Arama sonuçlarınız

1. E

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Merhaba, Erba 3.75 26.000+KDV iken 28.000+KDV olmuştu. Yalnız şu anki 33.000 fiyatı KDV dahil fiyat olduğu için onu göz önünde bulundurmakta fayda var. Firma bir süredir zaten KDV'yi eksiksiz kesiyormuş. Fiyat artışı daha sınırlı tutuşmuş şimdilik.

2. E

Erba 3.75 Karavan

Hayırlı olsun kararınız. Biz de 15 gün kadar önce, gidişatı ve gelecek zamları da öngörerek 3.75 siparişi vermiştik. Benim aklıma Erba bu yeni modelle girmişti, öncesinde ben de Güney Midi ya da Saly Carabinata düşünüyordum ama bir türlü tam olarak emin olamamıştım. 3.75 bize de çok mantıklı...
  3. E

Teşekkür ederim. Her şey gönlümüzce olsun

4. E

Teşekkürler. Biz de öyle düşündük. Aslında gelecek bahara hazırlıyorduk kendimizi, aracımızı değiştiridikten sonra. Ama her şeye zam gelecek, gelmek zorunda görünüyor, siz de yazmıştınız birkaç defa. Ödeme planı da uyunca, alalım dedik. Aracımız ideal değil, Yaris 1.3 benzinli, ama oldukça...
  5. E

Teşekkürler. Teslim tarihi olarak Ekim'in 3. haftası olarak belirttiler.

6. E

Herkese merhaba. Bugün biz de Erba 3.75 karavan siparişi verdik. Birkaç defa Onur beyle görüştüm telefonda bu hafta içi. Pek pazarlık yapmadım, burdaki değerli arkadaşlardan da aldığım tüyolar nedeniyle. Ama sonuçta, hem bir eşantiyon isteğimi iki yaptılar, hem de toplam fiyatta benim...

7. E

Çok teşekkürler, yanıtınız çok faydalı oldu. Muhtemelen, standart 3.75 ağır basacak son kararı verirken bizim için de, şu anki aracımız Toyota Yaris 1.3 benzinli olduğu için iki model arasındaki ağırlık farkı (70-80 kg) çok daha önemli bizim için. Webasto, stor perdeler ve büyük arka camlı...
  8. E

Hayırlı olsun Sami bey. Bir mahsuru yoksa sizin için toplam fiyat ne oldu acaba? Ve Webasto hangi marka? Teşekkürler şimdiden.
  9. E

Teşekkürler Sami bey. Ağırlık farkını biliyor musunuz iki model arasındaki? Yerden yüksek ve şasesi daha kalın diye biliyorum. Başka bir fark var mı bildiğiniz?

10. E

Teşekkürler yanıtınız için. Pazartesi günü telefon edeceğim bu durumda. Ara ödeme istemiyorlar değil mi, doğru anladım. Bu ödeme planı bizim için uygun görünüyor. Standardın dışında eklettiğiniz bir şey oldu mu sizin? Camlar minibüs camı mı için olacak yoksa pleksi mi? Çocuk için ranza...

11. E

Hayırlı olsun Selin hanım. Erba'nın da üretimi durdurduğu yazılmıştı galiba burada. Siz bugünlerde mi verdiniz siparişi? Erba siparişi verenlere şunu sormak istiyorum. Ekim ayı için teslim tarihi veriliyorsa, ödeme nasıl yapılıyor? Tamamı şimdi mi, teslim edilince mi; yarı yarıya mı, yoksa...
  12. E

Çekme Karavan Önerileriniz

Merhaba Saly'nin yeni çıkardığı Carabinata adında bir modeli var. Orta vadede biz onu almayı planlıyoruz, benzer bir aile yapısı ve kullanım sıklığı planına sahip olarak. Bir bakın mutlaka derim. Sanırım istediğiniz ölçülere de sığacak bir model.

13. E

Ortİz Karavan Aşmiş Gİtmİş... Bravo..

Planımız fuar sonrasında, Mart-Nisan gibi almak aslında. Fuara katılabilirsek, belki o zaman kararımız değişir. Teşekkür ederim.
  14. E

Teşekkürler cevabınız için. O1'i almayı planlaması bile bence önemli bir gösterge işini ciddiyetle yapıyor olduğu konusunda. Fiyatı benim bütçemi de, bütçem elverse dahi, ilk karavana vermeye gönlümün/aklımın razı olacağı miktarı da çokça aşıyor. Güney Karavan'la yurtdışına çıkışlarda sorun...
  15. E

Merhaba, Güney Karavan estetik açıdan sorunlu, bunda hemen hemen herkes hemfikir gibi. Ancak güvenilir bir ürün ortaya koyduklarını da söyleyen çok. O1 belgesinin olması bence çok çok önemli ve ayırt edici. Ben güvenilir olmasını estetik olmasına tercih edenlerdenim. Uygun fiyatı da çok önemli...

16. E

Yerlİ Çekme Karavanlarimiz...

Çok itici bir üslubunuz var. Bir/Çok şey bilip bilmemeniz, harika ya da yavan fikirlerinizin olması vs hakikaten önemli değil. Empati kuramadığınız da kesin. Sizinle muhattap olmak oldukça keyifsiz görünüyor. Yazdıklarımı umursayacağınızı zannetmiyorum; engelle/gizle şansım varsa sizin için o...
  17. E

Güney Midi - İç Tasarımı Özelleştirme

Bugun Ender beyle yazistik, kafamdakini gerceklestiremeyecegini belirtti nazikce, burada yazilanlardan da cikan sonuc buydu, dolayisiyla buyuk bir surpriz olmadi benim icin. Ben zaten su an bos Midi karavan alip, bir sene mobilya ve elektrik tesisati olmadan kullanmayi dusunuyorum. Matlar (soguk...
  18. E

Toplam Enerji İhtiyacı Hakkında Yardım

Teşekkürler bilgilendirme için. Eğer bir mahsuru yoksa, en azından kabaca, sistemin yaklaşık maliyetini de yazma şansınız var mı acaba?

19. E

Merhaba, her iki mesaj icin de tesekkur ederim. EKS`yi bilmiyordum, gercekten guzel gorunuyor. Ama WC-banyo bence de bizim icin olmazsa olmaz. Hele ki olabilecegini gordukten sonra. Ben az once aradim firmayi, yeni modellerde banyo-WC sunuyorlarmis, bu da guzel bir sey. Ama fiyat konusunu...
  20. E

Evet, Ender beyle konuştum, iç tasarımda bir değişiklik yok. Dolap içeri alınmış sadece, dediğiniz gibi. Ender bey, Maxi'nin yatağı koymak mümkün dedi. Planladığım giysi dolabı da tamam. Kitaplık zaten sizinki örnek, o da sorun değil. Mutfak ve banyoda değişiklik zaten düşünmüyorum. Şu an kalan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,821
Kaydolan Son Üyemiz
tolgaozer1905

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri