5 bin tlye yakın harcarsın. periyodik bakımları yağ su değişimi vs. bilindikten sonra kolay. 8bin km veya yılda bir...

7. feyz

4.7 Grandcherokee Hakkında Yardım..

pm ile telefon numaranızı iletin, aklınıza takılan her soruyu tek tek cevaplayayım
  8. feyz

Lpg Ariza Lambasi Sorunu

kontağı üç kere aç kapa yapın ve aldığınız hata koduna bakın. bir kaç ihtimal var; 1-araba fakir karışımda kalıyor. afr(air/fuel ratio) diyr adlandırdığımız hava yakıt karışımı ayarı uapılması gerekli. -o2 sensörü hatası değildir belki, ama çevirememişlerse eğer böyle deyip salmışlardır- 2-o2...
  9. feyz

Zj 5.2 Engine Check Delİrtme Derecesİnde...!

hafızayı vic ekrandan kapatabiliyorsun. en azından benim wj'de öyle. geçici bir çözüm olur sana.. bütün o2 sensörlerini değiştirdin mi, katta kaçak vs. var mı? yakıt fakir veya zengin karışımda kalabilir başka nedenlerden dolayı, fan termiği kilitlemesi vs. bu nedenle de yakabilir.

10. feyz

Jeep Cherokee 4.0 P0203 Hata Kodu Sorunu Ve Çözümü

böyle anlatımlar görmek güzel. teşekkür ederiz. geçmiş olsun! :)

11. feyz

Wj Bagaj Perdesi Ve Güneşlik Klipsi Arıyorum

selam dostum, çıkma bulanilirsin. parçacılara bir göz at derim
  12. feyz

Batı Karadeniz Kamp Yerleri Ve Gezilecek Yerler....

giresun yaylalarını görmeden dönmemenizi öneririm. yolunuz düşerse seve seve ağırlarım. sevgiler.

13. feyz

Acil Yardım Cherokee 4.0 Motor Sorunu

merhaba. numaramı pm ile gönderiyorum, eğer mesaj atarsanız yarın müsait bir vaktimde arar ve yardımcı olmaya çalışırım.
  14. feyz

Yardimm!!!! Zj Anlayamadigim Sorunlar Ve Pitman Kolu Kirildi ??

ayrıca o kopan civata, direksiyon kutusunun araca olan bağlantısıysa, ki çok benzettim, direksiyon aşırı derece zora biniyor. takozlar büyük gelmiş ve ni çevirmelerinizde lastikler takozlara kilitleniyor olabilir.
  15. feyz

Yardimm!!!! Zj Anlayamadigim Sorunlar Ve Pitman Kolu Kirildi ??

merhaba, direksiyondan ses gelmesi yüksek ihtimalle direksiyon pompasındandır. boşluk ise kutudan veya ön takımdaki 1mmlik ayarsızlıktan bile olabilir. 6cm sadece get ile yükseltme yaparak, aracın kollarını, yürünü, şaftını ve pitman kolunu zor duruma sokuyorsunuz. aracın alt takımında yaşı...

16. feyz

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

numaranı pm ile iletir misin usta
  17. feyz

gruba dahil olmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla adını, kullandığı araç modelini ve numarasını iletirse çok iyi olur. herkese iyi akşamlar dileğimle, sevgiler.
  18. feyz

Jeep kategorisini takip eden bir çok jeeper var. Günlük yaşadığımız ufak tefek sorunlar için, lastik, ekipman, aksesuar konularında hızlıca fikir alış-verişi yürütebilmek için, aciliyeti olan sorunlarımıza pratik çözüm üretmek için, tanışmak kaynaşmak için, yeri gelince çay kahve içmek için...

19. feyz

4.7 Overland H.o Kilitli Difransiyel Uğultusu

zamanında denemiştik, doğru:)
  20. feyz

4.7 Overland H.o Kilitli Difransiyel Uğultusu

kesin çözümünü bulamadığım tek sorun galiba.. hadi bakalım, ben de merakla bekliyorum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,821
Kaydolan Son Üyemiz
tolgaozer1905

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri