Arama sonuçlarınız

1. buralpdi

Adım Adım Karavan'a Doğru

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

2. buralpdi

Sabit İle Hareketli Solar Panel Karşılaştırması

Tv de kırsalda yaşamak diye bir program var, orada arazideki bir eve güneş paneli sistemi kurdular benim dikkatimi çeken koydukları panel burada satılan panellere hiç benzemiyordu, arkadaşın bahsettiği paneller acaba onlar mı diye düşünüyorum
  3. buralpdi

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Senelerce Fethiye-İstanbul arası frensiz römork çeken biri olarak, çok kaza atlatmış kendi tecrübeme dayanarak, yokuş aşşağı inerken geçici fren iptalini okuyup test etmek isteyen arkadaşlar olur düşüncesiyle yazayım dedim. Arkadaki römork veya karavanın yokuş aşşağı frenini ısınmasın diye...

4. buralpdi

Gezilerimizden Trajikomik Anılar

2011 senesi Ağbimle beraber '' Koşar Adım Karadeniz turu'' yaptığımız zamanlar, Uzungöl'deyiz böyle biraz yüksek bir noktadan ibiş koltuklarına yayılmış göl manzarasını seyrediyoruz, keyfimiz süper, seyrederken uykuya dalmış gitmişim, ne kadar zaman sonra uyandım bilemiyorum ama her yerim...
  5. buralpdi

Sabit İle Hareketli Solar Panel Karşılaştırması

İnsanoğlunun yapısı gereği devamlı fazlasını ister, ne kadar verimlilik artsa da şebeke gerilimini yakalamadığı müddetçe yetmeyecektir, elindeki ile yetinmeyi bilen zaten şikayet etmiyor, onunla idare ediyor. Karavancılık az la yetinme sanatıdır derdik, bakıyorum insanlara her şeyin kat be kat...

6. buralpdi

Kendi Karavanını Yapanlar Buralpdi̇ 2

Bir kamp resmi koyalım ortalık ısınsın, hava çok soğuk

7. buralpdi

Motokaravan Trafik Sigortası - Yeni Fiyat

sbm.org 3700-2900 arası fiyatlar, bugün itibariyle ankara sigorta 1372tl fiyat verdi
  8. buralpdi

Türkiye Insan Hakları Ve Eşitlik Kurumu Kanun Tasarısı, Yasalaştı

aslında bir başlık açıp güzel, tatlı, bazen trajikomik anıları okumak hepimize iyi gelecektir diye düşünüyorum
  9. buralpdi

Çekme Karavan Da Seyyar Kablo Ne Olmali

40 metrelik kablonuzu üçe bölerseniz daha avantajlı kullanırsınız, 5+10+25m olarak, kamplarda bir boy kullanarak çoğu zaman işi çözersiniz, kalan kabloda komşunuza yardım amaçlı işe yarayabiliyor hortumları da aynı mantıkta kullanıyoruz, toplaması kaldırması daha kolay oluyor

10. buralpdi

Satılık İveco Karavan - 2 Kişilik - Rüzgar'ın Yadiğarı - Orjinal Malzemeler - İstanbul Ev Doğada Yaşam Karavanla Dünya Turu - Gezginler Için Ideal

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle gezin, Rahmetlinin bizde güzel anıları hoş sohbetleri var, mekanı cennet olsun

11. buralpdi

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

Dikkatimi çeken başka bir nokta ise, Bursa gidiş ve geliş de eski yol üzerinde her şey sizi farkettirmeden otobana girmeye zorluyor, tabelalar öyle yerleştirilmiş ki yolun acemisi iseniz veya dalgınsanız farkında olmadan otobana girersiniz. Navigasyon bile öncelikle otobana sokmaya çalışıyor
  12. buralpdi

Köprü Ve Otoyol Ücretleri

Bu cumartesi ben de Bursa'daydım, hasta ziyareti yaptık, devlet yolundan gidip geldim, karavanla gidiş dönüş feribot 290tl (140tl geçiş + 1yolcu =145tl x 2 =290tl , otomobil geçiş ücreti 110tl + yolcu sayısı idi), Km sıfırlayıp yola çıktım dönüşte 270km yazdı, 100km.de 10lt yaktığımızı...

13. buralpdi

Iddalı Bir Karavan Projesine Başlıyorum

İstekler ve gerçekler, bakalım hangisi galip gelecek, ilk dikkatimi çeken hem güneş paneli istiyorsunuz hem tavana portatif çadır kurmak istiyorsunuz, panelleri nereye koyacaksınız ? istiap haddini tutturmanız imkansız gözüküyor, panelvan içerisinde altı kişi yatırmayı düşünüyorsunuz, bu dar...
  14. buralpdi

Kamplarda Haşere Kontrolü Için Etkin Bir Silah: Tavuklar....

+ doğanın çöpçüsüdür evde hiçbir şey ziyan olmaz, kalan yemekler, salatalık kabuğu gibi İstanbul da çöpe attığımız malzemeler onlar için bulunmaz gıdalar. Tam bir geri dönüşüm mühendisi atıkları alıp yumurta olarak geri veriyor.
  15. buralpdi

Karavanla Tekrar Yola Çıkmak İçin Ne Kadar Zamanda Toparlanabiliyoruz ?

Biz bu konuda tam bir faciayız :p, hafta sonu için bir yere gideceksek eğer, cuma akşamı yola çıkmak gerekiyor, eğer cumartesi sabah yola çıkalım dersek çıkışımız öğleni buluyor, nasıl oluyor bilmiyorum ama hep son dakika çocuklardan dolayı çıkamıyoruz, ya bir şey unutmuş oluyorlar ya karınları...

16. buralpdi

İç Kaplama Kontraplak Boyası Hakkında

pinoteks koruyucudur vernik özelliği yoktur, hem renk vermek hem de ağaç zararlılarından koruması için sürülür, pinoteks sonrası beziryağını vernik amacı ile kullanabilirsiniz
  17. buralpdi

Eğer ''Berkt '' arkadaşımız düzgün bir şey istiyorsa yukarıda nasıl yapması gerektiğini izah ettim, yok ben kafamdakini uygulamak istiyorum derse de Allah kolaylıklar versin demek gerekiyor, Folyo uygulaması ilk etap da başarılı gibi gözükse de zamanla kenarlardan başlayarak soyuluyor, iyi bir...
  18. buralpdi

Hem kontraplak kullanmak hemde yüzeyin düz, ağaç damarlarının gözükmesini istemiyorsanız tek çareniz var, kontraplak üzerine arkalı önlü kahverengi ambalaj kağıdı presletmek, bu sayede yüzey ham mdf gibi düz olur, lake boyamak için yapmanız gereken astar-son kat boya veya dolgu verniği-son...

19. buralpdi

Çift Teker Motokaravan Sahibi Forumdaşlar, Çift Teker Konusunda Olumlu Ve Olumsuz Tecrübelerinizi Paylaşır Mısınız?

çift teker araç, tek teker araca göre, biraz daha fazla yakıt harcar
  20. buralpdi

Açık Kasa Kamyonetten Karavan Yapılır Mı?

Sevgili Mesut Ağbi, bizimki karavansa bunlar ne Ağbi ? :smiley:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR