Arama sonuçlarınız

1. yasakşehir07

1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum

Ynt: 1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum çok saygıdeğer bor hazretleri benim ismim ve soyismim yazıyor senin kim olduğun yazmıyor.senli benli olayına gelince çokta önemli değil benim için SENİN kim olduğun ister fakir ol ister zengin isterse uçağın olsun beni ilgilendirmez.ben SANA senin böyle bir...

2. yasakşehir07

1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum

Ynt: 1 Aylık Kiralık Duster Arıyorum senin böyle bir aracın olsa sen kaça kiralardın onu söyle bende sana araç bulayım hemen
  3. yasakşehir07

Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları

Ynt: Kamp Yerleri Ve Telefon Numaraları başlık çok güzel ve cemil beyin de belirttiği gibi gidenler tecrübelerini ve nelerden memnun kalıp kalmadıklarını da yazarlarsa daha doyurucu bilgiler ediniriz ve boşu boşuna oralara kadar gitmemiş oluruz.hem zaman hem de paramız kaybolmamış olur.

4. yasakşehir07

Amarok Pick-up Kasa İçi Kaplama Alınstech Kalitesiye

Ynt: Amarok Pick-up Kasa İçi Kaplama Alınstech Kalitesiye aynen yazdıklarımın arkasındayım buradakileri işbilmez olarak görmemek gerek.piyasayı takip ediyoruz ve iyiyi de kötüyü de söylüyoruz camia olarak.dürüst olan kazanıyor olmayan kaybediyor
  5. yasakşehir07

Amarok Pick-up Kasa İçi Kaplama Alınstech Kalitesiye

Ynt: Amarok Pick-up Kasa İçi Kaplama Alınstech Kalitesiye fiyatlar kazık da o yüzden.birde adamına göre ve ödeme seçeneklerine göre fiyat veriliyor bildiğim kadarıyla.şeffaflık politikası olmayan işletmeler işte böyle durdukları yerde duruyorlar sonra da neden işler olmuyor deniyor.serbest...

6. yasakşehir07

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim serdar bey ben ilk fotoğraftaki brandanın altında ne var onu merak ettim en çok :)

7. yasakşehir07

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim günaydın baurakcım aynen onu diyoruz sana.koy doksanı gerisini düşünme.kaç litre aldığını bilmem ama doldurma tapasından taşana kadar koyman yeterli o da yaklaşık 3,5-4 litre arasıdır tahminen.birde yeni nesil defender olanlara doksan değil atf dediğimiz otomatik...
  8. yasakşehir07

En Güzel Seriesi Seçelim

Ynt: En Güzel Seriesi Seçelim o arkadaş sana yarın birgün şanzuman parası da verirmi burakcım.yağın amacı parçaların yağlanmasını sağlamak ve dolayısıyla yağın akışkanlığı azalınca da yağlama görevi zorlaşacaktır.sonrasında ise malum.... sen koy doksanı azcık kulakların dişli sesi duysun
  9. yasakşehir07

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım tek kelimeyle anlatmak gerekirse ''berbat,, hiçbir karavancının istemeyeceği bişey olduğuna eminim.parklara girip çıkarken bile arkası kesin sürter ve dağa bayıra nasıl gideceğim ben böyle bir karavanla.ozaman ne anlamı kalıyor...

10. yasakşehir07

Türk Kangal Çoban Köpeği Üretimim Başladı

Ynt: Türk Kangal Çoban Köpeği Üretimim Başladı öner bey öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum.benim de bir çiftlik projem var ve bunun için kangal ve akbaş cinsi köpeklere ihtiyacım var.ücret konusunda net birşey söylerseniz neden olmasın.yoksa karacabeyin yolu gözüküyor bana

11. yasakşehir07

Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı

Ynt: Böylesi Henüz Yok..gökçetepe Tabiat Parkı çok çok çok güzel bir yer ve anlatmakla bitirilemeyecek kadar güzeldir saroz ve ormanları
  12. yasakşehir07

Kayıp Disco 2 :)

Ynt: Kayıp Disco 2 :) ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama maliyetleri iyi düşünün ve ona göre yola çıkın derim.en az 0.60 kuruş yaksa yıllık sadece yakıtınız 18.000 tl eder ve diğer giderler vs vs sanırım fio dan sonra sizi üzer :)

13. yasakşehir07

Kır Atına Bin Gel...

Ynt: Kır Atına Bin Gel... mustafa bey herşey iyi güzel de şu lanet olası sigara dediniz ya işte orda bir kez daha düşünün bu meret sizi nekadar esir almış hayatınıza ve size verdiği işkence ve çileleri.neyse benimde yolum düşerse oralara güzelliğini görmüş olduk sayenizde teşekkürler
  14. yasakşehir07

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak inşallah dostum inşallah.hayata geçince böylelerini davet edeceğim bakalım görsünler anyayı konyayı :D
  15. yasakşehir07

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak bak arkadaşım sana şunu ifade edeyim dene ve gör olmadı çiftlikler var bu işe uygun onları araştır olmadı gruplar var grup takılırsın (permakültürcüler var ve bazıları benim de arkadaşım) hem de daha rahat edersin olmadı şehre dönersin ama gelecekle ilgili kaygılarının...

16. yasakşehir07

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak ''aslında biz özgür olacağız,,herşey burda başlıyor ve aynı zamanda bitiyor zaten.türkiyede özgürlük varmı diye bir sor ve ondan sonra yola koyul olurmu.gerçi bazıları için özgürlük fazlasıyla var ama biz daha özgür olamadık çünkü kanunlara uyuyoruz uymaya çalışıyoruz o...
  17. yasakşehir07

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping meliha hanım burada yazılanlardan sonra sizce orayı tercih eden olurmu :D
  18. yasakşehir07

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 çanakkale bayramiç ayazma da olabilir hem safari turu olur hemde dağ havası o sıcak günlerde iyi gider

19. yasakşehir07

7. Gezenbilir Festivali 2014

Ynt: 7. Gezenbilir Festivali 2014 tahminen ramazandan sonra olacağını varsayarsak bu sıcak havalarda hem dağ hemde deniz kenarı olabilecek yerler seçilirse süper olur :D
  20. yasakşehir07

Saros Kamping

Ynt: Saros Kamping uyarılara kulak asacak bir tip olsalar ikiüç saatin hesabını yapıp bir günlük ücret almazlardı sanırım ama haklısınız belki bir büyük sözü dinlerler uyarmak gerek.büyüklerimiz uygun bir lisan ile gerekli uyarıyı yaparlar sanırım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,821
Kaydolan Son Üyemiz
tolgaozer1905

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri