Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
şu balıkesirdekini alacak bir babayiğit yokmu içimizde.olmadı bir hafta on güne ne yapıp edip almaya çalışıcam yabancıya gitmesin diyorum ama ilgilenen yok sanırım
Ynt: 2001 Sonu Makyajlı Kasa Cherokeem Satılıktır
bay x nerde ilanı olduğunu siz benden iyi biliyorsunuz ve merak etmeyin aracınızı kötülemiyorum sadece buradakileri enayi yerine koyanlara sinir oluyorum okadar.neyse siz aracınızı satın ve bizede susmak kalsın.bakalım nekadar zamanda ve kaça...
3-4 PARCASINDA LOKAL BOYA VARDIR
mustafa bey bu da ilanından alıntıdır.temizlik boyası dahi yok ve araziye girmemişmiş.ben sadece burada bulunanları enayi yerine koymasınlar diyorum gerisi malum.aynı arkadaşın başka bir ilanı daha var aynı...
yasin bey ayıp olmuyormu ama :D yazanlarla sizin bulduğunuz ilandakiler çelişiyor.temizlik boyası bile olmayan aracı üçdört parçası boyalı araca dönüştürdünüz birden.
Ynt: Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir...
abi sen onu boşver gel sana balıkesirdeki seri lll alalım.araç orjinal alüminyum kasa ve senin işini fazlasıyla görür.ben çok beğendim ama içişleri bakanı onay vermiyor :( biraz daha beklemem gerekecek ama aracı da kaçırmak...
Ynt: Ardaşlar Bu Araç Hakkında Fikir Vede Bilgileriniz Nedir...
eray bey gelin size bir seri lll verelim balıkesirde buldum bitane arkadaş onbin istiyor ama aracı daha tam test etmedim.diri duruyor bundan daha fazla işinizi göreceğine eminim
Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur
yolluyorum burak bey bu pdf de işinize yarayacaktır daha detaylı bilgiler içerir bunlar da
size yollamış olduğum belgelerde düz dizel ve benzinli için olanı olması gerek gemelde onu yolluyorum standart olarak.dier 2.5 tdı ve 3.0 tdı ve 3.5 benzinli için ayrıca yolluyorum.
Ynt: Direksiyon Simidi Soyulan Yada Eskiyen Arkadaşlar
burak bey onlar altın kaplamıyor da altın yumurtlayan tavuğu bulduklarını sanıyorlar.birazcık işi bilen o paralara çıkmayacağını çok iyi biliyor ama maalesef parası çok imkanı kısıtlı olanlar da bu hazır araçları tercih ediyorlar.işin aslı...
burak bey beş gb benim beş de eşimin ettimi on gb :D ama artık geliyor ve yine az dosya hakkım kalacak :( son bir hafta ve onada lazım olacak onun kotasını da bitirmemem gerekli.birde ne hikmetse kullanmadığım dört gb...
mustafa ve cem bey epostalarınız yollanmıştır ve umarım sizde paylaşarak bana yardımcı olursunuz.saygılarımla