Arama sonuçlarınız

1. feyz

4.7 Overland H.o Kilitli Difransiyel Uğultusu

ön kafada sorun yoktu, bariz ses yapan arka kafaydı değiştirdim, 30bin km sonra, yani şimdi tekrar aynı ses gelmeye başladı. dediğiniz mantıklı, bu konuda ben de aynı görüşteyim. şimdi önerinizi dikkate alıp arka kafayla birlikte ön kafayı da birlikte değişirim, teşekkürler.

2. feyz

Gc Wj Alacağım Yardım

ilanımı inceleyebilirsiniz, fiyatta yardımcı olurum. 513504954
  3. feyz

4.7 Overland H.o Kilitli Difransiyel Uğultusu

içini açtık baktık sorun yoktu, keçeyi değiştirip bir daha taktık. lakin uğultu dif.ten değil kronik olan ön şaftın arka kafasından geliyormuş, değiştirmiştim geçenlerde yine uğultu başladı. kesin çözümü olan bilgilendirirse sevinirim..

4. feyz

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

bazı arabalar köfte, galerilerde elden ele al/sat şeklinde geçiyor. çok ilan olması çok satıldığı anlamına gelmez, zira ben tertemiz 4.7mi zararına ilana koyduğum halde hala satamadım..
  5. feyz

Zj 5.2 Engine Check 42 & 43, Cruise Muamması

cruise wjde roket teline bağlı çalışıyor. bende de set olmamaya başladı, gaz kelebeğine baktığımda roket telinin kafasının çıkmış olduğunu gördüm. takınca çalıştı. kontrol edin, eğer yine çalışmazsa ya tel ayarında, ya da vakumda bir sorun vardır..

6. feyz

2.7 Wj Isınınca Yüksek Rölanti

dizel olduğuna dikkat etmemişim..

7. feyz

Satılık 1996 Grandcherokee 5.2 Değişensiz Orjinal

5.2, 8 silindir bir araçtır. lpgde de yürütmek connecte göre fazla olacaktır. yakar.. büyük araç, büyük motor.. 30 40 hatta 50krş karma yakma şansın yok.. lpgde karma 19-23lt/100km kullanımı var bu araçların. 5.2lerin 96 ve daha sonraki daha yeni modelleri daha sağlam daha sorunsuz.. dikkat...
  8. feyz

Zj İçİn Destek Lütfen

10cm takozda kolları kabloları uzatmanız gerekir!..
  9. feyz

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

ne yazık ki merceksiz kullanınca led ampüller bence çok göz alıcı..

10. feyz

Öğrenciye Uygun Arazi Aracı. Üstadlar Yardım

o bütçeye jimny bulup yürütmek zor, yerinde olsam toplanmış bir samurai alırdım..

11. feyz

Arac Tabanı Su Alıyor ??

sunroof gideri büyük ihtimal.
  12. feyz

Zj İçİn Destek Lütfen

öncelikle aracınız hayırlı olsun.. 97 5.2 iyi araçtır. eğer aracı yeni aldıysanız nacizane tavsiyem soğutma sistemini temizleyin. würth radyatör temizleyiciyi radyatör kapağından içeriye boşaltın, arabayla 20-30km gezip ustanıza gidip suyunu değiştirmesini söyleyin. radyatörünüzde kaçak varsa...

13. feyz

1994 Suzuki Vitara 5 Kapı

ilanı pm olarak gönderir misiniz
  14. feyz

Jeep Cherokee Liberty Kj 2.8 Crd Vites Vuruntu Problemi

doğru, belki de elektriksel...
  15. feyz

Jeep Cherokee Liberty Kj 2.8 Crd Vites Vuruntu Problemi

şanzımanı indirince hatanın bulunması gerekliydi bana kalırsa.. hata kodu alıyor musunuz? olası ihtimaller; ->p0700 alıyorsanız eğer bir ihtimal olarak hız sensörlerinden olabilir. ->şanzıman yağına su karışmış olsaydı, şanzımanı indirip açınca fark ederlerdi. onu da eledik. peki ya yağını...

16. feyz

2.7 Wj Isınınca Yüksek Rölanti

hava vakum hortumlarında kılcal çatlak olabilir, kaputu açın ve aracın çalışmasını dinleyin.. iyice kontrol edin, ardından iac valfi, yani rölanti motoru.
  17. feyz

10-12” Yükseltilmiş Wj Sahibi Var Mı?

mantıklı.. ama illa o yüksekliğe çıkacağım diyorsan lastikten yükseltmeye bak. ama çamurluklara kıyman gerekebilir :) Instagram post by D Till Fabworks • Nov 29, 2017 at 4:29pm UTC
  18. feyz

Mtv Ve Kasko Değerinin %5 I Mevzusunda Gelişme Varmı?

bilginiz olsun, plaka hangi ile, vergi dairesine kayıtlıysa mtv indirimini o v.d'den yapabiliyorsunuz..

19. feyz

Tercih Meselesi

forumda bir çok defa bu konu konuşuldu ama kendi görüşlerimi de katarak kabaca söyleyeyim, arazi sıralaması -> xj - zj - wj konfor, şehir içi kullanım -> wj - zj - xj yani, ben hem araziye girerim, hem şehir içi kullanırım diyorsan zj. o da model olarak 96+ olursa çok iyi. xj arkalar...
  20. feyz

97 Model 5.2 Alacağım!!

öncelikle selam.. birinci aracın kmsi orjinal gelmedi.. çünkü, bu araçlarda asıl ön koltuklar yırtılır. arka koltukları yırtmak biraz yorgunluk, yıpranmışlık ister.. kesin ön de değişmiştir, iyi bak.. ha, belki hakkını yedim şu an aracın orası ayrı.. ikinci araç 340binde olan bir araç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR