Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Çekme Karavanın Düz Zeminde Yana Yatık Durması Hk.

Pilot tekerin şaseye bağlantı yerinde kaynak var, normalde kaynaksız(bildiğim kadarı ile) civata somun olarak montajlı olması gerekiyor, bu durum şasenin kazalı olabileceğini düşündürüyor.

2. buralpdi

Yaşam Aküsü Seçimi ?

Tesadüfen bu video düştü önüme, jel mi lifepo4 mu derken başka bir alternatif Lithium Titanate Pil mehmet official on Reels | mehmetoffical09 · Original-Audio https://www.akakce.com/pil/en-ucuz-yinlong-lto66160h-2-3v-40-ah-lithium-titanate-sarjli-fiyati,240761672.html Söylendiği gibi ömür...
  3. buralpdi

Keles Kamp Karavan Alanı Mayıs Ayında Bir Ziyaret Izlenimleri...

Sizinle tanışmadık o yüzden yorum yapamıyorum, ama Emmi giyim tarzı nedeniyle, Atilla ağbi duruş ve saçlarıyla kendini belli ediyor. Bu açılışa katılamamıştım.

4. buralpdi

Keles Kamp Karavan Alanı Mayıs Ayında Bir Ziyaret Izlenimleri...

Bir ay önce oradaydım, bungalovların orada kaldım, sezonluk kalanlar var, o yüzden tek kişi gidip rahatça kalabilirsiniz, hafta sonu piknikçilerden dolayı biraz kalabalık oluyor, karavan başı 100tl günlük.
  5. buralpdi

Tüp Havalandırma - Menfez

Hazır malzeme yok, delik çapınız kadar pimaş boru veya benzeri üründen sorununuzu çözersiniz

6. buralpdi

Yüzerken Aracınızın Anahtarı ?

Espiri güzel :smiley: bu olay 1988 senesinde Şile de başıma gelmişti, ondan beridir tedbirimi hep alırım. Son yaptığım araç da yedek anahtar saklı, ulaşmam için bana sadece yıldız tornavida lazım, denize girerken de kayar kapı motorlu olduğu için sadece kumandasını alırım yanıma, kumandaya bir...

7. buralpdi

Yüzerken Aracınızın Anahtarı ?

ben bir kere motosikletin anahtarını kuma gömdüm, işaret de bıraktım, akşam döneceğiz anahtarı bulamadım, yedeğide yok tu
  8. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

Daha iyisi sizlerin olur İnşallah, çok teşekkürler İki resim de koyalım ortalık şenlensin ;)
  9. buralpdi

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Ruhsat hayırlı olsun, Lastikler yakışmış, güle güle gezin, satacaksanızda hayırlı satışlar, Selamlar

10. buralpdi

Anadol Kamyonet Topluma Kazandırılabilir Mi?

88-95 senelerinde iş icabı tenteli Anadol kamyonetim vardı, arkada sünger yatak piknik tüpü ile Akdeniz Ege gezmediğim yer kalmamıştı, çoğu sorununu kendim hallediyordum, kaç defa yolda kaldım ama hepsi orada bulunan esnaf tarafından çözülüyordu, basit makina, elektronik parça sıfır, arıza...

11. buralpdi

0-3 Yaş Arası Bebekli Ailelerden Karavan Tavsiyeleri

Çocuklu aile de anne ve baba; Eski Roma'nın üst tabakası gibi yattığı yerden üzüm yeme hayali ile kampa gitmemeli, çocuk bu keşfetme öğrenme duyguları her zaman aktif, devamlı takip de ve hizmette olmak gerekiyor. Biz doğdukları gün itibaren iki oğlan çocuğu büyütüyoruz karavan da, biri 10...
  12. buralpdi

Anadol Kamyonet Topluma Kazandırılabilir Mi?

Bir Anadol kamyonet topluma kazandırılmış, Bence güzel de olmuş, Yapan ve satan kişiyi tanımıyorum sahilde tesadüfen denk geldi, o zaman resim çekmeyi akıl edemedim, bir arkadaşa karavan ararken satış da olduğunu gördüm...

13. buralpdi

İnşaallah diyelim Ferhat ararım, gelin ata binmiş ya nasip demiş, geçen sene yaptığımız hiç bir plan tutmadı, niyet var bakalım Mevlam ne eyler
  14. buralpdi

Sağolasın Ferhat, bir yerlerde buluşmak dileğiyle çok selam :smiley:
  15. buralpdi

Mondial Rx3i Evo Abs

Öncelikle motosikletine kazasız belasız güzel günlerde binmeni temenni ederim, Hemen her markada çin olsun olmasın kronik sorunlu motosikletler mevcut, kafan rahat olsun. Motosikletin senin ihtiyacını karşılıyorsa sorunlarda seni yolda bırakmıyorsa devam. Bir önceki motorum Honda CB125E idi...

16. buralpdi

Çok teşekkürler :smiley:
  17. buralpdi

Yaşam akülerim beş sene sonra sizlere ömür, biliyorsunuz zaten çıkma almıştık, bence iyi dayandılar, 2010 üretimi ''sprınter 3000'' gerçekten iyi aküymüş, bir ay önce sıfırı 5500tl idi, ben yine çıkma olarak tercih ettim, eski aküleri verip dört adet çıkma aküye 5000tl ödedim, benim için üç sene...
  18. buralpdi

İstanbul'un Göbeğinde Karavan Isyanı

Tamamen katılıyorum Haberlerde geçen asıl sorun Orhangazi şehir parkı değil, sahil şeridindeki ücretsiz cepleri istila ettiler, şikayet konusu o, istilanın bahanesi olarak da Orhangazi şehir parkının fiyatlarını öne sürüyorlar. Ceplerde artık boş yer yok...

19. buralpdi

Evi̇mi̇z Yanimizda Dünya Önümüzde 2023 Gezi̇ Planimiz

Janberk hocam panelleri bağladığın profilin üstüne linkdeki çit hasırından herhangi bir demirciye sepet şeklinde bagaj yaptırabilirsin, hem çantaları bağlarken kolaylık olur hem de her taraftan hava alır. http://www.demirtaspanelcit.com/cit-hasir/
  20. buralpdi

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

950'yi deneme sürüşü yaptığım da aşık olmuştum ki hala aklımdadır, sele yüksekliğinden dolayı vazgeçmek zorunda kalmıştım. Biraz bacak boyu isteyen bir makina o da bizde yok maalesef.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri